- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #3.321
Kartını yatir ama altin da al . Muhtemelen kartin borcunu kapatinca yine harcanacak en azindan elinde altının olsun .Kızlar kredi kartımı bu ay süpürge aldığımdan dolayı 5000 toplamı bu.sizce bu ay 5000 gidip altın mi alayım bi miktar kredi kartına yatıririm 5 bin TL lik de altın alırım. Ya da kredi kartını tamamen kapatırim bu ay hiç birikim olmaz sizce hangisi mantıklı.zaten kredi kartı taksitli şeyler hep. O yüzden kafam karıştı.
teşekkür ederim canım:)evet kaç aydır sürekli kapatıyorum ama sürekli gene kullanıyoruz.altını alayım bari en azından eve peşinat olur.Kartını yatir ama altin da al . Muhtemelen kartin borcunu kapatinca yine harcanacak en azindan elinde altının olsun .
bence soyle yap canim yani bende karti kapatmayi degilde borcu sifirlamayi dusundum 5bin para gecmisti gecen ay elime.sonra onun 3200uyle altin aldm.geri kalani da kart kullanmamak uzere harclik yaptim.yani yine kart kullandik ama onemli seylerde yuksek olan seylerde. karti kullanmadgn icinde fazla fazla yatirarak kapatrsin.bnce bi kismiyla altn al gerisini de kartla alicagn seyleri parayla alarak harcateşekkür ederim canım:)evet kaç aydır sürekli kapatıyorum ama sürekli gene kullanıyoruz.altını alayım bari en azından eve peşinat olur.
Canım eğer 3 binlik altın alırsam eğer o 2 bin ı yeriz biz.5 binlik alayım diyorum altın kredi kartı az bi miktar yatıririm olmadı biraz eksiye girerim ama yatırım da yapılmış olur bu ayki.sanki böyle deha mantıklı çünkü ayda 2 bin harcamiyoruz ki.bize 500 böle yeter :)bence soyle yap canim yani bende karti kapatmayi degilde borcu sifirlamayi dusundum 5bin para gecmisti gecen ay elime.sonra onun 3200uyle altin aldm.geri kalani da kart kullanmamak uzere harclik yaptim.yani yine kart kullandik ama onemli seylerde yuksek olan seylerde. karti kullanmadgn icinde fazla fazla yatirarak kapatrsin.bnce bi kismiyla altn al gerisini de kartla alicagn seyleri parayla alarak harca
Bizimkinin de burnu akiyor . Ates ve kirginlik yok Allahtan. Gece rahat uyursa atlatirbugün hiç harcama yapmadım ama oğlumun biraz ateşi var hastaneye gidebiliriz offf hasta olmasın cnm sıkıldı
Sevmedigim trikolari yelekle kombinlersen daha uzun sure giyebilirim diye düşündüm aslindaEllerine sağlık canım güzel sınıflandırma yapmışsın
Arada mutlu da etmeliyiz kendimizi dimi ama)))
Az giyilen eski parçaların çok giyilmesi için uygun biseyler alma taraftarıyım abartmamak kaydiyle
Sonuç ne19 tl gebelik testi :)
Sonuç ne
çok şükür pozitif kuzum :)
cok sukur. Hayirli olsun insallah.
hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alirsin ins
Hayırlı olsun inşallahyvz13
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?