Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydınlar herkese merhabalar wuhuuuuuu
Sanki Mart ayı ya ne kadar soğuk merkezi sistem de kapatıldı. Elektrikli ısıtıcı almayı düşünüyoruz var mı kullanan ve memnun kalıp önerecek olan?

Günaydın kızlar,
yine bir oyuncak vukuatıyla güne başladık, Barbie Sonsuz Hareket ne zamandır söylüyordu bizim kız.. 84 e fln buldum hepsi burada da inşallah düzgün gönderirler ve çabuk yoksa halim harap.

Günaydınlar herkese merhabalar wuhuuuuuu
Sanki Mart ayı ya ne kadar soğuk merkezi sistem de kapatıldı. Elektrikli ısıtıcı almayı düşünüyoruz var mı kullanan ve memnun kalıp önerecek olan?
Bizim merkezi sistem hala yanıyor canım ama iş yerinde klima açıyoruz ısınmak için.

Ayy her akşam is dönüşü oyuncak agiti bizdede oluyor .geçen hafta squishy krizi bu hafta sticker .Allah yardimcin olsun kaynanadan beter söyleniyor çocuklar

Ayy her akşam is dönüşü oyuncak agiti bizdede oluyor .geçen hafta squishy krizi bu hafta sticker .Allah yardimcin olsun kaynanadan beter söyleniyor çocuklar
Ya sorma kötü alıştı bizim yılbaşından beri baya cozuttuk artık her gün kreşden alıyorum arabaya binerken "Bugün ne aldınız bana??" sürekli aynı çıldırcamm. Geçen haftada sticker alalım diye tutturdu gece 10 da.

Allahımmmmm hahaha güldüm kesin başıma gelecek tühh ya çocuk böyle yaparsa biz ne yaparız acaba ? Şuna eminim eşim çocuktan daha beter valla o daha çok tutturuyor çocukla yan yana gelseler ay bizim evin hali

Günaydınlar
Kızlar anneler gunu ıcın neler yapıyorsunuz , ne yapacaksınız ? Annelere, kayınvalıdelere ?
Gecen gun 5 tane ramazan kumanyası aldık cevremızde durumu ıyı olmayan aılelere verdık , Allah kabul etsın .
Fıtreler fılan acıklandı mı takıp edemedım hıc size sorayım dedim

Biz anneler gününde sadece telefondan kutlayacağız . Geçen sene anneme ve kv ye eşimle hediye almıştık anneme ne aldık şuan unuttum ama kv ye kaliteli bir eşarp almıştık . Bir önceki sene de nişanlıydım dik süpürge almıştım . Eşarbı görünce bayramda hemen takacağım dedi . Sonra eşarbın akibeti meçhul oldu bir kere bile görmedik ki geçen bayram onun evindeydim ben . O yüzden artık birşey almayacağım . Babaannemde annemin aldıklarını görevlinin karısına verirdi benimki de ne yaptıysam geçen gittiğim de ütü yaptım yerleştirirken baktım eşarp hiç bir yerde yoktu ki zaten paramız da yok şu aralar bizim

ay aynı benım esım bıseyı alacagımız zaman ne zaman zaman hadı alalım dıyorum oglun gelınce ıkınız bir olur beni batırırsınız

GUNAydın haftanın son iş gunu nihayet, iftara davetliyiz bugun dun tatlı yaptım giderken gotururuz.

ay aynı benım esım bıseyı alacagımız zaman ne zaman zaman hadı alalım dıyorum oglun gelınce ıkınız bir olur beni batırırsınız
Gümrükle gelen bir oyuncak varmış 1500 tl ondan alacakmış artık kendine mi çocuğa mı alıyor bilinmez

Slmlar güzeller ay masallah bi enerjik kalktim gecede tam sahur ettim uyuycsm oğlan uyandi salla anne ninni söyle bi saat onu uyuttum sonra dalamadim 6 yi buldu uyuma sabah 10 gibi uyandım oğlanı doyurdum mutfak topladim gece toplamiyorum sabaha kalıyor bulasik makinesi açtım banyonun lavobo klozet düşü temizledim bime gidicem islak mendil unuttum onu alcam mısır alcam aksama pizza yapcam patates kizartirim corba var icecek var yeter bugun aksama doğru hamur mayalarım fazla olursa pogacada yaparim ogluş sevio dun bozuklarimi topladim attim su şişesi var ona 7 tl bereket versin

Kizlar nasilsiniz
Gece hic uyumadim
Sabah cok basim agriyordu ama simdi iyiyim aksama iftara corba salata lahmacun dusunuyorum. Esime konserve yemekte acabilirim dolapta cesit cok hallederim
Cenaze buraya gelmis ama haber verilmedi
Dun defnedildi haberi vardi
Cok agladim agzim yuzum sisti artik sabretmeye calisiyorum

benben00
Kızım 15 Temmuzda tam 5 yaş olacak canım. Evet bildiğin barbinin hareketlisi kollar bacaklar bel filan oynak bişey.
Bu bana o kadar pahalı gelmedi 2 kere de baby alive almışlığım var biri 85 fln ötekide 230 du. Artık almıycam diyorum ama anne yüreği işte.
Seninkiler ne kadarlıktı sanıyorum daha küçük.. Bunun daha minişi-cicibicisi var... LOL diye bir şey almıştım yine birkaç ay önce 100 e yakındı oda. Yaklaşık 4 cm boyunda bir bebek kendisi.

Allah rahmet eylesin Esila. İnşallah tahmininiz gibi değildir.
Öyleyse de Allah cc affetsin. İnsan olanın başına her şey geliyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…