Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben bizimkini kabataslak hazirladim.
Kurban parasi
Mtv
Sigorta
Dogum icin hastane parasi. 4 kalem.

Insallah saglikli olurlar gerisi hallolur.

Hastane parasina destek olsun diye 3 aydir aylik 250 atiyorum. 750 lira oldu bile.
Ekim 15e kadar 2bin olacak insallah.
Gerisini hallederiz. Butce sarsilmaz hem.

Gelecek ay bakici paramiz yok kurban parasina destek ordan gelir.
Mtvyi haziran ek dersimle halledecegim.
Sigorta 1500 tutacak buyuk ihtimal.
Babamdan alirimm

Evet var . Çeyrek yarim tam altin bunlarda tarih var.
Ata altinda yok.
Eski tari yeni tarih ayrimi oluyor. Eski tarihliler birkac lira daha ucuz canim
Allah Allah hıc dıkkat etmemısım zaten kuyumcu arkadasım her gramda 1-1.5lira ındırım yapıyor sagolsun bıda hıc bunu karıstırmım ben en ıyısı

çok iyi valla hemen aldığını ödedin.Benden alanlar ödemiyor eşim söylemiş annesine elimizde para olunca göndeririz demiş kim öle kim kala o güne bakalım

çok iyi valla hemen aldığını ödedin.Benden alanlar ödemiyor eşim söylemiş annesine elimizde para olunca göndeririz demiş kim öle kim kala o güne bakalım
15 gün para bizde kaldı gece rüyalarımıza girdi İnan ki insanlar nasıl rahat oluyor böyle anlam veremiyorum

Merhaba kızlar öğleden sonra izin aldım eve geldim .. bebisi görmeye gitcez muayeneye 15 yo muayene ücreti veririm yumurta süt alırız..
Bende şöyle kabataslak bi hesap yaptım
Doğum 1800 tl
Kurban 1200tl + 1750 tl
Arabanın muayenesi var ne kadar olur bilmiyorum
Bu aydan elimizde kalan 800 lira + 500 liralık market iasemiz var umarım yetiririm ayın 15ine kadar
Kredi kartım 800 lira gelmiş 1100 tl yatırdım son 400 tl si kaldı oda diğer ay yansır ekstreye

Tören ,koro ,sosyal etkinlik, tubitak projeleri ,ortak sinavlar derken sinifin yarisi yoktu son 2 gündur. 12ler izinli zaten.

Bugunlerde cok hassasim galiba.
Kaybolan minik ecrine uzulup agliyorum resmi heryerde.
O lastik ayakkabilari , bakimsiz hali...
ben de takıp edıyorum her gun onu. aıleden bırınden bıse oldu ama cıkar yakında babanne yada amca bence. 7 evli köymüs kım kacırcak cocugu kucucuk yerde

Benim de gelecek ay 200 liralik gunum vardi o bitecekaz ama olsun.
Şubat ayinda almistim ben günü 2000tl.
Uzerine ekleyip 1505 liradan 2 tane ata altin almistim.şuan ata 1670 lira.
E bir yanlışın olmasın 1752ye almış oluyorsun ozaman, şubatta altının gramı 220 civarıydı ama

Ah Edirne Edirne bende çok ayrı.İlk atandığım şehir oğlumu kucağıma aldığım şehir.Edirnede 2yıldir kıralar çok pahalı Pazar’ı ucuz Onur Ve tuğra market Cumartesi günü indirim yapıyor sebze meyve ucuz oluyor onları takip edersin.Gölet tarafı pahalı keleiçi Tarafı çok eski,kıyık tarafını hiç tavsıye etmem.Otobuslerle ulaşım kolay adım başı market ve çoğu otobüs fakülteden geçiyor.kocasinan mahallesi guzl tavsıye ederim.Aradıgın hersey var tayın dönemi ev bulmak zor oluyor Allah rastgetirsin işinizi.Merkezı sıstem evde çok fazla baca tarafında daha eskı ama isinması güzel o bınalarda.Aidat 200-250civarı kıralar dusuk aidat dahil uygun oluyor.Kocasınan mahallesınde ev tutarsan orda çok guzl bir okul var ismini öğrenirim senin için eğitimi güzel.Jandarma lojmanlarını bılmiyorum ama Kaleiçi Ve kıyıkta Karacıların lojmanları var lojmanlar eskı ama içleri yenilendi merkezı doğal gaz yapıldı lojman olursa Kaleiçi düşünebilirsin merkezi sonuçta ama guzl okullar gölet ve kocasınan tarafında.Lojmanda ben yenilenmeden kalmıştım.Gecen yıl kira 250cıvarı aidat 150 falandı.Kısında ısınma 300-500arası kesılıyor.Kaleiçi boştu çok fazla jandarma kabul edildi lojmanlara.Kıyıkta boşaltıldı yenileniyor belkide dağıtım yapılır takıp edip araştırın.Soracagın birsey olursa cevaplarım.

Bugunlerde cok hassasim galiba.
Kaybolan minik ecrine uzulup agliyorum resmi heryerde.
O lastik ayakkabilari , bakimsiz hali...
Ecrin için bende aynı durumdayım . Aile Müge anlıda çocuğa kesinlikle üvey amcası birşey yapmış zaten her hali ile belli etti bugün kendini . Taciz ve boğma olduğu belli . Üvey amca birisine demiş ki bulunsa taciz ve boğma izleri belli olur mu demiş daha ne desin yani ?

elecda bu çiftlik gibi olan yaz okulu nasıl birsey nerede rica etsem detay verir misin? Aktivite yeni ortamlar sanat ve spor desteğini çok düşünüyorum ben de ama çok bunaltmakta istemiyorum. Gittiği okulun desteği yok mu hiç, yani buna yonelik dersler falan. Ben bu ay dolarcıyım dolar ve borsaya yüklendik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…