Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kizlar nasil gidiyor.
Listeye adini yazdiran arkadaslar birikim hedeflerimize yaklasiyormuyuz.
Benimki biraz zorlayacak galiba ama başarilmayacak kadar degil

bende gelir gider tablosu yaptım bakalım birikim fazla olmaz bayram harçlığı ayırcam kızlarıma yiğenlerime fitre parası pazar bina aidat badem fıstık almıştım 2 şer kg onların parası yazdım bakalım bu ay kredi son taksiti inşallah haziranda 1230 birikime gitcek inşallah

Kizlar nasil gidiyor.
Listeye adini yazdiran arkadaslar birikim hedeflerimize yaklasiyormuyuz.
Benimki biraz zorlayacak galiba ama başarilmayacak kadar degil
ben gram demiştim ama dolar alıyorum elimde olanla haziranda grama başlıcam umarım yıl sonuna kadar hedefimi tuttururum.

eşim geçen gün ılıksı kampı çıkmış dedi fiyatları nasıldır bilmiyorum umarım çok fazla değildir.İzmire gidilcek kurban bayramının arkasına eylülde kardeşimin bebeği olcak mersine gideriz.

Herkese günaydınlar
A101 den sehpa ve silindir takı düzenleyici aldım internetten aldım kargo da ödedim 100tl
Eşim hurma alacak gelirken 25tl de o tutar.
Birikime Haziran sonrası başlayacağız kısmetse

Dün migrosta insanlar offf bu ne pahalilik diye yakiniyordu. Ozellikle sebze meyve reyonunda sadece bakiyorlardi.
Kiloyla almak yok taneyle aliyorlardi.

Günaydın eşim nöbetten geldi maaşları hazırlamış yarın yine nöbetçi o yüzden bugün evde olacağız. Arkadaş aramış ki akşama iftara gelin diye oraya gideceğiz keşke davet etmeseydiler. Evde anneleri var teyze yazık çocuk bakıyor kadın çalışıyor yemeği yaşlı teyze yapacak valla hiç kıyamıyorum ona . Arkadaşta sağ olsun çok rahat oraya gidince masayı topluyorum salatayı yapıyorum bulaşık yıkıyorum çayı demliyoruz bu arada ev Sahibi öle duruyor . Çayı da herkes kendi alıyor öyle olunca hali ile ben yoruluyorum başkasının evinde iş yapınca neyse artık eşimle sağlık ocağına gittik gavıscon yazdırdım 10 tl ödedik eve geldik . Akşama alışveriş yapıp misafirliğe gideceğiz bende onları davet edecektim vazgeçmiştim şimdi mecbur davet etmen gerekecek

Günaydın herkese
Kızlar kv yanımızda ona tost makinası almak istiyoruz önerebileceginiz bir model var mı
Biz çok memnunuz bundan sadece tost makinası olarak değil de biz ızgara olarak ta kullanıyorduk önceden

Eklentiler

• FDBE7ADC-77E6-4EDA-BE2B-750B6D4F1353.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 49
Haftasonu kizlarla sözlestik. Ortaklasa manti açacagiz buzluk icin
Bir arkadasim kelle paça yapmis. 1 kavanoz benim icin vakumlamis.
Kizlar cumaya kadar bozulmadan durabilir mi.2 gun olmus yapali. Malum sarimsakli hafta ici yiyemem.

Haftasonu kizlarla sözlestik. Ortaklasa manti açacagiz buzluk icin
Bir arkadasim kelle paça yapmis. 1 kavanoz benim icin vakumlamis.
Kizlar cumaya kadar bozulmadan durabilir mi.2 gun olmus yapali. Malum sarimsakli hafta ici yiyemem.
Eğer tamamen vakumlandı hava almıyorsa yersin pure hani konserve yapıyoruz ya aynı mantık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…