- 11 Mart 2013
- 33.750
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.119
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #32.421
Çok geçmiş olsun ya ağzına birkaç kaşık pekmez al bağışıklık sistemini güçlendiriyor İnan .günaydın grip oldum yine ne çok hasta oldum ben bu kış anlamadım
3 yıllık evliyim. Özel bir kursta çalışıyorum arkadaşlar. bu yıl çok fena dağıttık eşim bedelli askerliğe gitti sonra çocuk istediğimiz için kontroller iğneler aşılar derken sıfırı tükettik.
evimiz var çok şükür kira vermiyoruz bu çok güzel bir nimet.
Amin canım sağol.Sanada kolay gelsinGünaydın kızlar
Mevsim temizliğine adapte olmuşken, hava bozdu, tozlu bir hava oldu,
Dün harcamalı geçti ama haftalık limiti aşmadım neyseki,
benibekleyin hoş geldiniz
okyonus eşin gitmis ALLAH kavuştursun
Canım hiç bişey istemiyor kafamı kaldırmaya dermanım yok mesai bitsede eve gitsemÇok geçmiş olsun ya ağzına birkaç kaşık pekmez al bağışıklık sistemini güçlendiriyor İnan .
Kesin iç İnan iyi geliyor güç hissediyorsun vücudundaCanım hiç bişey istemiyor kafamı kaldırmaya dermanım yok mesai bitsede eve gitsem
Annem köyden getrdi cuma günü pekmez eve geçince 1 kaşık içeyim sağol canm
Eşim işten izin alamaz, nöbeti var beraber gelmek istiyoruz özellikle hafta sonu o yüzden randevu aldım dersin daha çok gitceksiniz busefer duymasan bile bidaha ki sefere kesin duyarsın kalp atışınıKızlar ya birşey danışmak istiyorum size . Biz 26 nisanda doktora gittik keseyi gördük doktor 10 gün sonra kalp için gelin dedi . Ayın 6 sına geliyor o zamanda . Bende hastaneyi aradım kontrol 10 günmüş en geç Cumartesi günü gitmem lazım kontrolden faydalanmak için . Acaba gitsem duyar mıyım kalbi diye düşünüyorum duymasam bile bir keseye baksa nasıl olur ki ? 2 gün önce gittiğim için doktora ayıp mı olur randevu aldım dolmasın diye . Doktorla telefonda görüşmek istedim hali ile olmadı çünkü randevulu hastalarla ilgileniyor
Bende aldım ya randevuyu inşallah duyarız daEşim işten izin alamaz, nöbeti var beraber gelmek istiyoruz özellikle hafta sonu o yüzden randevu aldım dersin daha çok gitceksiniz busefer duymasan bile bidaha ki sefere kesin duyarsın kalp atışını
İnşallah duyarsınızBende aldım ya randevuyu inşallah duyarız da
İnşallah hayırlısı doktor 10 gün sonra dedi şimdi hesapladım 10. Gün Pazar gününe geliyor . Bende Cumartesiye randevu aldımİnşallah duyarsınız
özeller zaten 10 gün sonra gel der muayene ücretini hesaplayıp söylerler ama şöyle bir durumda var fazla ultrasona girmenide istemez doktor haklı olarak ayda 1 çağırırlarİnşallah hayırlısı doktor 10 gün sonra dedi şimdi hesapladım 10. Gün Pazar gününe geliyor . Bende Cumartesiye randevu aldım
kaç haftalık olacak tam olarak ?İnşallah hayırlısı doktor 10 gün sonra dedi şimdi hesapladım 10. Gün Pazar gününe geliyor . Bende Cumartesiye randevu aldım
Özellikle ilk bebekte insan beraber duymak istiyor kalp atışını iyi yapmışsın canım hani ben doktora ayıp olurmu demişsin ya o yuzden eşinin nöbetini mesaisini söylersin diye soyledimİnşallah hayırlısı doktor 10 gün sonra dedi şimdi hesapladım 10. Gün Pazar gününe geliyor . Bende Cumartesiye randevu aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?