Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydınlar İstanbul’da ablamdayız yarın dönecegız kısmetse.Dün anneme yazlık ceket aldık ablamla ortak anneler günü hedıyesı 190tl.Teyzemde aldı ceket onada 50şer tl ekledik.Günler çok harcanmalı geçiyor kartlar coştu.150 tl harclıgım kaldı.

Bizde 160tl ye goldmaster aldık seninkinin aynısı fanlı ısıtıcı memnunuz şuan mutfakta kullanıyoruz
Güzel günlerde kullanın. Benim ofiste bu şekilde fanlı delonghi var internetten 180 liraya almıştım bu da 40 liralık ama hiç bir farkı Yok keşke ofise de böyle alıp geçseymişim diyorum.

Günaydın kızlar
Üzerimde bir halsizlik var, çamaşır yıkanıyor, dışarı çıktım yürüyeyim diye bankamatike gittim, şoktan ramazan paketi aldım öğleden sonra köye giderim veririm,
Yemeğin adı yok henüz

Tecrübeli anneler ben hem emziriyorum hem sağıyorum sagdiklarimi da buzdolabının buzluguna koyuyordum bir yerde 3 buzlukta 3 hafta muhafaza edilebilir diye okudum. 6 ay diye biliyordum

Tecrübeli anneler ben hem emziriyorum hem sağıyorum sagdiklarimi da buzdolabının buzluguna koyuyordum bir yerde 3 buzlukta 3 hafta muhafaza edilebilir diye okudum. 6 ay diye biliyordum
6 ay duruyor canım derin dobdurucuda 1 yil buzdolabı içinde 1-2 gün kalabilir.zaten ilk giren ilk çıkar mantığı var tarihli tarihli stok yap.hatta sütün az gelirse bebek birini emerken sende diğer göğsüne fincan tut 30 cc böyle çıkar rahat

Kizlarr
Bugun evi dip köşe temizledik.
Camlari sildik perdeleri yikayip astik. Dolaplar vs piril piril oldu.

Yemege gelin diye arayan arkadaslar oldu. Bu durumda biz de cagiririz onlari. Ev temiz dursun. Perdeleri yikicaktik zaten erteleniyordu hep.

Bi buzdolabinin içi kaldi yarin da orayi temizlerim

Buzlukta 6 ay diye biliyorum canim
Bende sizin gibi biliyordum ama hastanenin verdiği broşürde 3 hafta yazınca şaşırdım

Haftaici camasir atmadim diye her yer kirli dolu. Sabahtir makine calisiyor. Perde isi bitti.
2. Posta camasir yikaniyor. Digerleri kurusaydi bi an once.

Normal dolapta 3 gün hep açıp kapattığın buzlukta 3 ay az açıp kapattığın bir buzlukta 6 ay canım.

Merhabalar gündüz eşim uyudu bende arkadaşıma indim aşağı kata oğlunu sevmeye oda yeni Doğum yaptı oruç tutmuyor kahve içtik diğer kızlar da geldi lafladık Eve geldim biraz atıştırıp eşimle markete gittik az erik az domates küçük karpuz porsiyonluk pasta aldık 35 tl ödedik . İftarda çorba sucuk kahvaltılık var . Yarın eşim nöbetçi

Her koşulda değil canım -18 derece altında enfazla 6 ay kalabilir. 6 ay gecenleri ben cope atmıştım 5-6paket kadar. Üzerlerine tarih yazmalısın bir de benmari usulu ısıtacaksın tabi:) stok sütlerden yogurt yapmışlığım var bol su ve bol bol emzir

Bugün iftara anneme gittik sabah eşim nöbetten geldi kızlara kahvaltı hazırlamış sağolsun ben uyuyordum portakal sıkmış içsinler diye öğleye dogru anca uyandım bu aralar çok uykum var hiç doymuyorum uykuya pazara gittik sebze bulamadım kabak ve dolmalık biber aldım salata malzemesi elma soğan aldık patatesi marketten aldım 50 ya da 60 pazarda gitti markettede 7.5

Evet canım hepsi uyguladığım şeyler 3 hafta diye okuyunca şaşırdım sizlerede sorayım dedim teşekkür ettim

Günaydin kizlar tüm annelerin anne adaylarinin anneler gunu kutlu olsun.

Maaşa son 2 gün.
Dün mkatalogda gordum ekmek kadayifli maras dondurma yari fiyatinaydi .esim aldi.
Dün hep evdeydik yogun temizlik yaptik. Sabahtan 100 lira bozdurmustuk. Dondurma ekmek birkac ivir zivir ortada hicbirsey yok 80 lira gitmis

Tünaydın anneler gününüz kutlu olsun gece çok saçma şeyleri üst üste yediğim için ve kalkıp eşime tost filan yaptım beynime durduk yere vesveseler doldu midem yanmaya başladı sahurda kustum bir ilk gerçekleşti . Sabahta eşim nöbete gitti bende uyudum. Şimdi babam anneler günümü kutlamak için aradı da sesine kalktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…