- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #33.321
Ben bizimkini kabataslak hazirladim.bizimde temmuz agustos eylül butce planı belirsiz kendımı boslukta hıssedıyorum
buyuk kalemler net degıl daha dogrusu bebıs nasıpse gelıcek dogum parası, sıgorta yaptırıcaz ınsAllah sigorta parası, kurban parası,kasko parası,sıgorta parası, bakım parası.
net fıyat yok ya plan yapamıyorum bütce falan nanay
Hediye altın gelse tarihine mı bakarım altın altındır bu devirde altın getireni buldun mu öpüp başıma koyarımHediyeyi de eski tarihli aliyorum .
Allah Allah hıc dıkkat etmemısım zaten kuyumcu arkadasım her gramda 1-1.5lira ındırım yapıyor sagolsun bıda hıc bunu karıstırmım ben en ıyısıEvet var . Çeyrek yarim tam altin bunlarda tarih var.
Ata altinda yok.
Eski tari yeni tarih ayrimi oluyor. Eski tarihliler birkac lira daha ucuz canim
çok iyi valla hemen aldığını ödedin.Benden alanlar ödemiyorAynen hesapta 700 tl paramız kalmıştı maaş günü sonra bütçe yaptım 2800 tl bu ayki maaşımızdan zorla kenara koyabiliyorduk. 2800+700 tl =3500 tl yaptım annemde vergilerini ödeyecekmiş Euro bozdurup. Benim yolladığım parayı kullandı Euro bozdurmadı başa baş gelmiş olduk iyi oldu
Gram altinda tarih yok diye biliyorum canim.Allah Allah hıc dıkkat etmemısım zaten kuyumcu arkadasım her gramda 1-1.5lira ındırım yapıyor sagolsun bıda hıc bunu karıstırmım ben en ıyısı
15 gün para bizde kaldı gece rüyalarımıza girdi İnan ki insanlar nasıl rahat oluyor böyle anlam veremiyorumçok iyi valla hemen aldığını ödedin.Benden alanlar ödemiyoreşim söylemiş annesine elimizde para olunca göndeririz demiş kim öle kim kala o güne bakalım
he ben onu sordum işte 24ayar alıyorum ben en az bozma farkı onda dıyeGram altinda tarih yok diye biliyorum canim.
Ayar var. 22 ayar veya 24 ayar oluyor.
En iyisihe ben onu sordum işte 24ayar alıyorum ben en az bozma farkı onda dıye
ben de takıp edıyorum her gun onu. aıleden bırınden bıse oldu ama cıkar yakında babanne yada amca bence. 7 evli köymüs kım kacırcak cocugu kucucuk yerdeBugunlerde cok hassasim galiba.
Kaybolan minik ecrine uzulup agliyorum resmi heryerde.
O lastik ayakkabilari , bakimsiz hali...
E bir yanlışın olmasın 1752ye almış oluyorsun ozaman, şubatta altının gramı 220 civarıydı amaBenim de gelecek ay 200 liralik gunum vardi o bitecekaz ama olsun.
Şubat ayinda almistim ben günü 2000tl.
Uzerine ekleyip 1505 liradan 2 tane ata altin almistim.şuan ata 1670 lira.
Ah EdirneKızlar günaydın bende sizden akıl almak istiyorum malum tayin çıktı Edirne de lojman çıkarmı diye soruşturduk zor diyorlar bizim 155 puanımız var astsubay tahsisli 4 tane daire varmış boşalıcak ama dışarıda ev kiraları çok diye önceki yillardan girmemiş personel varmış puanları bizden yüksek onlarda kuraya giricekmiş gelirse mucize olur ama bizim temkinli olup cikmiycakmis gibi ev tutamiz gerekiyor oturduğum eve şuan 650 kira veriyorum edirne de 1000 tlden başlıyor 1100 1200 devam ediyor işte olay burda ben esime diyorum ki zaten ödediğimiz kredi var kredi kartı var elektrik su faturalar kira zor dönüyor arabamızı satalım çok iyi bir araba değil zaten 15 bin anca eder işte onun yok muayenesi yok tamiri yok lastiği ugrasmiyalim 2.5 yıl sonra kredi bitince alırız diyorum oda arabasız ne yaparız diyor kızlar büyüdü çok sorun olmaz diye düşünüyorum anca öyle piknik falan gidilmez ama şehrin içinde çok zor olacagini zannetmiyorum gelen paraylada 5bin kredi kartını kapatıp geri kalanini kenarda tutalım diyorum sizce haklıyım
Ecrin için bende aynı durumdayım . Aile Müge anlıda çocuğa kesinlikle üvey amcası birşey yapmış zaten her hali ile belli etti bugün kendini . Taciz ve boğma olduğu belli . Üvey amca birisine demiş ki bulunsa taciz ve boğma izleri belli olur mu demiş daha ne desin yani ?Bugunlerde cok hassasim galiba.
Kaybolan minik ecrine uzulup agliyorum resmi heryerde.
O lastik ayakkabilari , bakimsiz hali...
Sık emzirdiğim için o uyudukça uyumaya çalışıyorum sağolsun kv büyük oğlumla ilgileniyordu ev işi yemek hallediyordu o da yarın gidecek zorlanırım gibi. sağlık olsunSlm cnm olsun ihtiyaçsa alınır. kutay bey nasıl gece seni yoruyor mu?
1 ata altin 1505 liraydi.E bir yanlışın olmasın 1752ye almış oluyorsun ozaman, şubatta altının gramı 220 civarıydı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?