- 11 Mart 2013
- 33.749
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.119
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #32.901
Yaaaa ciddi misin hiç bilgi mesajı filan da gelmemişti . Bu ayki benzini aldık ve giyime verecek 1 tl miz bile yok bu ay yatuce_tuce canım bankomatta yakıt gıyım kampanyaları var bak istersen
Kostebekpasta canım ben bu tarz olayların hep oldugu bi evde büyüdüm en cokta yavruna uzuldum Rabbım yardımcınız olsun
Geçmiş seninki çok şükür buda geçer inşallah.. eşim mesaj atmış özür mesajı oralı olmadım.. annesine dolap yaptırmış buzdolabı almış annesi söylemişti bana da parasını bizden aldığını söylemediler. Eşimin ailesi tuhaf kızları okutmalzar para işlerine karistirmazlar kadın sadece yemek yapar çocuk bakar . Benim eşimin parasına karismamda eşimin bu yüzden zoruna gidiyor galibaEvi geçindirmek erkeğin görevidir, kadın isterse çalışır, kazancını eşine vermek zorunda değildir,
Dinimizde böyledir,
Malesef bazı erkekler kadının parasına göz dikmiş durumda,
Çok yakın çevremde de bu sorunu yaşayan var malesef (adam 3 katı maaş alıyor evin ve arabanın bütün masrafını 2ye bölüyor)
Bir kadın tabi ki eşini ezmez, yüceltir...ama erkek de evinin rızkını eşinin rızası olmadan başka yere harcamamalı.
Kostebekpasta
Sanki ailesinin ağzını arayıp hafiften konuşman gerekir gibi.
Benimki de saftır çabuk kanar yıllar önce kayinvalidemin kiracısı vardı iflas etmişler icraliklardi aranıyordu adam,
Eşim bunu bile bile evin yetişkin oğluna 300 dolar verdi, 3 ay sonra verecekti ( 15 yıl önce)
Sonra icra geldi evlerine alacak birşey bulamadılar tabi, kadın ayrı yere adam ayrı yere kaçtı
Kayinvalidem anlattı durumu uçan kuşa borçları vardı diye, eşime döndü, ( sen de verdin mi yoksa dedi,Eşim yok dedi)
Geçenlerde hatırlattım hatırlamadı,
Inşaallah alan unutmaz, durumu duzelir de getirir aldığını diye dua ediyorum.
Geçen hafta arkadaşı borç istemiş bende yok eşime sorayım demiş,
Yok bende de maasimdam 500tl kaldı hesapta onu da ne olur ne olmaz diye Saklıyorum dedim. Offf 1 değil 2 değil hatırlamak istemiyorum....umarım tekrarlamaz.
Umarım çözüm olur senin için de...
3tane 100liralık benzıne 25liraydı canım. o kadar almıyorsanız zaten olmazdı bız 300ü gecıyoruz geneldeYaaaa ciddi misin hiç bilgi mesajı filan da gelmemişti . Bu ayki benzini aldık ve giyime verecek 1 tl miz bile yok bu ay ya
Yok şekerim ya biz köyde yaşıyoruz ya 100 tl yetiyor3tane 100liralık benzıne 25liraydı canım. o kadar almıyorsanız zaten olmazdı bız 300ü gecıyoruz genelde
Bizimki ihlasın 3 lü elektrkli ısıtıcı kızım ufakken banyo yaptırırken çok kullandım bebeğin oldugunda da işine yarar kaliteli al istersen anneminkide ufo ayaklı olandan memnun böyle havalarda evin sogugunu kırıyorKızlar Koçtaş’a gideceğiz iftar sonrası
Elektrikli ısıtıcı alacağız ev soğuk cidden.
Sormuştum ama. Yazan olmadı önereceğiniz model var mı tekrar sorayım
enısteye selamlarYok şekerim ya biz köyde yaşıyoruz ya 100 tl yetiyoreşime söyledim kronikuykucu söylüyor bi bak kampanya var diye
İkimizde de mobil bankacılık var herkes kendi telefonunda hesapta takılıyor oradan takip edeyimenısteye selamlarvakıfbankın mobili varsa telefonda onda cepte kazan var canım tüm kampanyalar orda yazıyo ben hepsıne katıl yapıyorum bankomatta da msj yolluyorum yani yapim yapmım hepsıne katılıyorum
ohoo ben taa 5 aylıkken mi ne aldm canım üst kıyafette ben zaten normalde dar gıymıyorm o yuzden hepsı oluyo neredeyse hala, alt gıyımde deİkimizde de mobil bankacılık var herkes kendi telefonunda hesapta takılıyor oradan takip edeyimonunda sana slm var Birşey soracağım ya sana hamile giyim için ne zaman alışverişe başladın sen ben zayıfım ya 1,5 ay daha idare ederim dimi
Valla ben 34 bedenimohoo ben taa 5 aylıkken mi ne aldm canım üst kıyafette ben zaten normalde dar gıymıyorm o yuzden hepsı oluyo neredeyse hala, alt gıyımde de
2tane beli lastik gbı olanlar var ya yuruyus pantolonu gbı ama klasık duruyo onlardan almıstım 2beden. bi tanesını 10gün gıydım sadece karnım buyudu olmadı.snra dıgerını de bı 15gun gıydım. tayt aldm pantolon gbı ıpekyolun modeli varya orta kısmı serıtlı bi surede onu gıydım o da sıktı.benım hatam bu 3unu aynı anda almam oldu bence.bide 60-70lira her bırı ucuz degıl.
1.5aydır da anne pantolonu oluyo ya ustu penyeden dugmeli genısletılıyo ondan aldm kot olandan 90liraya lcw,her gün üstümde.bacak tarafı sıkı üstü bol.bi tane de tayt var işte toplam 2altla yaşıyorum suan
benım gıysılerde kılodan dolayı bol degıldı canım gügüslerim buyuk dıkkat cekmesını ıstemedıgımden gogus altı oturanlardan gıymıyorum genelde yoksa s m gıyıyordum ben de ah ahValla ben 34 bedenimbol giymediğimden almam gerekecek kesin lcw nin sitesinde outlet kısmında 20 tl ye şortlar var bence şahaneler tatil dönüşü alırım inşallah kalırda 20 tl ye tişörtler var . Bizim burası aşırı sıcak oluyor o yüzden ona göre birşeyler almam lazım ev çekilmiyor İnan cehenneme komşu resmen tövbe tövbe valla
Hah evet bunları söylüyorum alacağım işte birde evde filan giymek için kısalardan almam lazım diz üstübenım gıysılerde kılodan dolayı bol degıldı canım gügüslerim buyuk dıkkat cekmesını ıstemedıgımden gogus altı oturanlardan gıymıyorum genelde yoksa s m gıyıyordum ben de ah ahgerci üstler dedıgm gbı oluyoda altlar large-xxl
tavsıyem karnın buyuyunce o hamıle pantolonlarından al ben sevmedıgımden ne bıcım dıye dıye almadm halbuki dunya varmıs bide benmki suan ayar olmuyo en sonda erken alsaydm mesela genıslete genıslete kullanırdım üstü
alta eklıyorum fotoyuEki Görüntüle 2267607
Kesinlikle tavsiye ederim. Ben çalışan bir bayanim ve 2 tane lcw almıştım ama böyle kot olaniyla 2 çocuk dogurdum taş gibi hala .çeşit giymeyi istersen bilmem ama 1 tane yetiyorbenım gıysılerde kılodan dolayı bol degıldı canım gügüslerim buyuk dıkkat cekmesını ıstemedıgımden gogus altı oturanlardan gıymıyorum genelde yoksa s m gıyıyordum ben de ah ahgerci üstler dedıgm gbı oluyoda altlar large-xxl
tavsıyem karnın buyuyunce o hamıle pantolonlarından al ben sevmedıgımden ne bıcım dıye dıye almadm halbuki dunya varmıs bide benmki suan ayar olmuyo en sonda erken alsaydm mesela genıslete genıslete kullanırdım üstü
alta eklıyorum fotoyuEki Görüntüle 2267607
Bizim e de merkezi sistem biz minik ayağa üfleyen fanlı ısıtıcılardan aldık. Kumtel marka 40 lira. Hem küçük hem de odun sobası gibi 10 dk çalışsın odanın soguk havasını kırıyorKızlar Koçtaş’a gideceğiz iftar sonrası
Elektrikli ısıtıcı alacağız ev soğuk cidden.
Sormuştum ama. Yazan olmadı önereceğiniz model var mı tekrar sorayım ☺
Bizde 160tl ye goldmaster aldık seninkinin aynısı fanlı ısıtıcıBizim e de merkezi sistem biz minik ayağa üfleyen fanlı ısıtıcılardan aldık. Kumtel marka 40 lira. Hem küçük hem de odun sobası gibi 10 dk çalışsın odanın soguk havasını kırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?