- 25 Aralık 2016
- 5.345
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #32.921
Güzel günlerde kullanın. Benim ofiste bu şekilde fanlı delonghi var internetten 180 liraya almıştım bu da 40 liralık ama hiç bir farkı Yok keşke ofise de böyle alıp geçseymişim diyorum.Bizde 160tl ye goldmaster aldık seninkinin aynısı fanlı ısıtıcımemnunuz şuan mutfakta kullanıyoruz
6 ay duruyor canım derin dobdurucuda 1 yil buzdolabı içinde 1-2 gün kalabilir.zaten ilk giren ilk çıkar mantığı var tarihli tarihli stok yap.hatta sütün az gelirse bebek birini emerken sende diğer göğsüne fincan tut 30 cc böyle çıkar rahatTecrübeli anneler ben hem emziriyorum hem sağıyorum sagdiklarimi da buzdolabının buzluguna koyuyordum bir yerde 3 buzlukta 3 hafta muhafaza edilebilir diye okudum. 6 ay diye biliyordum
6 ay duruyor canım derin dobdurucuda 1 yil buzdolabı içinde 1-2 gün kalabilir.zaten ilk giren ilk çıkar mantığı var tarihli tarihli stok yap.hatta sütün az gelirse bebek birini emerken sende diğer göğsüne fincan tut 30 cc böyle çıkar rahat
Bende sizin gibi biliyordum ama hastanenin verdiği broşürde 3 hafta yazınca şaşırdımBuzlukta 6 ay diye biliyorum canim
Normal dolapta 3 gün hep açıp kapattığın buzlukta 3 ay az açıp kapattığın bir buzlukta 6 ay canım.Tecrübeli anneler ben hem emziriyorum hem sağıyorum sagdiklarimi da buzdolabının buzluguna koyuyordum bir yerde 3 buzlukta 3 hafta muhafaza edilebilir diye okudum. 6 ay diye biliyordum
Her koşulda değil canım -18 derece altında enfazla 6 ay kalabilir. 6 ay gecenleri ben cope atmıştım 5-6paket kadar. Üzerlerine tarih yazmalısın bir de benmari usulu ısıtacaksın tabi:) stok sütlerden yogurt yapmışlığım varTecrübeli anneler ben hem emziriyorum hem sağıyorum sagdiklarimi da buzdolabının buzluguna koyuyordum bir yerde 3 buzlukta 3 hafta muhafaza edilebilir diye okudum. 6 ay diye biliyordum
Evet canım hepsi uyguladığım şeyler 3 hafta diye okuyunca şaşırdım sizlerede sorayım dedim teşekkür ettimHer koşulda değil canım -18 derece altında enfazla 6 ay kalabilir. 6 ay gecenleri ben cope atmıştım 5-6paket kadar. Üzerlerine tarih yazmalısın bir de benmari usulu ısıtacaksın tabi:) stok sütlerden yogurt yapmışlığım varbol su ve bol bol emzir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?