- 11 Mart 2013
- 33.750
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.119
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #32.861
Ay amin inşallahAmin canım.tesekkür ederim
Darısı sağlıcakla senin başına
oy canım Allah bagıslasın nasıl gecti dogum süreci ayy darısı basımızaGecen cuma günü doğdubir haftalık olduk bile darısı sizlerin başına
Gecen cuma günü doğdubir haftalık olduk bile darısı sizlerin başına
Maşallah allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinGecen cuma günü doğdubir haftalık olduk bile darısı sizlerin başına
Benimkiler 33 aylık, ya haklısın biryerden sonda caresiz kalıyor insan. Miniş ve lol serisini biliyorum lol a hiç anşam veremedim zatenbenben00
Kızım 15 Temmuzda tam 5 yaş olacak canım. Evet bildiğin barbinin hareketlisi kollar bacaklar bel filan oynak bişey.
Bu bana o kadar pahalı gelmedi 2 kere de baby alive almışlığım var biri 85 fln ötekide 230 du. Artık almıycam diyorum ama anne yüreği işte.
Seninkiler ne kadarlıktı sanıyorum daha küçük.. Bunun daha minişi-cicibicisi var... LOL diye bir şey almıştım yine birkaç ay önce 100 e yakındı oda. Yaklaşık 4 cm boyunda bir bebek kendisi.
Allah analı babalı buyutsun, masallahGecen cuma günü doğdubir haftalık olduk bile darısı sizlerin başına
Canım bugün aklımdan geçtin inanki
Maşallah size sağlıkla huzurla büyüt inş
Allah sağlıkla mutlulukla büyütmek nasip etsin.
Allah analı babalı buyutsun, masallah
Amin. Teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinMaşallah allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Teşekkür ederim canım darısı başınaoy canım Allah bagıslasın nasıl gecti dogum süreci ayy darısı basımızaAllah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun
Ay allahım allah korusun ya ne yapacaksın böyle çok şaşırdımSözde hesapları bana devretmişti ertesi gün vazgeçti bende karışmıyorum artık dedim ama üstüme çok gelmeye başladı zorla da olsa vereceksin diyor
Hay Allahim hem suclu hem güçlü.Iyi akşamlar kızlar ben hic iyi değilim eşimle yine kavga ettik biktim artık burnumdan geldi herşeyailesi için kredi çekmişti 15 bin + eksi 6 bin beş kuruş parası yok arkadaşından borç istemiş öyle idare ediyo .. benim bekarliktan kalma 5i 1 yerdem var ona kafayı takmış durumda vermiyorum diye kavga ediyoruz hergun kocası olarak görmüyormuşum eziyormusum ki düğün takılarımızı ve bu zamana kadar bitiktirdigim ne varsa hic etti babandan abinden işte diyorum istemezmiş ben karısıymışım benden istiyormuş.
Kapıları çarptı oyuncak arabayı falan fırlatti oğlum korktu ağlamaya başladı ne yapacagimi şaşırmış durumdayım hamile olmasam döverek alacak altınları ama vermek istemiyorum onları ben cocuklarim için saklıyorum
Çok üzücü bir durumIyi akşamlar kızlar ben hic iyi değilim eşimle yine kavga ettik biktim artık burnumdan geldi herşeyailesi için kredi çekmişti 15 bin + eksi 6 bin beş kuruş parası yok arkadaşından borç istemiş öyle idare ediyo .. benim bekarliktan kalma 5i 1 yerdem var ona kafayı takmış durumda vermiyorum diye kavga ediyoruz hergun kocası olarak görmüyormuşum eziyormusum ki düğün takılarımızı ve bu zamana kadar bitiktirdigim ne varsa hic etti babandan abinden işte diyorum istemezmiş ben karısıymışım benden istiyormuş.
Kapıları çarptı oyuncak arabayı falan fırlatti oğlum korktu ağlamaya başladı ne yapacagimi şaşırmış durumdayım hamile olmasam döverek alacak altınları ama vermek istemiyorum onları ben cocuklarim için saklıyorum
Gayet sakin konuşuyorum anlatıyorum ama anlamıyor sen inada bindiriyorsun geri alicam sana diyor ( daha önceki verdiğim bileziklere de aynısı demişti ama ilk eline geçen paralari ailesine verdi bana 1 çeyrek bile almadı) biliyorum bunları da geri almaz . Geri almıyorsun alınmıyor diyince de sen bana guvenmiyorsun diye bağırıp çağırmaya başlıyorHay Allahim hem suclu hem güçlü.
Nolcak boyle. Gecen günku konusmanizdan sonra düzeldi herhalde diye düşündüm ama rol yspmis belli ki.
Maaşi iyi sende calisiyorsun. Yaklasik 30bin borcu var anladigim kadariyla.
Yapilandirilip bir şekilde ödenir.
Altin bozdurmaya ne gerek var.
Madem borc bu kadar rahatsiz edecek sonunu dusunmeden neden borc yapiyor.
Dikkat et. Cok sinirlenip seni darp etmesin.
Insanlik hali vurur filan.iş daha cikmaza girer.
Cok fazla diklenmeden anlat canim. Altini bozdurmadan ödesin borcu.
O sinirliyse sen yine de alttan almaya calis. Haklisin dayanamiyorsun olanlara fakat sana fiziksel zarar vermesinden ve cocugun psikolojisinin bozulmasindansa biraz sakin konus.
Ya annem senelerce babamın borçlarını ödedi bazen biz araya girdik bir daha yapmayacak öde annecim dedik ama adam hala borç içinde.Gayet sakin konuşuyorum anlatıyorum ama anlamıyor sen inada bindiriyorsun geri alicam sana diyor ( daha önceki verdiğim bileziklere de aynısı demişti ama ilk eline geçen paralari ailesine verdi bana 1 çeyrek bile almadı) biliyorum bunları da geri almaz . Geri almıyorsun alınmıyor diyince de sen bana guvenmiyorsun diye bağırıp çağırmaya başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?