Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar kredi kartımı bu ay süpürge aldığımdan dolayı 5000 toplamı bu.sizce bu ay 5000 gidip altın mi alayım bi miktar kredi kartına yatıririm 5 bin TL lik de altın alırım. Ya da kredi kartını tamamen kapatırim bu ay hiç birikim olmaz sizce hangisi mantıklı.zaten kredi kartı taksitli şeyler hep. O yüzden kafam karıştı.

Kartını yatir ama altin da al . Muhtemelen kartin borcunu kapatinca yine harcanacak en azindan elinde altının olsun .

teşekkür ederim canım:)evet kaç aydır sürekli kapatıyorum ama sürekli gene kullanıyoruz.altını alayım bari en azından eve peşinat olur.
bence soyle yap canim yani bende karti kapatmayi degilde borcu sifirlamayi dusundum 5bin para gecmisti gecen ay elime.sonra onun 3200uyle altin aldm.geri kalani da kart kullanmamak uzere harclik yaptim.yani yine kart kullandik ama onemli seylerde yuksek olan seylerde. karti kullanmadgn icinde fazla fazla yatirarak kapatrsin.bnce bi kismiyla altn al gerisini de kartla alicagn seyleri parayla alarak harca

Kayınvalidemler geldi 2 gün pek bi masraf olmadı evdekilerden yedik içtik dışarı çıktık ama harcama yapmadık zaten bir çok hediye getirmişler gelirken
Bugün kardeşim geldi 4 5 gün kalacak gezeriz ankamall fln bi gün de tavacı Recep’e götürürüz annem kardeşimden biraz erzak köy yumurtası fln yollamış :)
Çok açılmayız umarım bu ay

Canım eğer 3 binlik altın alırsam eğer o 2 bin ı yeriz biz.5 binlik alayım diyorum altın kredi kartı az bi miktar yatıririm olmadı biraz eksiye girerim ama yatırım da yapılmış olur bu ayki.sanki böyle deha mantıklı çünkü ayda 2 bin harcamiyoruz ki.bize 500 böle yeter :)

Merhabalar arladaslar
Misafirlerim gitti. Cok güzel zaman gecirdik kac gundur.
Bi banyo yaptim gardirobumdaki kiyafetlerimi ayiklayip bir kismini makineye attim. Malum pazartesi is başi.

Aslinda kiyafet ve ayakkabi almamaya karar vermistim fakat şeytan uğrasiyor galiba sürekli bi alma istegi var

9 tane severek giydigim trikom var. Birkac tane de pek istekli giymedigim var.
4 şık etek. (2 tane daha alayim diyorum)
2 elbise.(pek severek giymiyorum
5 kumas pantolon. 3 keten 1 kadife 3 tane de kotum var.
7 tane gomlek.
1 şık kaban 1 yagmurluk 1 kot ceket. 2 yelek. 2 kumaş ceket ve hepsi de trend parcalar.
Birkac ay önce üc beş poset atmistim hoslanmadiklarimi.
Az önce kombinledim baktim gözden gecirdim hepsini tekrardan.
Haftasonu 2 etek alayim diyorum. Bir iki tane de gömlek üzerinden giymek için ince hirka yelek tarzi biseler mi alsam

Birde memnun kaldiginiz yüz kremi var mi. Kremler de tarihi dodu diye hep atmistim.

Ellerine sağlık canım güzel sınıflandırma yapmışsın
Arada mutlu da etmeliyiz kendimizi dimi ama)))
Az giyilen eski parçaların çok giyilmesi için uygun biseyler alma taraftarıyım abartmamak kaydiyle

bugün hiç harcama yapmadım ama oğlumun biraz ateşi var hastaneye gidebiliriz offf hasta olmasın cnm sıkıldı

Ellerine sağlık canım güzel sınıflandırma yapmışsın
Arada mutlu da etmeliyiz kendimizi dimi ama)))
Az giyilen eski parçaların çok giyilmesi için uygun biseyler alma taraftarıyım abartmamak kaydiyle
Sevmedigim trikolari yelekle kombinlersen daha uzun sure giyebilirim diye düşündüm aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…