- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #33.061
Allah kabul etsin bende maaşı alınca ayırcam fitre parasını diğer hafta içi veririzSlm kızlar
Suveybe13 gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün darısı tüm hamilelerin başına sağlıkla kucağınıza alın kızlar
Ramazan nasıl geçiyor buralar serin ne açlık ne susuzluk var maşallah
Yarin maaş bir yarim altın alacağız 1000 tl babamlarin filtresini vericem burda bir ihtiyaç sahibine gidince onlar bana verecek
Yarin disari cikacagiz .alacagiz biz mecburYarın aylık alisverise çıkıcam
Çilek alıp simdi yemelik reçel yapicam önümüzdeki ay da kış için 5 kg çilekten yapicam
Kızlar altın düşmüş biraz beklemek mi mantıklı yoksa almak mi siz ne yapacaksınız
Karacılarınkini bekliyoruz 4arkafasım tayıncı bu yıl.Seneye biz tayıncıyız inş.Jandarma tayinler aciklandi. Bekleyenler vardi diye hatirliyorum
Bizde büyük ihtimalle seneye tayinciyiz dedi eşim ufffKaracılarınkini bekliyoruz 4arkafasım tayıncı bu yıl.Seneye biz tayıncıyız inş.
5.bölgemi gelecek?Ben Kıbrıs çıkmasından korkuyorum Kıbrıs yapmadı eşim.Doğu dönüşü inş Kıbrıs’a atamazlar tercih dışı giden çok oldu.Bizde büyük ihtimalle seneye tayinciyiz dedi eşim ufff
Suveybe13 Allah analı babalı sağlık mutlulukla büyütsün, hayırlı o/QUOTE]
Amin. Teşekkürler kızlarSlm kızlar
Suveybe13 gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün darısı tüm hamilelerin başına sağlıkla kucağınıza alın kızlar
Ramazan nasıl geçiyor buralar serin ne açlık ne susuzluk var maşallah
Yarin maaş bir yarim altın alacağız 1000 tl babamlarin filtresini vericem burda bir ihtiyaç sahibine gidince onlar bana verecek
Bebeğin ismini ne koydunuzAmin. Teşekkürler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?