Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ev mi almistiniz kredi cekip canim
Yok canım nerde biz sonradan akillananlardanız kötü borç kredi kartları dolup ihtiyaçla kapa yine harca biraz eşim forexe kaptırdı üst üste toplayınca böyle işte 2.5 yılı var aslında ödüyoruz işte benim amacım krediyi evin giderlerini bu sürede tekar zora düşüp bankalara sarılmadan atlatmak

Evet kiralar cok olucak şuan oturduğum ev devresinin evi 650 kirası ilçe olmasına rağmen bin ve yukarısı kiralar şimdi Edirne hem asker polis çok hem trakya üniversite var tam üniversite şehri bu durumda kiralar da çok akşam eşimle baktım bizim oturabilecegimiz 2+1 de olsa olur 1200 tl falan ev işini zaten çok hızlı davraniycaz kuraya yine giricez bide giden personelden memnun olanlara söyleyin demiş eşim 2 kira vermeyiz hem buraya hem oraya onlar boşaltır biz gireriz

Bencede iyi fikir

Ayyyyyy çok sağol vallah Allah razı olsun lojman jandarmanın 2 yerde varmış biri kurtuluş olarak geçiyor diğeri alayın karşısındaymis oradan 4 astsubay boşalıcakmış ama dışarıda kalan kirası yüksek personeldende girmek istiyorlarmış puanları bizden yüksekler varmış şans artık karacilar evet bir ara vermiş lojman ama şuan durdurulmus almiyorlarmis inşallah bidaha açılır eşim personel şubeyi ariyacak tekrar okul Kırkpınar Ağası Alper Yazoğlu ortaokulu ve Şehit Üsteğmen Efkan Yıldırım ortaokulunü önerdiler bide bunlara yakın ilkokulda ayarlamaliyiz tam olarak hangi mahalleye düşüyor bilmiyorum bunlara yakın ev tutalım lojman olmazsa diyoruz

evet kiralar yüksekmiş normal kiralar 450-600 arasındaymış aslında ama asker polis olunca 1000 den aşağı vermiyorlarmış arkadaşım yeni geldi komşular uygun oturuyormuş bize 2 katına kiraya verdiler demişti.

Evi süpürdüm , camların önünün toz , mobilyaları sildim , yerleri silip wc temizledim halı sildim . Az birşeyler yiyorum kalkıp yemek yapıp kendime çeki düzen vereceğim

Selam kızlar,
Sabah kargo gönderdim 13tl
Anahtar çektirdim 6tl
Yumurta alırım 20tl
Akşama kayinvalideye gidiyoruz

eczaneye 67 tl kk dan gitti akşama ıspanaklı bükme, börek yapcam. Annem hamuru yoğurcaktı ben yaparım gidince 5 gibi çıkarım işten

Oğlan gece ateslendı.Antibiyotık verdı doktor bogazları kötüymüş 5 aydır masallah hastalanmıyordu.İstanbula gittik hava değişimi oldu sanırım.Antibıyotık iki iğne karıştırıp vurdular acilde inş çabuk toparlar yavrum.Sabah doktora götürdüm 68tl hastaneye 60tl eczaneye karta geçtim.Annem tereyağ peynır ketçap mayonez ısmarladı onada onları alırım.Annem bahcesınden bezelye getirmiş 2pazar çantası ayıklayıp şoka attılar oğlanda yardım etmişCanı İskender istiyormuş ona İskender alacağım avm den. Birde atasun optıkten oğlanla kendime gözlük bakacağım çok indirim varms arkadaş almış 2tane.

Annemle kısır yapcaz akşam canımız çok istedi cay demler yeriz arkadaşta oğlan hasta diye ona kek yapıyormuş onunla bir iyi olur
Ay çok geçmiş olsun aklımdaydın gözüm aradı seni Kısır en sevdiğim yanına turşu bol sohbet misss oğlun gargara yapabilecek durumda mı bilmiyorum ama adaçayını demle ılıt güzelce sabah akşam öğlen gargara yaptır Boğaz’ınızı nasıl geçirdiğini göreceksin @ppenguennpenguen canım annen için dün yazacaktım ama araya kötü haber girdi atlamışım gargarayı

Sağol canım doktorda yazmış gargara birkaç kutu ilaç bugün oruç tutma dedim halsiz ayaga kalkacak hali yok illa tutcam diyor kaldırmadım sahura sabah kahvaltı hazırladım kızlarada yaptrdım iyi oldu inşallah toparlar haftasonu geldi torunları geliyor peşlerinden koşturmaktan yorgun düşüyor

Bol sıvı bol meyve ile geçiyor zaten Boğaz çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun çabuk iyileşsin bütün hastalar

kızlar elimde 4000 kadar nakit var karar veremiyorum dolar mı alsam fiziki altın mı alsam.eğer altın alırsam ata dan yana mı kullansam şansımı
Çok fark etsez, altının ons fiyatı da dolara endeksli zaten. Varlıklarımı hesaplarken altın=dolar düşünüyorum ben. hangisini bozup harcaman daha zorsa onu al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…