- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #32.841
Bizim merkezi sistem hala yanıyor canım ama iş yerinde klima açıyoruz ısınmak için.Günaydınlar herkese merhabalar wuhuuuuuu
Sanki Mart ayı ya ne kadar soğuk merkezi sistem de kapatıldı. Elektrikli ısıtıcı almayı düşünüyoruz var mı kullanan ve memnun kalıp önerecek olan?
Ayy her akşam is dönüşü oyuncak agiti bizdede oluyor .geçen hafta squishy krizi bu hafta sticker .Allah yardimcin olsun kaynanadan beter söyleniyor çocuklarGünaydın kızlar,
yine bir oyuncak vukuatıyla güne başladık, Barbie Sonsuz Hareket ne zamandır söylüyordu bizim kız.. 84 e fln buldum hepsi burada da inşallah düzgün gönderirler ve çabuk yoksa halim harap.
Bizim merkezi sistem hala yanıyor canım ama iş yerinde klima açıyoruz ısınmak için.
Ya sorma kötü alıştı bizim yılbaşından beri baya cozuttuk artık her gün kreşden alıyorum arabaya binerken "Bugün ne aldınız bana??" sürekli aynı çıldırcamm. Geçen haftada sticker alalım diye tutturdu gece 10 da.Ayy her akşam is dönüşü oyuncak agiti bizdede oluyor .geçen hafta squishy krizi bu hafta sticker .Allah yardimcin olsun kaynanadan beter söyleniyor çocuklar
AllahımmmmmYa sorma kötü alıştı bizim yılbaşından beri baya cozuttuk artık her gün kreşden alıyorum arabaya binerken "Bugün ne aldınız bana??" sürekli aynı çıldırcamm. Geçen haftada sticker alalım diye tutturdu gece 10 da.
ay aynı benım esım bıseyı alacagımız zaman ne zaman zaman hadı alalım dıyorum oglun gelınce ıkınız bir olur beni batırırsınızAllahımmmmmhahaha güldüm kesin başıma gelecek tühh ya çocuk böyle yaparsa biz ne yaparız acaba ? Şuna eminim eşim çocuktan daha beter valla o daha çok tutturuyor çocukla yan yana gelseler ay bizim evin hali
Günaydın kızlar,
yine bir oyuncak vukuatıyla güne başladık, Barbie Sonsuz Hareket ne zamandır söylüyordu bizim kız.. 84 e fln buldum hepsi burada da inşallah düzgün gönderirler ve çabuk yoksa halim harap.
Sen soyleyince baktım şimdi 77tl yazıyor, çok pahalı ya kucucuk bi bebek, kaç yasında kızın?
Gümrükle gelen bir oyuncak varmış 1500 tl ondan alacakmış artık kendine mi çocuğa mı alıyor bilinmezay aynı benım esım bıseyı alacagımız zaman ne zaman zaman hadı alalım dıyorum oglun gelınce ıkınız bir olur beni batırırsınız
Kizlar nasilsiniz
Gece hic uyumadim
Sabah cok basim agriyordu ama simdi iyiyim aksama iftara corba salata lahmacun dusunuyorum. Esime konserve yemekte acabilirim dolapta cesit cok hallederim
Cenaze buraya gelmis ama haber verilmedi
Dun defnedildi haberi vardi
Cok agladim agzim yuzum sisti artik sabretmeye calisiyorum
Aaaaa maşallah allah analı babalı büyütsün çok mutlu oldumGecen cuma günü doğdubir haftalık olduk bile darısı sizlerin başına
Amin canım.tesekkür ederimAaaaa maşallah allah analı babalı büyütsün çok mutlu oldum ❤
Canım bugün aklımdan geçtin inankiGecen cuma günü doğdubir haftalık olduk bile darısı sizlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?