- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #32.441
6kaç haftalık olacak tam olarak ?
Bende mi yapsam buzluğa mı atsam karar veremedim çocuklarım greyfurt yiyor portakal yediremiyorum limonum yok evde buzlukta iyi olur limonata içinPazar’dan portakal almıştım .ilk defa reçel yaptım fena olmadı gibi3büyük kavanoz yazın kahvaltılarda güzel olur internette önüme çıkan ilk tarifi yaptım geçtim
Ya açıkcası evet burada öyle çok pahalı değil muayene ücreti ama bir an önce annemin borcunu ödemek istiyorum o yüzden kimse garip karşılamasın ama harcamalarımıza dikkat etmek istiyorum . Haziranda tatile gideceğiz ona para lazım olacak Temmuz maaşı ile de zaten kurban gelmiş oluyor o ödenir derken toparlamam şart . Biraz temkinli olayım diye düşündüm böyle de bir şans varken neden 1 gün sonra gidip yine para vereyim ki dedim belki gerek kalmaz . Tabi kalırsa yine gider ödeme yaparımtuce_tuce bnce git canım olmadı sonraki hafta bıdaha gıdersin ben sahsen soyle bıse yapıyorum dr 3haftada bir cagırıyo benım. ben bı kere gıdınce 10gün snra tekrar kntrole gıdıyorum sorum varsa soruyorum bebısı goruyorum(evet ultrason zararlı ama merak edıyorum ) kontrolden 3hafta sonra gıdıyorum boylelıkle ayda bir kere gıtmıs oluyorm. muayene ucretleri yuksek acıkcası bı sıkıntım da cok sukur olmadıgından bu zmana kadar boyle yaptm.
ama bu aydan ıtıbaren mecburen 3hafta-2hafta-15gun de bir sekılde kontrol olacakms
Reçeli de kahvaltılara çeşit olsun diye özendim aslında geçen sene çilek ve böğürtlen reçeli yaptım haşa kavanozda duruyorlar çok kaynatmışım kavanozdan çıkaramam sanırımBende mi yapsam buzluğa mı atsam karar veremedim çocuklarım greyfurt yiyor portakal yediremiyorum limonum yok evde buzlukta iyi olur limonata için
Bende tutturamıyprum reçeli ekşiyor nedense çok mu kaynatmıyorum şekeri mi az anlamadım çöpe gitti şeftali reçelimReçeli de kahvaltılara çeşit olsun diye özendim aslında geçen sene çilek ve böğürtlen reçeli yaptım haşa kavanozda duruyorlar çok kaynatmışım kavanozdan çıkaramam sanırımLimonata için buzluğa ilk defa koydum hatta arkadaşlar buradan tarif de verdiler. Bakalım deneyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?