Bugün ne aldin kaç tl harcadin

yaa bıde ben hava atıyodum ck kılo almadm falan diye herkes ay hıc karnın yk aman kılo almadın dedıkce doktor ck kılo aldn dıyınce şok oldum
yaparım canım bnım ya ne demek bı tecrubelenım hele

Canım çok da değil 3er kilo daha alsan 18 kilo ile tamamlarsın tabi ideali 12 dir ama bence normalde zayıfsan daha fazla alınabilir. Senin doktorun kim?

Günaydın yine şehit var of offfff dün markette 6 tl kantinden 45 tl harcadık süt yumurta kola , diş macunu , kraker , ekmek filan aldık . Haftaya bende misafir davet edeceğim Salı günü diye düşündüm şubeden 2 aileyi alacağım 10 kişi oluyoruz ancak yetişirim zaten . Gece sahura kalkmadık eşim çok yedim gerek yok dedi . Sabah biraz yine midem kötüydü uyudum yeni kahvaltı yaptım . Eşim nöbetçi bu ayın son nöbetini tutuyoruz . Ütü yapacağım sil süpür yapıp öğleden sonra valiliğe gideceğim . Karacayla davalık olmuştum davayı geri çekeceğim dilekçe vermem lazımmış . Geri dönüşte de sebze alacağım biraz patates soğan falan filan biraz hesap kitap yapayım ya oturup

Az once okudum. Rusya gecen haftadan bu yana yaklasik 40bin ton cilegi zararli tarim bocegi var gerekcesiyle iade etmis.
Piyasaya sürülür biz de alir yeriz artik

Maaşlar e devlette gözüküyor bugün hesap kitap yaparim kk 5000 içinde doğum ücreti var onun dışında geçen ay kk kullanmadık birikime koymayıp nakit harcadık
Bu ayda birikim olmaz elimizde kalan parayla idare etmeye çalışırız

Vurdum kafayi yattim.
Canim yemek yapmak istemiyor.
Eşime lor aldiriyam evde peynir var karistirip firinda borek mi yaptirsam

Valilikteyim millet ne haldeyken nerelerde çalışıyor ben ne yapıyorum delirmemek mümkün değil sakinim ama çok sakin

Slm kızlar
Suveybe13 gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün darısı tüm hamilelerin başına sağlıkla kucağınıza alın kızlar
Ramazan nasıl geçiyor buralar serin ne açlık ne susuzluk var maşallah
Yarin maaş bir yarim altın alacağız 1000 tl babamlarin filtresini vericem burda bir ihtiyaç sahibine gidince onlar bana verecek

Bugün bir zorlandım ben ya . Yarın misafir gelecek Evin görünen yerlerini süpüreceğim Cumartesi temizlikçi gelecek çünkü. Pöffff gözümde büyüdü ki sormayın.

Bugün kızıma bebek aldım. 209 TL Bıktım bu oyuncaklardan.

Evime yazlık halı almam lazım kilim gibi olanlardan ama öncelik yine onlar
Ben oyuncak almıyorum artık kitap dikkat güçlendirme seti falan alıyorum eskidem bebek alan çok olmuştu hediye onlarla oynuyor
Kızın kaç yaşında bilmiyorum ama boyama etkinliği falan yapsan değişiklik olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…