Bugün ne aldin kaç tl harcadin

burada is bile bulamazsiniz canım buralar memur yeri kiralarda uygun bizi yormuyor 3+1 oturduğum ev 410 tl kira 76 tl kapici temizlik cop v.s için oduyoruz

istanbulu çok seviyorum gezmeyi alışverişi denizi ama kısa sureli küçük yerlere alıştım yoruluyorum fazla kalınca
Sanki hiç burada yaşamamişsin gibi değil mi
Görümcem geldi aklıma, Karadeniz'de öğretmen. Tatillerde bazen gelir, siz burada ne yapıyorsunuz bir daha ben gelmeyeceğim, sizi beklerim der :)

İnşallah ben de sizin kafanızda yaşamaya alışırım evde vakit geçmiyor.Benim de çocuğum olsun istiyorum. Zaten master çok zorladı beni yarın harç yatıracaktım 129tl yatırmayıp okuldan atılmaya karar verdim o para ile ayakkabı alsam hem stresden uzak kalacağım hem de mutlu olacağım. İş bulamadığım için kendi bölümümde aöf adalet okumaya başladım. Ama annelik de zor ama güzel meslek. Bebeğim olsun onunla güzel vakit geçiririm gezeriz beraber

canım herşey gönlünce olsun annelik ilk meslek bana gore zor meşakatli ama en özel en güzel meslek inşallah çok beklemeden bebegin olur gerisi nasip

Cnm bebek dusunuyorsun sanirim. Allahim hayirli hayirli nasip etsin insallh

Bnm bir arkadasimda adiyamandan bizim okula tayini cikmisti. Kadinin hala dilinde cok guzeldi .orda hersey diye anlata anlata bitiremz. Komsulukta cok guzel diyodu. Tabi bolge bolge degisiyor olabilir
bende çok memnunum canım komşularım arkadaşlarım çok iyi çok çevremiz oldu burda 8. Senemiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…