- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #3.301
kesinlikle canım şöyle söylim burda yasasan esin tek calissa ayni duzeyde gecinirsinBen bu kalabaliği kirliliği ve gereksiz pahaliligi sevmiyorum istanbulda
Insanlarin anadolu da rahatça elde ettigi şeyler burda lüks.
İnşallah cnmmmm sağolasınCnm bebek dusunuyorsun sanirim. Allahim hayirli hayirli nasip etsin insallh
evet canım oturduğum evin ederin 100 bin büyük şehirdeki evide almak mesele zaten canım çok pahalıkira gerekten çok uygunmuş. ama şöyle bir durum var kira uygunsa orda satılık evin de gayet uygun olması gerekir. ornegin ıstanbulda 1500 kirası olan ev satılık da 300 bin.
orda kirası 400 olan bir evin mantıken satılık fiyatı 80 bin civarı olması gerekir bence
en iyisi orda kirada olup büyük şehirden de ev alıp kiraya vermek
acaba memurlar da bu sınavlarda görev almak için başvurabiliyor mu bi bilgin var mı canım çıkarsa vakit değerlendirmiş olurum ya da şu na başvur dediğin bir sınav var mı?Allahim kiş goörmeden ocak ayi da bitti.
Bizde yoldayiz. Kartepeye gidiyoruz .
Misafirlerim gün içınde çikacak yola.
Cok güzel geçti bu haftam.
Bayagi bi gezdik. Hava da şansimizdan hep güneşliydi.
Bütce olarak da bütçem sarsilmadi diyebilirim. Büyük alisverisimi yapmistim evde heersey vardi. Menüme uygun olarak yaptim yemeklerimi de. Oğluma 300 lira harclik gelmisti zaten o bitmek üzere
Şubat 5 yada 7 gibi ek dersler yatar az bi miktar olacak 3 haftalik çunkü.şubat ayi ilk birikimimi yapacagim insallah.
Temennim insallah ek dersim ikinci dönem azalmaz ve kurs çikar
Bu arada ögretmen arkdaslar mtsk ,e yds,ve ata aof sinav görevleri var. Ben sadece mtskya basvurdumcikarsa iyi olur.
Yok canim memurlar başvuramiyor.acaba memurlar da bu sınavlarda görev almak için başvurabiliyor mu bi bilgin var mı canım çıkarsa vakit değerlendirmiş olurum ya da şu na başvur dediğin bir sınav var mı?
sanki bi yerde okuduğumda öğretmenlerden yeterli talep gelmediği halde memurlardan da alım yapıldığı ile ilgiliydi ama bi araştırayım canım saolasın. belki de cidden yoktur.Yok canim memurlar başvuramiyor.
Canim eve kaçta geliyorsun gerçi daha yeni evli sayılırsın düzeni oturtmak zaman alacakCanım benim tencere tava her şey var 2 senelik evliyim zaten her şeyimizı tam tekmil yaptık kendimiz çok şükür. Yemek konusunda bazen o hafta hep evden yiyoruz bazen de işte ful üst üste dışardan yiyoruz belli bi ayarimiz yok.aman istedik mi hemen ne söyleyelim diyoruz.. plan yaptığımda da 3 gün üst üste aynı yemeği yemekten sıkılıyoruz 3. Günü o yemek ya çöp oluyor ya da dışardan soyluyoruz.hafta da 1 é bile razıyım dışarda yemeğe. Evde kaç zamandır çorba pişmiyor rahat 2 hafta oldu galiba.onu bile dışarda içiyoruz..ay bi dur diyebilsem keşke. Çok daHa güzel birikimler yapabiliriz.
szin dediginiz secim gorevi olmalisanki bi yerde okuduğumda öğretmenlerden yeterli talep gelmediği halde memurlardan da alım yapıldığı ile ilgiliydi ama bi araştırayım canım saolasın. belki de cidden yoktur.
Gercekten de öyle mutfak ve faturalarlindalinda ama evin en buyuk tasarufu mutfak ... en geç iki yila kadar duzenin olur inşallah
Evde canım 5.30 da oluyorum.aslında o saatten sonra her şey yapılabilir ama ben tv karşısında pineklemeyi ta da dışarı çıkıp gezmeyi niyeyse çok seviyorum.bi duzene oturttursam öyle mutlu olacağım ki.eşimde seninki gibi ekmek peynir ver yer kalkar.şükürler olsun anlayışlı..istersem yaparım istersem diŞardan.ama buna bi dur diyeyim ki birikim yapabileyim.faturalar zaten epey az geliyör. Elektirik 45 şu 38 doğalgaz 38 tl geldi geçen ay.baya baya iyi yanı. Bu ay doğalgaz yüklü gelecek biraz o kadar.Canim eve kaçta geliyorsun gerçi daha yeni evli sayılırsın düzeni oturtmak zaman alacakben 10 yıllığım ama surekli çalıştığım icin ev yemeğini ozlerim .o yüzden evlendigimden beri düzeni kurmaya calistim . Ben eve 8.30 9 arasi gelirim eve ama gunluk yemeğim piser inan . Iki uc tabaklik . Dolaba giren yemeği pek sevmeyiz . Çalışanlar genelde bir kac günlük bir kac cesit yapıyor ama ben hic denemedim hic bisey bulamasam salcali unlu corba ohh miss . Gerçi este onemli esim sukur oyle çeşit aramaz ekmek yoğurt yer yine ses etmez . O yuzden cok rahatım
Yok canım ya seçim görevini biliyorum bu aöf sınavlarında falan sanırım memurlar da başvurabilir Die okumuştum da belki bilen arkadaşlar vardır burda da diye sordum.szin dediginiz secim gorevi olmali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?