- 20 Temmuz 2015
- 1.873
- 5.181
- 358
- 30
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #33.001
ben arcelik ustu sıyah camlı gbı olanı kullanıyorum cok memnunum canım ozellikle plakaların cıkıp yıknabılır olmasına dıkkat et benceGünaydın herkese
Kızlar kv yanımızda ona tost makinası almak istiyoruz önerebileceginiz bir model var mı
multivıtamın ne kullanıyosun canımMultivitamin kullanıyorum ekstra folik asite devam yumurta kuruyemiş ceviz elma erik karpuz domates salatalık bu kadar işteSütü kantinden tek içimliklerden alacağım 1 lt alınca 2 günde bitmiyor dökülüyor yazık oluyor .
Şekerim seni gördüm ya bence karnın o resim de 6 aylık gibisinmultivıtamın ne kullanıyosun canım
bugun kontrol vardı benım doktor 2gunde bire dusurdu benımkini kılo alımım son ay hızlandı vıtamınlerden de olur dedı. bide son aylarda etkısı azalıyor vıtamınlerın ddı.31hafta 1gunlugz toplam 11.5kılo almısım 3 kılosunu son bır ay da aldm cunku bu bır ay ıstahım asıldı kızdı dr dıkkat et dedıkarnın hıc belli olmuyo ama ddı
bundan snra 15gunde bir gıdıcekmısım muayene masrafı katlandı desenıze
ben memnunum canım ılacımdan ya öbür dr decavit yazmıstı ucretli degil ıcerıgı bunun gbı degıldı. bı gerıldım bugun kılo ısıne yaa dıkkat edıcem artk halbuki bı aydır var sadece ıstahımŞekerim seni gördüm ya bence karnın o resim de 6 aylık gibisin❤ Benim bi arkadaşım şimdi 6 aylık oldu benim kullandığım ürünü kullanıyor doktor 3 günde bire düşürmüş onun ilacını. Ama o bir ilaç almış hatta burada sağlık Ocak’ları ücretsiz veriyormuş multivitamin içeriğine baktım benim para ile satın aldığımla aynı tek fark omegası eksik . Bu gidişimde doktorlar konuşacağım o vitamini sağlık ocağından alıp multivitamine vereceğim paraya gidip omega takviyemi alacağım
Saçmalama ya gerilecek ne var allah aşkına arkadan görsem hamile demem sana aynı duruyorsun gelinlikli halin bence daha kiloluydu şimdi çok iyisin sakin olben memnunum canım ılacımdan ya öbür dr decavit yazmıstı ucretli degil ıcerıgı bunun gbı degıldı. bı gerıldım bugun kılo ısıne yaa dıkkat edıcem artk halbuki bı aydır var sadece ıstahım
İnşallah memnun olursunuz biz evimize yakın olduğu için ikisinede günü birlik gidiyoruz yazları ılıksu nun dalgasızlığı ve gerçekten suyunun ılık olması güzel iyi tatiller şimdidenteşekkür ederim canım umarım memnun kalırız
gelınlıklı halım 13kılo az ordanSaçmalama ya gerilecek ne var allah aşkına arkadan görsem hamile demem sana aynı duruyorsun gelinlikli halin bence daha kiloluydu şimdi çok iyisin sakin ol❤
Ciddi mi hahahagelınlıklı halım 13kılo az ordansaclar toplu dıyedır gelınlıkte salık düz zayıf gosterıyor
yaa bıde ben hava atıyodum ck kılo almadm falan diye herkes ay hıc karnın yk aman kılo almadın dedıkce doktor ck kılo aldn dıyınce şok oldumCiddi mi hahahaşimdi daha iyisin rahat ol olacağı sana söyleyeyim bebişi doğuracaksın tam eski durumuna döneceksin belki biraz göbek sorunu olur hemen bir korse filan çözeceksin bu işi . Sonra bana koçluk yapacaksın Bebek koçum ol ❤
Ya senin doktor kafayı yemiş ya valla saçmalama yavrumyaa bıde ben hava atıyodum ck kılo almadm falan diye herkes ay hıc karnın yk aman kılo almadın dedıkce doktor ck kılo aldn dıyınce şok oldum
yaparım canım bnım ya ne demek bı tecrubelenım hele
yok ya doktorumun hakkını yemeyelimYa senin doktor kafayı yemiş ya valla saçmalama yavrum
Menu cok guzelSlm kızlar
Biraz zorlanıyorum ana şükür yemekler hazır eşim de yardım etti.
Tepsi kebabı
Domatesli biberli bulgur pilavı
Vişne kompostosu
Yeşil salata
Sakızlı muhallebi
Valla bende bu performansıma şaşırıyorumMenu cok guzel
Bende aynen. Asgarisini odeyip harcamamaya calisacagimKizlar biz bu ay birikim yapamadığımız gibi şuan 100 lira eksiye girdik. Maas gunu bi gelseydi. Bu ay arabanın şunu bunu derken cok gitti kredi karti odedik bu ay ki kartın asgarisini odiycem bende birikim hesabina atmam lazım benim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?