Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben oyuncak almıyorum artık kitap dikkat güçlendirme seti falan alıyorum eskidem bebek alan çok olmuştu hediye onlarla oynuyor
Kızın kaç yaşında bilmiyorum ama boyama etkinliği falan yapsan değişiklik olur
Etkinlik adına bir sürü şey yapıyoruz. Boyama, hamur, kum, kitap çalışmaları ........
Fakat oyuncak konusunda istediği belli şeyler var. Barbie varsa bi tane LOL bebek istiyor; LOL varsa, PJMASK istiyor.... Doyumsuz büyüyorlar farkındayım. Ama uzun süre almayıp, arada bir ödüllendirme gibi yapmaya çalışıyorum.

Masallahh. Hayirli olsun.
Edirne cok guzel bir yer. Insanlar medeni .kalabalik degil. Görev vs sıkıntı olmaz. Hayirli ugurlu olsun
Teşekkür ederim pure evet memleketim Kırklareli zaten benim annemler Edirneye 1 saat uzaklıkta eşimin de sınıfı var merkezde çalışıyor dış görevleri olmuyor sadece karargahta çalışıyor

Günaydın.Eşim görevden döndü uyuyor akşam üzeri ancak kalkar kartları öder yarında okul takısıdını falan yatırır parası yeter ıns.Bende kreşi yatırdım kartımı odedım 600harclık ayırdım 1600tl param kalıyor bu ayki yatırımım o olacak gibi duruyor.

Nasil ya tamamen mi dondu cok sevindim canim

pure hazel bankadan islem yapmayi denedinmi doviz aldinmi bir degisiklik var musteri hizmetleri hata olarak degerlendirdi bakalim ne olacak

Yok canım karakoluna döndü.1haftadır arazideydi görevde o tepeden o tepeye gezdiler 2gun dinlenip tekrar çıkacaklar.Seneye yaza çıkacak tayın bu yaz daha 1yıl oluyor

Sag olsun iyi olsunda 1 yil da gelir gecer sen cok guclusun hic moralini bozma

Günaydın Kızlar,
Bugün maaş günü.
Sabah süt gelmişti ayrıca pazara da çıkılması gerekiyor.
Ramazanda her şey kalıyor bizim evde.. Pek yendiği söylenemez.
Ama yine de yapılıyor mecbur

Büyük kalemler Ev Kredisi + Okul Taksiti + Tatil ödenecek.
Eşim tatili hemen ödeme tarihi konuşalım sonra kesinleşince öde dedi akşama doğru belli olur inşallah.
Bir an önce ödeyip aklımdan çıkmasını istiyorum.

Günaydın bir sürü ödeme yaptım valla daha yataktan kalkmadan
Ev kredisi 2300, anneme borç kapattım 3500 , ev kirası 800 , telefonum 37, elektrik 42,doğalgaz 40 , internet 60 , tivibu 15 böyle böyle liste uzayıp gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…