Bugün ne aldin kaç tl harcadin

multivıtamın ne kullanıyosun canım
bugun kontrol vardı benım doktor 2gunde bire dusurdu benımkini kılo alımım son ay hızlandı vıtamınlerden de olur dedı. bide son aylarda etkısı azalıyor vıtamınlerın ddı.31hafta 1gunlugz toplam 11.5kılo almısım 3 kılosunu son bır ay da aldm cunku bu bır ay ıstahım asıldı kızdı dr dıkkat et dedı karnın hıc belli olmuyo ama ddı
bundan snra 15gunde bir gıdıcekmısım muayene masrafı katlandı desenıze

Şekerim seni gördüm ya bence karnın o resim de 6 aylık gibisin Benim bi arkadaşım şimdi 6 aylık oldu benim kullandığım ürünü kullanıyor doktor 3 günde bire düşürmüş onun ilacını. Ama o bir ilaç almış hatta burada sağlık Ocak’ları ücretsiz veriyormuş multivitamin içeriğine baktım benim para ile satın aldığımla aynı tek fark omegası eksik . Bu gidişimde doktorlar konuşacağım o vitamini sağlık ocağından alıp multivitamine vereceğim paraya gidip omega takviyemi alacağım

Eklentiler

• 8B126AA0-990C-4F12-B56F-6FD3A2F925DE.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 41
ben memnunum canım ılacımdan ya öbür dr decavit yazmıstı ucretli degil ıcerıgı bunun gbı degıldı. bı gerıldım bugun kılo ısıne yaa dıkkat edıcem artk halbuki bı aydır var sadece ıstahım

Saçmalama ya gerilecek ne var allah aşkına arkadan görsem hamile demem sana aynı duruyorsun gelinlikli halin bence daha kiloluydu şimdi çok iyisin sakin ol

Aksam et haslama yapiyorum icine patates havuc sogan da attim. Karpuzumuz da var yanina.
Yarin arta kalan suyuyla pilav yaparim cacikla yenir.
Oglisi asagi indirecegim babasi gelene kadar bisiklet sursun.
Beyazlari attim.
Son 2 mak daha kaldi.
Zorlu pazartesiyi atlattim.
Ekmek meyve suyu biskuvi aldim 10 lira harcadim

gelınlıklı halım 13kılo az ordan saclar toplu dıyedır gelınlıkte salık düz zayıf gosterıyor
Ciddi mi hahaha şimdi daha iyisin rahat ol olacağı sana söyleyeyim bebişi doğuracaksın tam eski durumuna döneceksin belki biraz göbek sorunu olur hemen bir korse filan çözeceksin bu işi . Sonra bana koçluk yapacaksın Bebek koçum ol

yaa bıde ben hava atıyodum ck kılo almadm falan diye herkes ay hıc karnın yk aman kılo almadın dedıkce doktor ck kılo aldn dıyınce şok oldum
yaparım canım bnım ya ne demek bı tecrubelenım hele

yaa bıde ben hava atıyodum ck kılo almadm falan diye herkes ay hıc karnın yk aman kılo almadın dedıkce doktor ck kılo aldn dıyınce şok oldum
yaparım canım bnım ya ne demek bı tecrubelenım hele
Ya senin doktor kafayı yemiş ya valla saçmalama yavrum

Kizlar biz bu ay birikim yapamadığımız gibi şuan 100 lira eksiye girdik. Maas gunu bi gelseydi. Bu ay arabanın şunu bunu derken cok gitti kredi karti odedik bu ay ki kartın asgarisini odiycem bende birikim hesabina atmam lazım benim de

Bende aynen. Asgarisini odeyip harcamamaya calisacagim

Iyi akşamlar kızlar
Dün akşam saçımı kestirdim, kaş bıyık 30tl
Bugün boyatip, gölge attirdim, dalgalı fön, kızım da ağda yaptırdı
2 günde 200tl,
Eve gelince mantı yaptım, marul salatası, kekikli zeytin salatası yaptım,
Komposto vardı yedik,
Kahve, Çay, canım sireli tatlı istedi 30tl ona gitti
Hava ısındı, yaz geldi artık
Yarına yemek yapmam lazım tabi önce yemek ismi lazım.
Tost makinemi geçen yıl aldım bosh marka kırmızı, çabuk ısınıyor üst tarafı da ısınıyor, plakaları çıkıp yıkanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…