Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhabalar..
Daha yeni eve geldik.
Evden her cikisimiz para tabiki.
Avm dolastik biraz migros indirimlerine bakayim dedim. Esime deodorant aldik indirimden sadece.
Kavun karpuz cok guzel gorunuyordu. Aldik tabiki. Pastirma aldik. Ben cok seviyorum gebelikte yasak bile olsa.
Tereyag aldik.lokum aldik turk kahvesi ve birkac ivir zivir 266 lira tuttu.
51 lira da pizzacida harcadik

Şu saate kadar hiç para harcamadım
Eşim ekmek aldı sadece
Dünden yemek var makarna salatası yaptım ve kısır için yeşillik hazırladım,
Iftardan sonra kuaföre gitmeyi düşünüyorum ararım açıksa giderim 30tl kadar tutar

Mantı yaptık eşimle akşama anneme gidebiliriz anneler günü diye eşimle konuşcam birazdan teyzemin kızıda geliyormuş ilk annesiz anneler günü zor olur eminim o yüzden teyzesine geliyor çok tuhaf duygular içindeyim rabbim yavrularımızı annesiz babasız en çokta annesiz bırakmasın

Ya migrosta acaip indirim oldu ama kacirdim
3liraya wc blok
2.75 e febreze
2.5 liraya mutfak icin bez ama bundan cok memnundum normalde 15 lira
Birtek 75 kurusa camasir suyu aldim
Birde deo+ dus jeli 7.95 ti ama almadim var diye

Slm kızlar
Markete uğradık ekmek çerez meyve yumurta peynir 100tl ödedik.
Birazdan lazanya yapacağım geç saatte yiyip yatmayı planlıyoruz oruç inş kolaylı geçer

Yarin cok dikkatli bir planlama yapacagim ve carsambadan itibaren uygulayacagim.
Evimde et kahvaltilik temizlik urunleri stogum var ve bu durumda bile cok fazla harcamaya devam ediyoruz.
Eski ,bilincsiz tüketim günlerime döndüğümü hissediyorum

Bizde bu ay çok düzgün planlı gitmemiz lazım anneme 3500 tl yollayacağım kredi 2300 kira 800 faturalar da var . Apartmanın kapısına şifreli sistem yapılmış ona para isteyecekler kesin aidatla birlikte toplarlar . Kaç tl olursa olsun kiradan kesip öyle yollayacağım çünkü 50 tl bile bu ay bize önemli durumda .

Para uçup gidiyor anlayamiyorum.
Hesap kitaba dökünce daha iyi anlasiliyor.
Elde epey bir miktar nakit birakiyorum bir de kredi kartindan gidiyor

Bugun eşime soyledim 2 yetiskin 1 cocukla harcanan paraya bak. Düşunsene 2 yetiskin evladimiz oldugunu. Birikim hayal.
Simdi bebek olunca bakalim nasil olacak

Bizim Ağustos’a kadar birikim olmayacak bu ay anneme borcu ödeyeceğiz önümüzdeki ay tatile gidiyoruz yolda yer içeriz . Temmuz maaşı ile kurban parası bitti gitti işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…