Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Para idaresinin bende olması erkeklik gururuna yediremezmis kendi maaşımdan kalan üç kurusu bile vermeyisim zoruna gidiyor .. o erkekmiş ailesine verebilirmiş ben kadın olduğum için aileme yardım edemezmisim abim etsinmis ( ki abim issiz)

20 bin toplam borcu ..

Sakın verme canım oturup konuşmaya çalış maaşı aldıgımızda gereksiz harcamaları kısarız vb şeyler söyleyip sakinleştirmeye çalışsan

Yuhh nw biçim düşünceleri var erkek kadın ayrımı yapmakla kaybediyor evlat evlattır ailen zor durumdaysa tabiki elinden geldigince destek olmalısın ama durduk yere yardım edilmez senin eşinin ailesinde bence başka sıkıntılar var sana yansıtmamak için böyle yapıyor olabilir

Bu arada 100 tl benzin aldık 10 tl çiğ köfte 1 ekmek . Bu arada eşim annesi veya babası ile Salı gününden beri konuşmamış telefon kayıtlarından fark ettim . Bu işte bir gariplik var her akşam konuşurlardı . Hadi ben aranmıyorum annesi tarafından da niye oğlunu aramadı yada eşim aramadı anlamadım soramadım da

Sözde hesapları bana devretmişti ertesi gün vazgeçti bende karışmıyorum artık dedim ama üstüme çok gelmeye başladı zorla da olsa vereceksin diyor
Altınların evde değil demi güvendiğin bir arkadaşına ya da bankaya götür dursun kafaya koymuş alacak gibi çok üzüldüm polisti demi eşin

Altınların evde değil demi güvendiğin bir arkadaşına ya da bankaya götür dursun kafaya koymuş alacak gibi çok üzüldüm polisti demi eşin
Evet cnm .. anneme verdim o saklıyor .. asla vermicem bi kere daha verirsem bundan herşeyi kabakuvvetle halletmeye çalışacak . Ben değil o pes edecek . Kadın olmam güçsüz olmam anlamına gelmedigini göstereceğim ona .

Of of ne kadar yanlis bencilce bir tutum.
Hayir tutumlu mantikli bir erkek olur,oncelikle kendi kurdugu yuvayi düşünür mal mülk edinir refah icinde huzurlu yasatir bu durumda para verilir.
Sen ver parayi ama ortada hicbirsey olmasin. Para diger tarafa harcansin.. huzur kalmasin.
Böyle şey mi olur.

Kızlar Koçtaş’a gideceğiz iftar sonrası
Elektrikli ısıtıcı alacağız ev soğuk cidden.
Sormuştum ama. Yazan olmadı önereceğiniz model var mı tekrar sorayım

4 yıllık evliyim .. bakarken çektiğim bi konut kredim var 2 senesi kaldı.. eşimin bi çöpü bile yok ise basladigindan beri 2 ev parası verdi ailesine bizim karnımızı doyurdu sadec3 ..
Yani kendine ait bir evin var bu durumda.
Bu iyi en azindan.

Böyle devam ederse ne yapmayi dusunuyorsun

Bak bizim borc ciktiginda ben cok aşiri tepki vermistim. Buyuk olay cikardim. Evden kovdum bunu.
Arkadasim var avukat. Onunla konusup bosanma davasi filan acacagimi soyledim. Hatta e mailime dosya vs gondermisti islemleri baslatmam icin.
Tabi bizimki ve ailesi iyice panige kapilmisti.
Gercek amacim ayrilmak degildi cunku o kadarcik bir meblag icin degmezdi. Beni uzen bana soylememis olmasiydi. Tamamen kendi iyi niyetindendi aslinda.
Fakat iyice ürksün istedim.
Bende işe yaradi.

Kızlar Koçtaş’a gideceğiz iftar sonrası
Elektrikli ısıtıcı alacağız ev soğuk cidden.
Sormuştum ama. Yazan olmadı önereceğiniz model var mı tekrar sorayım ☺
Alya sezon kapandı galiba ısıtıcı için o yüzden seçenek az olabilir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…