- 19 Ağustos 2017
- 409
- 842
- 53
- 42
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #33.081
Bizim Edirne il jandarma canım memleketime yakın gidiyorum 14 yıl sonraJandarma tayinler aciklandi. Bekleyenler vardi diye hatirliyorum
Masallahh. Hayirli olsun.Bizim Edirne il jandarma canım memleketime yakın gidiyorum 14 yıl sonra
Kutay koyduk cnmBebeğin ismini ne koydunuzBizim içinde bol bol kokla onu
Etkinlik adına bir sürü şey yapıyoruz. Boyama, hamur, kum, kitap çalışmaları ........Ben oyuncak almıyorum artık kitap dikkat güçlendirme seti falan alıyorum eskidem bebek alan çok olmuştu hediye onlarla oynuyor
Kızın kaç yaşında bilmiyorum ama boyama etkinliği falan yapsan değişiklik olur
Teşekkür ederim pure evet memleketim Kırklareli zaten benim annemler Edirneye 1 saat uzaklıkta eşimin de sınıfı var merkezde çalışıyor dış görevleri olmuyor sadece karargahta çalışıyorMasallahh. Hayirli olsun.
Edirne cok guzel bir yer. Insanlar medeni .kalabalik degil. Görev vs sıkıntı olmaz. Hayirli ugurlu olsun
Amin inşallahSüper oyleyse. Darisi bize
Günaydın.Eşim görevden döndü uyuyor akşam üzeri ancak kalkar kartları öder yarında okul takısıdını falan yatırır parası yeter ıns.Bende kreşi yatırdım kartımı odedım 600harclık ayırdım 1600tl param kalıyor bu ayki yatırımım o olacak gibi duruyor.
Yok canım karakoluna döndü.1haftadır arazideydi görevde o tepeden o tepeye gezdiler 2gun dinlenip tekrar çıkacaklar.Seneye yaza çıkacak tayın bu yaz daha 1yıl oluyorNasil ya tamamen mi dondu cok sevindim canim
Yok canım karakoluna döndü.1haftadır arazideydi görevde o tepeden o tepeye gezdiler 2gun dinlenip tekrar çıkacaklar.Seneye yaza çıkacak tayın bu yaz daha 1yıl oluyor
Yok canim almadim. Para çekip fiziki altin alacagimpure hazel bankadan islem yapmayi denedinmi doviz aldinmi bir degisiklik var musteri hizmetleri hata olarak degerlendirdi bakalim ne olacak
Yok canim almadim. Para çekip fiziki altin alacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?