- Konu Sahibi pure hazel
-
- #33.121
Kıbrıs yapmadan emekli oluruz inş. Hiç istemiyorum KıbrısKizlar kibris guzel fakat oldukca pahali.
Evler sterlin ile kiralaniyor .
Esyali fakat minimum esya.
Su sıkıntı. Köy evlerinde kuyu ve depo sistemi var. Depoyu doldurtuyorsunuz. Icme suyu hazir almak zorundasiniz.
Yerli halki zengin. Cogu ingilterede yasiyor yazlik olarak kullaniyorlar . Disardan isci olarak gelenler cekiyor çileyi yani.
Eşya için karar verdınmı hangi markadan alacaksınız?Kelebek mobılyada koltuk beğendim bende her ay 50-100dolar koltuk parası ayırmak istiyorum 15ayda baya birikir diye umuyorumMaaşlar yatti cok şükür kredi karti asgari tutarı ödendi. 2 bin birikime attim. 80 kusur liraya ogluma oyun hamuru seti aldim su kuaför pastacı felan olan akşamları oyalamışız güneş kremi aldım ogluma 80 liraydi faturalar ödendi tabii cok az bi para kaldi artik gereksiz harcamamaya çalışıcaz
Evet öyle olmuşHaberlerde gordum bankalardan doviz alis satista vergi mi kesiliyor artik
Canım eşyaya bakamıyorum ki nerde olacağımız belli değil daha. Bide şimdi secimler iptal felan oldu ya insallah açıklanma süresi uzamaz normalde su sıralar açıklanması gerekiyomus tayinleri. Eşyalar icin sabırsızlanıyorum bende :))Eşya için karar verdınmı hangi markadan alacaksınız?Kelebek mobılyada koltuk beğendim bende her ay 50-100dolar koltuk parası ayırmak istiyorum 15ayda baya birikir diye umuyorum
Polıslerın tyınlerı hep hazıranı buluyor ama inş erken açıklanır.Bizimde birkaç yıldır hazıranda açıklanıyor. Normalde Mayıs ortası açıklanırdı.Gecen yıl bayrama 1hafta kala gece 11de açıklandıCanım eşyaya bakamıyorum ki nerde olacağımız belli değil daha. Bide şimdi secimler iptal felan oldu ya insallah açıklanma süresi uzamaz normalde su sıralar açıklanması gerekiyomus tayinleri. Eşyalar icin sabırsızlanıyorum bende :))
Yeter bence beyaz eşyalarda para tutuyor ama onlar varmış.Bende koltuk için 4-5 bin biriktirirsem iyi olacakŞuan 13 bin biriktirebildik ağustosa kadar kalicaz19 bin felan birikir insallah koltuk takimi baza bize oğlana yatak dolap. Tv unitesi masa takimi halılar perdeler ucu ucuna yeter galiba sadece beyaz eşyaları göturcem yatak odasının yatağı kırıldı baza alirim diye düşündüm bakalim
evet eşimde bahsetmişti evler küçük eski bakımsız ev sahipleri paragöz oluyor eğlence mekanları çok asker için para tuzağı işteKizlar kibris guzel fakat oldukca pahali.
Evler sterlin ile kiralaniyor .
Esyali fakat minimum esya.
Su sıkıntı. Köy evlerinde kuyu ve depo sistemi var. Depoyu doldurtuyorsunuz. Icme suyu hazir almak zorundasiniz.
Yerli halki zengin. Cogu ingilterede yasiyor yazlik olarak kullaniyorlar . Disardan isci olarak gelenler cekiyor çileyi yani.
bende beklicem bende para kalmadı hiç eşimde evde nöbetten geldi sabah ne kadar kaldı hiç bilmiyorum çocuklara bayram harçlığı fitre parası benim harçlığımı ondan alcam mecburenAltın dolar artmış acaba düşermi biraz bekleyim bakalım pusudaÇok birsey alamayacağım ama tam altın yada döviz alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?