- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #33.101
Ben nefret ettim bankalardan.Hesaptaki tum islemlerden kgv kesiyor
Sinir oldum.
Bu sartlar altinda sadece fiziki altin ile devam ederim
Ben nefret ettim bankalardan.
Güvenmiyorum zaten artik
Hatirlar misin bilmem bu kış bi olaylari olmustu. Millete ucuzdan dolar satip sonra bi karisiklik vs olmustu. ...
Bizimde okul taksıdı 19unda bugün havale edecek eşim onlar ceker günü geldiğinde. Tatılde son taksıdı bu ay bitiyor ıns.temmuzda tatılımız.Okulunda 2.taksıdı kalıyor 4Günaydın Kızlar,
Bugün maaş günü.
Sabah süt gelmişti ayrıca pazara da çıkılması gerekiyor.
Ramazanda her şey kalıyor bizim evde.. Pek yendiği söylenemez.
Ama yine de yapılıyor mecbur
Büyük kalemler Ev Kredisi + Okul Taksiti + Tatil ödenecek.
Eşim tatili hemen ödeme tarihi konuşalım sonra kesinleşince öde dedi akşama doğru belli olur inşallah.
Bir an önce ödeyip aklımdan çıkmasını istiyorum.
Oooo menü çok güzel ya patlıcan biber közlemesi favorim zatenİftara arkadasım gelecek eşiyle birlikte. Pastırmalı kuru fasulye pirinc pilavı mercımek çorbası salata patlıcan biber közlemesi ayran revanı
Ben de Kırklareli ilçesindenim. Tekirdağ'da yaşıyorum.Teşekkür ederim pure evet memleketim Kırklareli zaten benim annemler Edirneye 1 saat uzaklıkta eşimin de sınıfı var merkezde çalışıyor dış görevleri olmuyor sadece karargahta çalışıyor
Merhaba hosgeldinBen de Kırklareli ilçesindenim. Tekirdağ'da yaşıyorum.
Aaaaa tühhh yaaaaaCarsi oyle kalabalik ve sicak ki. Son isimiz kuyumcu kaldi.
Bebis bacaklarini kapatmis gostermedi sipa
bilmiyorum ki nereler çıkar 2 defa şırnakta görev yaptı bölgeler falan hiç sormadım.5.bölgemi gelecek?Ben Kıbrıs çıkmasından korkuyorum Kıbrıs yapmadı eşim.Doğu dönüşü inş Kıbrıs’a atamazlar tercih dışı giden çok oldu.
Kıbrısa eşya götürmek sorun babamın kuzenin tayini kıbrısa çıkmıştı eşyaları gemi ile gitmiş . Kıyafetleri filan Bavullarda ıslanıp küflenmiştibilmiyorum ki nereler çıkar 2 defa şırnakta görev yaptı bölgeler falan hiç sormadım.
eşim kıbrısa evlenmeden gitmişti ordan ankaraya geldi biz eşim kıbrıstayken tanışmıştık.eşi çalışmayan için kıbrıs rahat demişti arkadaşım
eşyalı ev kiralıyorlarmış genelde eşya götürmemiş su sıkıntısı var demiştiKıbrısa eşya götürmek sorun babamın kuzenin tayini kıbrısa çıkmıştı eşyaları gemi ile gitmiş . Kıyafetleri filan Bavullarda ıslanıp küflenmişti
Sadece mutfak eşyaları ile kıyafetleri gitmişti geri kalan mobilyaları annesinin yazlığına gelmişti . Bunlarda yazlıktaydılar oraya gidere kadar kıyafetleri küflenmişti . Amin ya allah herkesin gönlüne göre versin iyi yerlereşyalı ev kiralıyorlarmış genelde eşya götürmemiş su sıkıntısı var demişti
Allah gönlünüze göre biyere çıkarsın tayini
2-3-4 bölge gelir bırlkte gidersiniz oralara hep eşler gidiyor kritik yerleri yapmışsınız darısı basıma inş.bilmiyorum ki nereler çıkar 2 defa şırnakta görev yaptı bölgeler falan hiç sormadım.
eşim kıbrısa evlenmeden gitmişti ordan ankaraya geldi biz eşim kıbrıstayken tanışmıştık.eşi çalışmayan için kıbrıs rahat demişti arkadaşım
PTT kargo ile gönderiyorlar genelde kırılacak eşyaları arabayla giderken götürüyorlar yada oradan alıyorlar.Esyalı evler ama Rum evleri mustakıl 1+1 Bahçeli köy doğal yaşamKıbrısa eşya götürmek sorun babamın kuzenin tayini kıbrısa çıkmıştı eşyaları gemi ile gitmiş . Kıyafetleri filan Bavullarda ıslanıp küflenmişti
Aynen ya pahalıymış birde çokPTT kargo ile gönderiyorlar genelde kırılacak eşyaları arabayla giderken götürüyorlar yada oradan alıyorlar.Esyalı evler ama Rum evleri mustakıl 1+1 Bahçeli köy doğal yaşamYazın denizdeler kışın zormuş sıkıcı oluyormus hastane imkanları fln kötüymüş okulda koleje veriyorlar eğitim geriymıs çünkü öğretmenler hep grevdeymıs devlet okulunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?