- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #32.961
evet birkaç denemede açılmadı şimdi açabildim.Siteye girerken sıkıntı yasiyorum. Siz de oyle mi
Nasil gidiyorHerkese günaydın
Şuan da tırmanıyor piyasaPiyasalar
Çarsamba nasil olacak bakalim
ben gram demiştim ama dolar alıyorum elimde olanla haziranda grama başlıcam umarım yıl sonuna kadar hedefimi tuttururum.Kizlar nasil gidiyor.
Listeye adini yazdiran arkadaslar birikim hedeflerimize yaklasiyormuyuz.
Benimki biraz zorlayacak galiba ama başarilmayacak kadar degil
Bende gram demistim ama karisik gidiyorum suan.ben gram demiştim ama dolar alıyorum elimde olanla haziranda grama başlıcam umarım yıl sonuna kadar hedefimi tuttururum.
Benimki arzum.Günaydın herkese
Kızlar kv yanımızda ona tost makinası almak istiyoruz önerebileceginiz bir model var mı
Biz çok memnunuz bundan sadece tost makinası olarak değil de biz ızgara olarak ta kullanıyorduk öncedenGünaydın herkese
Kızlar kv yanımızda ona tost makinası almak istiyoruz önerebileceginiz bir model var mı
Evet benimki grisi bunun.Biz çok memnunuz bundan sadece tost makinası olarak değil de biz ızgara olarak ta kullanıyorduk önceden
Eğer tamamen vakumlandı hava almıyorsa yersin pure hani konserve yapıyoruz ya aynı mantıkHaftasonu kizlarla sözlestik. Ortaklasa manti açacagiz buzluk icin
Bir arkadasim kelle paça yapmis. 1 kavanoz benim icin vakumlamis.
Kizlar cumaya kadar bozulmadan durabilir mi.2 gun olmus yapali. Malum sarimsakli hafta ici yiyemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?