- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #33.021
Teşekkür ederim umarım izin alabilirim işyerimiz temmuzda devredilcek yeni yer neresi belli değil netleşince belli olcak izin durumlarımızİnşallah memnun olursunuz biz evimize yakın olduğu için ikisinede günü birlik gidiyoruz yazları ılıksu nun dalgasızlığı ve gerçekten suyunun ılık olması güzel iyi tatiller şimdiden
canım nasılsın sorunları halledebıldınızmıBu ay kredi kartımı eşim ödedi 1100 tl 2 çeyrek alabilirim umarım 1 tam alırım
Hallettik gibi bakalım zaman gösterecekcanım nasılsın sorunları halledebıldınızmı
Canım ölümü hatırlaman güzel bisey ama ileri boyutlarda tehlikeli .. bi doktora mı görünsen panik atak olabilirKizlar nasilsiniz..
Ben pek iyi degilim
Ölüm acisi gitgide icime çöküyor..
Sanki sirtimda tasiyorum hep yanimda sesi kulagimda..
Allah herseyin hayirlisini versin yasaminda,ailenin de eşin de ölümün de..
Canım ölümü hatırlaman güzel bisey ama ileri boyutlarda tehlikeli .. bi doktora mı görünsen panik atak olabilir
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun basın sağolsunGecen hafta bir kayip yasadim canim birazda ani ve karisikti..
Hayırlısı olsun adınıza inşallahTeşekkür ederim umarım izin alabilirim işyerimiz temmuzda devredilcek yeni yer neresi belli değil netleşince belli olcak izin durumlarımız
Allah ağız tadiyla yemeği nasip etsin canım500 lira zam aldik kizlar..
Tam tahmin ettigim rakam
Allah gule gule harcatmayi nasip etsin
Güle güle harca esila500 lira zam aldik kizlar..
Tam tahmin ettigim rakam
Allah gule gule harcatmayi nasip etsin
çok pahalıymış geçiş ücretiOğlana dikkat geliştirme seti alacağım etkinlik falan 200tl tutuyor.Sandalet almam lazım hava ısınıyor.osmangazi köprüsünden geçtik 135 tlkartlar 6bin geldi.Oglanjn okul kira kredi aidat faturalar pek para kalmıyor bu ay tam altın almak istiyorum.Yada ne para kalırsa döviz alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?