- 11 Mart 2013
- 33.750
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.119
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #32.381
Ay çok geçmiş olsun ya bende bir kere yapmıştım hep üzücü oluyor hemde ben korkmuştumHayırlı olsun arabanız tuce Allah kaza beladan saklasın..
Benim araba da serviste maddi hasarlı kazar yaptım cuma günü yarın ikame araç gelir inşallah.. ben iyiyim bende bir şey yok ☺
Geçmiş olsun çokHayırlı olsun arabanız tuce Allah kaza beladan saklasın..
Benim araba da serviste maddi hasarlı kazar yaptım cuma günü yarın ikame araç gelir inşallah.. ben iyiyim bende bir şey yok ☺
Çok iyi bozdurmuşsun burdakiler aradaki farkı çok açıyorlar 50 lira aşagı söyleyeni duydum. Ödersiniz annenden almışsınız nasılsa 2 3 aya kapatırsınızAy şöyle oldu arada 365 ten aldıklarım ve 385 ten aldıklarım vardı 390 dan bozdurdum. Şuan anneme 500 Euro ve 300 tl borcumuz var birde eksi hesapta bıraktığım parayı çekmiştim onu koymam gerekecek
O bana atıyor genelde bende sen al dedimMesaj at gelirken alsin
Geçmiş olsun canımHayırlı olsun arabanız tuce Allah kaza beladan saklasın..
Orası neresi ki çeyrek al satta 50 lira fark mı olurmuşÇok iyi bozdurmuşsun burdakiler aradaki farkı çok açıyorlar 50 lira aşagı söyleyeni duydum. Ödersiniz annenden almışsınız nasılsa 2 3 aya kapatırsınız
Yok artık 50 tl mi utanmıyorlar mı acaba ya nasıl esnaflık bu şaşırıyorumÇok iyi bozdurmuşsun burdakiler aradaki farkı çok açıyorlar 50 lira aşagı söyleyeni duydum. Ödersiniz annenden almışsınız nasılsa 2 3 aya kapatırsınız
branş nedir hocamSinav hazirliyorum 2 saattir.
Çöktüm resmen.
Ingilizcebranş nedir hocam
çok güzel benim de Türk Dili ve EdebiyatıIngilizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?