- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #3.281
burada is bile bulamazsiniz canım buralar memur yeri kiralarda uygun bizi yormuyor 3+1 oturduğum ev 410 tl kira 76 tl kapici temizlik cop v.s için oduyoruzEşim de özel sektörde
İkimiz de doğma büyüme buraliyiz, ailem burada
Başka bir şehir ancak emeklilik hayalimiz
Bazen düşünüyoruz ama burada gelirimiz iyi, başka yerde bu kadar kazanabilirmiyiz bilmiyorum
Bir de ailem faktörü var, bu bizim için en ağır basan konu.
Ayyy dur daha fazla yazma, kalbim dayanamayacak:)burada is bile bulamazsiniz canım buralar memur yeri ben çok seviyorum kiralarda uygun bizi görmüyor 3+1 oturduğum ev 410 tl kira 76 tl kapici temizlik cop v.s için oduyoruz
istanbulu çok seviyorum gezmeyi alışverişi denizi ama kısa sureli küçük yerlere alıştım yoruluyorum fazla kalıncaAyyy dur daha fazla yazma, kalbim dayanamayacak:)
Sanki hiç burada yaşamamişsin gibi değil miistanbulu çok seviyorum gezmeyi alışverişi denizi ama kısa sureli küçük yerlere alıştım yoruluyorum fazla kalınca
Ayyy dur daha fazla yazma, kalbim dayanamayacak:)
aynen öyle 21 sene kaldım istanbulda ben nasıl yaşamışım diyorumSanki hiç burada yaşamamişsin gibi değil mi
Görümcem geldi aklıma, Karadeniz'de öğretmen. Tatillerde bazen gelir, siz burada ne yapıyorsunuz bir daha ben gelmeyeceğim, sizi beklerim der :)
İstanbulda o birikimi yapamazdin canim malesefistanbulu çok seviyorum gezmeyi alışverişi denizi ama kısa sureli küçük yerlere alıştım yoruluyorum fazla kalınca
canım siz memursunuz tayin düşünmüyor musunuzkira ne kadar uygun degil mi
kesinlikle yapılmaz maaş yetmez ordaİstanbulda o birikimi yapamazdin canim malesef
Burdaki görevimizin bir an önce bitmesini bekliyoruzcanım siz memursunuz tayin düşünmüyor musunuz
Bnm bir arkadasimda adiyamandan bizim okula tayini cikmisti. Kadinin hala dilinde cok guzeldi .orda hersey diye anlata anlata bitiremz. Komsulukta cok guzel diyodu. Tabi bolge bolge degisiyor olabilirkesinlikle yapılmaz maaş yetmez orda
nereyi dusunuyorsunuzBurdaki görevimizin bir an önce bitmesini bekliyoruz
İnşallah ben de sizin kafanızda yaşamaya alışırım evde vakit geçmiyor.Benim de çocuğum olsun istiyorum. Zaten master çok zorladı beni yarın harç yatıracaktım 129tl yatırmayıp okuldan atılmaya karar verdim o para ile ayakkabı alsam hem stresden uzak kalacağım hem de mutlu olacağım. İş bulamadığım için kendi bölümümde aöf adalet okumaya başladım. Ama annelik de zor ama güzel meslek. Bebeğim olsun onunla güzel vakit geçiririm gezeriz beraberisletme mezunuyum aslında evlenmeden önce çalışıyordum mali musavirlikte evlenince dusunmedim cocuklar olunca da hic dusunmuyorum allah muhtaç etmesin tabi ki herkes okumalı eğitimli olmalı çalışma konusu kişiden kişiye değişir tabi ki allah kolaylık versin herkese
canım herşey gönlünce olsun annelik ilk meslek bana gore zor meşakatli ama en özel en güzel meslek inşallah çok beklemeden bebegin olur gerisi nasipİnşallah ben de sizin kafanızda yaşamaya alışırım evde vakit geçmiyor.Benim de çocuğum olsun istiyorum. Zaten master çok zorladı beni yarın harç yatıracaktım 129tl yatırmayıp okuldan atılmaya karar verdim o para ile ayakkabı alsam hem stresden uzak kalacağım hem de mutlu olacağım. İş bulamadığım için kendi bölümümde aöf adalet okumaya başladım. Ama annelik de zor ama güzel meslek. Bebeğim olsun onunla güzel vakit geçiririm gezeriz beraber
Heryer acik sayilir bize.nereyi dusunuyorsunuz
Cnm bebek dusunuyorsun sanirim. Allahim hayirli hayirli nasip etsin insallhİnşallah ben de sizin kafanızda yaşamaya alışırım evde vakit geçmiyor.Benim de çocuğum olsun istiyorum. Zaten master çok zorladı beni yarın harç yatıracaktım 129tl yatırmayıp okuldan atılmaya karar verdim o para ile ayakkabı alsam hem stresden uzak kalacağım hem de mutlu olacağım. İş bulamadığım için kendi bölümümde aöf adalet okumaya başladım. Ama annelik de zor ama güzel meslek. Bebeğim olsun onunla güzel vakit geçiririm gezeriz beraber
hımm eşinizden dolayı değil mi inşaallah daha güzel bir yer gelirŞırnak bile daha iyi dicem
bende çok memnunum canım komşularım arkadaşlarım çok iyi çok çevremiz oldu burda 8. SenemizBnm bir arkadasimda adiyamandan bizim okula tayini cikmisti. Kadinin hala dilinde cok guzeldi .orda hersey diye anlata anlata bitiremz. Komsulukta cok guzel diyodu. Tabi bolge bolge degisiyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?