Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Evet benimki grisi bunun.
Bende tavuk izgara yapiyordum. Kofte izgara vs yapilir
Aynen aynen bizde öyle yapıyorduk çok güzel oluyordu sonra annem eşim seviyor diye döküm tava aldı onu kullanınca buna ihtiyaç kalmadı . 3 sene garantisi olması da bence çok iyi her şehirde de servisi var arzum iyidir

Bende oyle dusundum canim ama bi sorayim yinede dedim.
Bende bugün kemik almak istiyorum biraz buzlukta yok çünkü. Kemik suyu yapacağım içine patates soğan sarımsak filan koyacağım . İçine limon sıkıp çorba niyetine yiyeceğiz . İçindeki maddeler bebeğe de bana da iyi gelir diye düşündüm inşallah öyle olur

Ilikli kemik alman lazimve cok iyi kaynat.
Ben duduklude min 2saatkaynatiyoum
Aynen bende öyle yapacağım benim düdüklüde o kadar kaynatmam ama yine 1 saat kesin kaynatırım. Düdüklüye et koyuyoruz diyelim ki kemikli 20 dk pişirince kemikler erime derecesine geliyor .

Ilk 3 ay sıkınti olmaz pek.
Sadece kemik suyu degilde et ile tüketin deniliyor. Yesil yaprakli sebzeler.
Meyve
Kasar peyniri ve diger cesitleri.
Yogurt.
Bende pek yiyemiyorum .şu zaman oldu hala icim almiyor bazi seyleri.

Multivitamin kullanıyorum ekstra folik asite devam yumurta kuruyemiş ceviz elma erik karpuz domates salatalık bu kadar işte Sütü kantinden tek içimliklerden alacağım 1 lt alınca 2 günde bitmiyor dökülüyor yazık oluyor .

Multivitamin hangisi.
Erken degil mi daha
erken aslında ama ben doktora gittiğimde dedim ki bakın ben çocuk sahibi olacak olabilirim ama vücudumdan birşeyler kaybetmek zorunda değilim lütfen ona göre destekli gidelim dedim. Omega alacaktım hep aldığım bir takviye vardı . Oda dedi ki ben omegalı multivitamin vereceğim . Bende tamam dedim evde de kullandığım Foliğim vardı onu da bitirmek istiyorum dedim anlaştık o şekilde . Multivitaminin ismi regenesis max .

Ilıksu kampı güzel çok dalgalı olmuyor çocuklarla rahat edersiniz fiyatlar tüm tesislerde olduğu gibi artık özel işletmeler işletiyor ama yinede dışarıya göre makul arazisi biraz engebeli konaklama yerleri yukarıda kalıyor devamli rink atan araçlar var onlarla inilip çıkılıyor ormanın içinde güzel bir koy izmire çok yakın değil urladan sonra orman yolu gibi biyerden gidiliyor biz özdere ve ılıksu kampinin tam ortasında bir yerde yaşıyoruz ben ılıksuyu daha çok seviyorum çocuklar açısından dalga kıran var denize girmesemde kıyıdan rahat takip edebiliyorum ama bazı yıllar deniz anası fazla olabiliyor bu yıl nasıldır bilmiyorum

teşekkür ederim canım umarım memnun kalırız

Kucukken annelerimiz yapardi bunun orijinalini.
Bahceye ates yakip buyuk kazanda saatlerce pisirirdi. Ve o su nasil guzel nasil özlü olurdu

Altin günü mü yapicaksiniz
Altin gunumuz vardi normalde Bu ay ramazana gelince iftar yapalim dediler akrabalarla yapiyoruz.
İçinde neredeyse su kalmıyor siz çok mu su koyuyorsunuz?
Bir tasim kaynatinca ustundeki kofunu alip atiyorum sonra cok kisik atese alip az az su ekliyorum.suyu azaldikca ekleme yapiyorum. Bu arada baslangicta iki yemek kasigi kadar da sirke ekliyorum. Tabi sogan sarimsak vs de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…