- 20 Temmuz 2015
- 1.873
- 5.181
- 358
- 30
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #32.881
Para idaresinin bende olması erkeklik gururuna yediremezmis kendi maaşımdan kalan üç kurusu bile vermeyisim zoruna gidiyor .. o erkekmiş ailesine verebilirmiş ben kadın olduğum için aileme yardım edemezmisim abim etsinmis ( ki abim issiz)Ya annem senelerce babamın borçlarını ödedi bazen biz araya girdik bir daha yapmayacak öde annecim dedik ama adam hala borç içinde.
Sana şiddet uyguladı diye yada seni tehdit etti diye verdin zannedebilir o yüzden kararlı ol verme. “İhtiyaç kredisi çek bütün borçlarını yapılandır bütçeyi ben kontrol edeceğim zaten bu şekilde bir kaç yıl içinde ödersin” de.
20 bin toplam borcu ..Hay Allahim hem suclu hem güçlü.
Nolcak boyle. Gecen günku konusmanizdan sonra düzeldi herhalde diye düşündüm ama rol yspmis belli ki.
Maaşi iyi sende calisiyorsun. Yaklasik 30bin borcu var anladigim kadariyla.
Yapilandirilip bir şekilde ödenir.
Altin bozdurmaya ne gerek var.
Madem borc bu kadar rahatsiz edecek sonunu dusunmeden neden borc yapiyor.
Dikkat et. Cok sinirlenip seni darp etmesin.
Insanlik hali vurur filan.iş daha cikmaza girer.
Cok fazla diklenmeden anlat canim. Altini bozdurmadan ödesin borcu.
O sinirliyse sen yine de alttan almaya calis. Haklisin dayanamiyorsun olanlara fakat sana fiziksel zarar vermesinden ve cocugun psikolojisinin bozulmasindansa biraz sakin konus.
Sakın verme canım oturup konuşmaya çalış maaşı aldıgımızda gereksiz harcamaları kısarız vb şeyler söyleyip sakinleştirmeye çalışsanIyi akşamlar kızlar ben hic iyi değilim eşimle yine kavga ettik biktim artık burnumdan geldi herşeyailesi için kredi çekmişti 15 bin + eksi 6 bin beş kuruş parası yok arkadaşından borç istemiş öyle idare ediyo .. benim bekarliktan kalma 5i 1 yerdem var ona kafayı takmış durumda vermiyorum diye kavga ediyoruz hergun kocası olarak görmüyormuşum eziyormusum ki düğün takılarımızı ve bu zamana kadar bitiktirdigim ne varsa hic etti babandan abinden işte diyorum istemezmiş ben karısıymışım benden istiyormuş.
Kapıları çarptı oyuncak arabayı falan fırlatti oğlum korktu ağlamaya başladı ne yapacagimi şaşırmış durumdayım hamile olmasam döverek alacak altınları ama vermek istemiyorum onları ben cocuklarim için saklıyorum
Kendine çok dikkat et tamam mı büyük laf dalaşlarına filan girme allah korusun20 bin toplam borcu ..
Yuhh nw biçim düşünceleri var erkek kadın ayrımı yapmakla kaybediyor evlat evlattır ailen zor durumdaysa tabiki elinden geldigince destek olmalısın ama durduk yere yardım edilmez senin eşinin ailesinde bence başka sıkıntılar var sana yansıtmamak için böyle yapıyor olabilirPara idaresinin bende olması erkeklik gururuna yediremezmis kendi maaşımdan kalan üç kurusu bile vermeyisim zoruna gidiyor .. o erkekmiş ailesine verebilirmiş ben kadın olduğum için aileme yardım edemezmisim abim etsinmis ( ki abim issiz)
Altınların evde değil demi güvendiğin bir arkadaşına ya da bankaya götür dursun kafaya koymuş alacak gibi çok üzüldüm polisti demi eşinSözde hesapları bana devretmişti ertesi gün vazgeçti bende karışmıyorum artık dedim ama üstüme çok gelmeye başladı zorla da olsa vereceksin diyor
Evet cnm .. anneme verdim o saklıyor .. asla vermicem bi kere daha verirsem bundan herşeyi kabakuvvetle halletmeye çalışacak . Ben değil o pes edecek . Kadın olmam güçsüz olmam anlamına gelmedigini göstereceğim ona .Altınların evde değil demi güvendiğin bir arkadaşına ya da bankaya götür dursun kafaya koymuş alacak gibi çok üzüldüm polisti demi eşin
Of of ne kadar yanlis bencilce bir tutum.Para idaresinin bende olması erkeklik gururuna yediremezmis kendi maaşımdan kalan üç kurusu bile vermeyisim zoruna gidiyor .. o erkekmiş ailesine verebilirmiş ben kadın olduğum için aileme yardım edemezmisim abim etsinmis ( ki abim issiz)
Benim var ama eski model .eşimin bekar evinden markasi dahi yokKızlar Koçtaş’a gideceğiz iftar sonrası
Elektrikli ısıtıcı alacağız ev soğuk cidden.
Sormuştum ama. Yazan olmadı önereceğiniz model var mı tekrar sorayım ☺
4 yıllık evliyim .. bakarken çektiğim bi konut kredim var 2 senesi kaldı.. eşimin bi çöpü bile yok ise basladigindan beri 2 ev parası verdi ailesine bizim karnımızı doyurdu sadec3 ..Bu arada kac yillik evlisin. Mülk edindiniz mi.
Yani kendine ait bir evin var bu durumda.4 yıllık evliyim .. bakarken çektiğim bi konut kredim var 2 senesi kaldı.. eşimin bi çöpü bile yok ise basladigindan beri 2 ev parası verdi ailesine bizim karnımızı doyurdu sadec3 ..
Ilerde zaman ne gösterir bilmiyorum .. ama ben doğru bildiğimden sasmicam .. eşim böyle devam ederse topu ailesine aticam onlar bosancaz korkusuna oğullarıyla konusurlar ..Yani kendine ait bir evin var bu durumda.
Bu iyi en azindan.
Böyle devam ederse ne yapmayi dusunuyorsun
Hayırlı uzun ömürdiliyorumGecen cuma günü doğdubir haftalık olduk bile darısı sizlerin başına
Alya sezon kapandı galiba ısıtıcı için o yüzden seçenek az olabilir .Kızlar Koçtaş’a gideceğiz iftar sonrası
Elektrikli ısıtıcı alacağız ev soğuk cidden.
Sormuştum ama. Yazan olmadı önereceğiniz model var mı tekrar sorayım ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?