Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hesaptaki tum islemlerden kgv kesiyor
Sinir oldum.
Bu sartlar altinda sadece fiziki altin ile devam ederim
Ben nefret ettim bankalardan.
Güvenmiyorum zaten artik
Hatirlar misin bilmem bu kış bi olaylari olmustu. Millete ucuzdan dolar satip sonra bi karisiklik vs olmustu. ...

Hahaha eşimi aradım oğlum herşeyi ödedim hesapta hiç para kalmadı diyorum oda iyi ya boşver ne yapalım canımız sağ olsun el elde baş başta kaldık diyor dalga geçiyorum böyle Birazdan eve gelecekmiş Bende akşama mercimek çorbası İskender profilerol yapacağım inşallah

Ben nefret ettim bankalardan.
Güvenmiyorum zaten artik
Hatirlar misin bilmem bu kış bi olaylari olmustu. Millete ucuzdan dolar satip sonra bi karisiklik vs olmustu. ...

Evet millet hesaplardan cekti iptal ettik dediler ama edilmedi
Ben hepsini fiziki aliyordum ztn yeni basladim
Buradakileride cekerim olur biter

Yapıkredi de aynı oda farklı değil ki annem dün söylüyordu alış satış arasındaki fark hep uçurum oluyor en az 1 tl fark koyuyor euroda dolarda sonra farkı düşürüyor durup durup ama alış satışı durduruyor bu sefer işlem yaptırmıyor . O yüzden ben hiç al sat yapamadım

Bizimde okul taksıdı 19unda bugün havale edecek eşim onlar ceker günü geldiğinde. Tatılde son taksıdı bu ay bitiyor ıns.temmuzda tatılımız.Okulunda 2.taksıdı kalıyor 4 Hayatımız taksit ödemekle geçiyor

İftara arkadasım gelecek eşiyle birlikte. Pastırmalı kuru fasulye pirinc pilavı mercımek çorbası salata patlıcan biber közlemesi ayran revanı
Oooo menü çok güzel ya patlıcan biber közlemesi favorim zaten bir zamanlar revani yerdim artık hiç yemiyorum geçti benden o tatlı yeme günleri ay sen yazınca tatil aklıma geldi 1 ay sonra tatile gidiyoruz heyecanlandım

Günaydın kredi kartlarımı kredimi gün parasını el borçlarımı ödedim hiç para kalmadı sıfır bakiye

5.bölgemi gelecek?Ben Kıbrıs çıkmasından korkuyorum Kıbrıs yapmadı eşim.Doğu dönüşü inş Kıbrıs’a atamazlar tercih dışı giden çok oldu.
bilmiyorum ki nereler çıkar 2 defa şırnakta görev yaptı bölgeler falan hiç sormadım.
eşim kıbrısa evlenmeden gitmişti ordan ankaraya geldi biz eşim kıbrıstayken tanışmıştık.eşi çalışmayan için kıbrıs rahat demişti arkadaşım

Kıbrısa eşya götürmek sorun babamın kuzenin tayini kıbrısa çıkmıştı eşyaları gemi ile gitmiş . Kıyafetleri filan Bavullarda ıslanıp küflenmişti

Kıbrısa eşya götürmek sorun babamın kuzenin tayini kıbrısa çıkmıştı eşyaları gemi ile gitmiş . Kıyafetleri filan Bavullarda ıslanıp küflenmişti
eşyalı ev kiralıyorlarmış genelde eşya götürmemiş su sıkıntısı var demişti
Allah gönlünüze göre biyere çıkarsın tayini

eşyalı ev kiralıyorlarmış genelde eşya götürmemiş su sıkıntısı var demişti
Allah gönlünüze göre biyere çıkarsın tayini
Sadece mutfak eşyaları ile kıyafetleri gitmişti geri kalan mobilyaları annesinin yazlığına gelmişti . Bunlarda yazlıktaydılar oraya gidere kadar kıyafetleri küflenmişti . Amin ya allah herkesin gönlüne göre versin iyi yerler

2-3-4 bölge gelir bırlkte gidersiniz oralara hep eşler gidiyor kritik yerleri yapmışsınız darısı basıma inş.

PTT kargo ile gönderiyorlar genelde kırılacak eşyaları arabayla giderken götürüyorlar yada oradan alıyorlar.Esyalı evler ama Rum evleri mustakıl 1+1 Bahçeli köy doğal yaşam Yazın denizdeler kışın zormuş sıkıcı oluyormus hastane imkanları fln kötüymüş okulda koleje veriyorlar eğitim geriymıs çünkü öğretmenler hep grevdeymıs devlet okulunda

Aynen ya pahalıymış birde çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…