Bugün ne aldin kaç tl harcadin

45 tl harcadım ulus hale gittim pişmaniye çekme helva erik falan aldım

Benimkiler 33 aylık, ya haklısın biryerden sonda caresiz kalıyor insan. Miniş ve lol serisini biliyorum lol a hiç anşam veremedim zaten ben bu ara parayı cogumlukla puzzle kutu oyunu kitaba falan harcıyorum. Oyuncakçıya götürmüyorum, kendileride tanımadıgı için isteyemiyorlar henuz

oy canım Allah bagıslasın nasıl gecti dogum süreci ayy darısı basımıza Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun
Teşekkür ederim canım darısı başına
Spinal sezaryen oldu bizimkisi ama çok şükür toparladım
Ben korktuğum için genel anestezi istiyordum ama doktorum bu konuda beni ikna etti rahatlattı doğumdan mutlu bir şekilde çıktım.bebegin doğum anına şahit olmak çok güzel.ben ilk oğlumda spinal olmustum ama korkunca bayıltmışlardı hemen.doktor gerçekten çok önemli

Iyi akşamlar kızlar ben hic iyi değilim eşimle yine kavga ettik biktim artık burnumdan geldi herşey ailesi için kredi çekmişti 15 bin + eksi 6 bin beş kuruş parası yok arkadaşından borç istemiş öyle idare ediyo .. benim bekarliktan kalma 5i 1 yerdem var ona kafayı takmış durumda vermiyorum diye kavga ediyoruz hergun kocası olarak görmüyormuşum eziyormusum ki düğün takılarımızı ve bu zamana kadar bitiktirdigim ne varsa hic etti babandan abinden işte diyorum istemezmiş ben karısıymışım benden istiyormuş.
Kapıları çarptı oyuncak arabayı falan fırlatti oğlum korktu ağlamaya başladı ne yapacagimi şaşırmış durumdayım hamile olmasam döverek alacak altınları ama vermek istemiyorum onları ben cocuklarim için saklıyorum

Sözde hesapları bana devretmişti ertesi gün vazgeçti bende karışmıyorum artık dedim ama üstüme çok gelmeye başladı zorla da olsa vereceksin diyor
Ay allahım allah korusun ya ne yapacaksın böyle çok şaşırdım versen bir dert vermesen birşey yapar diye korktum şuan

Hay Allahim hem suclu hem güçlü.
Nolcak boyle. Gecen günku konusmanizdan sonra düzeldi herhalde diye düşündüm ama rol yspmis belli ki.
Maaşi iyi sende calisiyorsun. Yaklasik 30bin borcu var anladigim kadariyla.
Yapilandirilip bir şekilde ödenir.
Altin bozdurmaya ne gerek var.
Madem borc bu kadar rahatsiz edecek sonunu dusunmeden neden borc yapiyor.
Dikkat et. Cok sinirlenip seni darp etmesin.
Insanlik hali vurur filan.iş daha cikmaza girer.
Cok fazla diklenmeden anlat canim. Altini bozdurmadan ödesin borcu.
O sinirliyse sen yine de alttan almaya calis. Haklisin dayanamiyorsun olanlara fakat sana fiziksel zarar vermesinden ve cocugun psikolojisinin bozulmasindansa biraz sakin konus.

Çok üzücü bir durum

Gayet sakin konuşuyorum anlatıyorum ama anlamıyor sen inada bindiriyorsun geri alicam sana diyor ( daha önceki verdiğim bileziklere de aynısı demişti ama ilk eline geçen paralari ailesine verdi bana 1 çeyrek bile almadı) biliyorum bunları da geri almaz . Geri almıyorsun alınmıyor diyince de sen bana guvenmiyorsun diye bağırıp çağırmaya başlıyor

Anne babasına karşı aşırı saygılı o kadar saygı ve sevgi dolu ki onlara karşı el pençe divan duruyor yanlarında kendini melek gibi göstermeye çalışıyor ağızlarının içine bakıyor..
Tekrar psikolojik-baskiya maruz kalırsam babasını arayıp herşeyi anlatacagimi soyleyecegim

Ya annem senelerce babamın borçlarını ödedi bazen biz araya girdik bir daha yapmayacak öde annecim dedik ama adam hala borç içinde.
Sana şiddet uyguladı diye yada seni tehdit etti diye verdin zannedebilir o yüzden kararlı ol verme. “İhtiyaç kredisi çek bütün borçlarını yapılandır bütçeyi ben kontrol edeceğim zaten bu şekilde bir kaç yıl içinde ödersin” de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…