Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hayırlı olsun arabanız tuce Allah kaza beladan saklasın..
Benim araba da serviste maddi hasarlı kazar yaptım cuma günü yarın ikame araç gelir inşallah.. ben iyiyim bende bir şey yok ☺
Ay çok geçmiş olsun ya bende bir kere yapmıştım hep üzücü oluyor hemde ben korkmuştum

Ay şöyle oldu arada 365 ten aldıklarım ve 385 ten aldıklarım vardı 390 dan bozdurdum. Şuan anneme 500 Euro ve 300 tl borcumuz var birde eksi hesapta bıraktığım parayı çekmiştim onu koymam gerekecek
Çok iyi bozdurmuşsun burdakiler aradaki farkı çok açıyorlar 50 lira aşagı söyleyeni duydum. Ödersiniz annenden almışsınız nasılsa 2 3 aya kapatırsınız

Kizlar yaa kv esimin kazaklari mahvetmis biri cekmis bir kac tanesi tuylenmis ay soyleyemiyorda cok uzulmus yazik
Dun esime alisveris yaptim daha soylemedim bu hafta gece calisiyor

Boyner / hopi ortakligi ile 260 tl sezon urunune 100 lira 450 liraya 280 lira odedim

Simdi 250 ye 170 odememek icin zor duruyorum
210 a 140 da olabilir

Çok iyi bozdurmuşsun burdakiler aradaki farkı çok açıyorlar 50 lira aşagı söyleyeni duydum. Ödersiniz annenden almışsınız nasılsa 2 3 aya kapatırsınız
Yok artık 50 tl mi utanmıyorlar mı acaba ya nasıl esnaflık bu şaşırıyorum birde Pazar günü diye avm de tanımadığım bir kuyumcuda bozdurduk . Kendi alışveriş yaptığımız abi gibi bozdu bence . Hesabıma göre 2500 tl yi hemen 15 inde ödeyeceğiz inşallah euro yükselmez çok

Petekler artik tamamen kapandi merkezden.
Çarsamba ikimiz de evdeyiz. Perdeleri tülleri yikayip takmak lazim.

bugun para harcadim ben galiba yaa.
Gunler sonra harcamasiz bir gun

can09e cok gecmıs olsun canım Allah beterinden saklasın
Eşim sabaha karşı gidecek dolapta Birsey kalmamış alısverıs yapalım sana dedi Migros’a gittik 120tl lık alısverıs yaptık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…