- 19 Ağustos 2017
- 409
- 842
- 53
- 42
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #33.341
Yok canım nerde biz sonradan akillananlardanız kötü borç kredi kartları dolup ihtiyaçla kapa yine harca biraz eşim forexe kaptırdı üst üste toplayınca böyle işte 2.5 yılı var aslında ödüyoruz işte benim amacım krediyi evin giderlerini bu sürede tekar zora düşüp bankalara sarılmadan atlatmakEv mi almistiniz kredi cekip canim
Evet kiralar cok olucak şuan oturduğum ev devresinin evi 650 kirası ilçe olmasına rağmen bin ve yukarısı kiralar şimdi Edirne hem asker polis çok hem trakya üniversite var tam üniversite şehri bu durumda kiralar da çok akşam eşimle baktım bizim oturabilecegimiz 2+1 de olsa olur 1200 tl falan ev işini zaten çok hızlı davraniycaz kuraya yine giricez bide giden personelden memnun olanlara söyleyin demiş eşim 2 kira vermeyiz hem buraya hem oraya onlar boşaltır biz girerizÇocuklar büyükse ve araba eski sürekli masraf çıkartıyorsa o zaman satın . Zaten askerin polisin yoğun olduğu yerlerde kira filan daha pahalı oluyor şuan bizde öyle bir şehirde yaşıyoruz 800 tl kira veriyoruz bu evin işçiliğine bakarsan yalıtım filan bile yok pahalı herşey
Bencede iyi fikirEvet kiralar cok olucak şuan oturduğum ev devresinin evi 650 kirası ilçe olmasına rağmen bin ve yukarısı kiralar şimdi Edirne hem asker polis çok hem trakya üniversite var tam üniversite şehri bu durumda kiralar da çok akşam eşimle baktım bizim oturabilecegimiz 2+1 de olsa olur 1200 tl falan ev işini zaten çok hızlı davraniycaz kuraya yine giricez bide giden personelden memnun olanlara söyleyin demiş eşim 2 kira vermeyiz hem buraya hem oraya onlar boşaltır biz gireriz
Ayyyyyy çok sağol vallah Allah razı olsun lojman jandarmanın 2 yerde varmış biri kurtuluş olarak geçiyor diğeri alayın karşısındaymis oradan 4 astsubay boşalıcakmış ama dışarıda kalan kirası yüksek personeldende girmek istiyorlarmış puanları bizden yüksekler varmış şans artık karacilar evet bir ara vermiş lojman ama şuan durdurulmus almiyorlarmis inşallah bidaha açılır eşim personel şubeyi ariyacak tekrar okul Kırkpınar Ağası Alper Yazoğlu ortaokulu ve Şehit Üsteğmen Efkan Yıldırım ortaokulunü önerdiler bide bunlara yakın ilkokulda ayarlamaliyiz tam olarak hangi mahalleye düşüyor bilmiyorum bunlara yakın ev tutalım lojman olmazsa diyoruzAh EdirneEdirne bende çok ayrı.İlk atandığım şehir oğlumu kucağıma aldığım şehir.Edirnede 2yıldir kıralar çok pahalı Pazar’ı ucuz Onur Ve tuğra market Cumartesi günü indirim yapıyor sebze meyve ucuz oluyor onları takip edersin.Gölet tarafı pahalı keleiçi Tarafı çok eski,kıyık tarafını hiç tavsıye etmem.Otobuslerle ulaşım kolay adım başı market ve çoğu otobüs fakülteden geçiyor.kocasinan mahallesi guzl tavsıye ederim.Aradıgın hersey var tayın dönemi ev bulmak zor oluyor Allah rastgetirsin işinizi.Merkezı sıstem evde çok fazla baca tarafında daha eskı ama isinması güzel o bınalarda.Aidat 200-250civarı kıralar dusuk aidat dahil uygun oluyor.Kocasınan mahallesınde ev tutarsan orda çok guzl bir okul var ismini öğrenirim senin için eğitimi güzel.Jandarma lojmanlarını bılmiyorum ama Kaleiçi Ve kıyıkta Karacıların lojmanları var lojmanlar eskı ama içleri yenilendi merkezı doğal gaz yapıldı lojman olursa Kaleiçi düşünebilirsin merkezi sonuçta ama guzl okullar gölet ve kocasınan tarafında.Lojmanda ben yenilenmeden kalmıştım.Gecen yıl kira 250cıvarı aidat 150 falandı.Kısında ısınma 300-500arası kesılıyor.Kaleiçi boştu çok fazla jandarma kabul edildi lojmanlara.Kıyıkta boşaltıldı yenileniyor belkide dağıtım yapılır takıp edip araştırın.Soracagın birsey olursa cevaplarım.
evet kiralar yüksekmiş normal kiralar 450-600 arasındaymış aslında ama asker polis olunca 1000 den aşağı vermiyorlarmış arkadaşım yeni geldi komşular uygun oturuyormuş bize 2 katına kiraya verdiler demişti.Ayyyyyy çok sağol vallah Allah razı olsun lojman jandarmanın 2 yerde varmış biri kurtuluş olarak geçiyor diğeri alayın karşısındaymis oradan 4 astsubay boşalıcakmış ama dışarıda kalan kirası yüksek personeldende girmek istiyorlarmış puanları bizden yüksekler varmış şans artık karacilar evet bir ara vermiş lojman ama şuan durdurulmus almiyorlarmis inşallah bidaha açılır eşim personel şubeyi ariyacak tekrar okul Kırkpınar Ağası Alper Yazoğlu ortaokulu ve Şehit Üsteğmen Efkan Yıldırım ortaokulunü önerdiler bide bunlara yakın ilkokulda ayarlamaliyiz tam olarak hangi mahalleye düşüyor bilmiyorum bunlara yakın ev tutalım lojman olmazsa diyoruz
Benim büyük kızım 4 sene uyumadı. Tam gece uyanmadan kesintisiz uyumaya başlamıştı ki 2. ye karar verdik. Şimdi de o uyumuyor
Zor ki ne zorTayin isleri cok zor off
Aynen öyle asker polis olunca bizi zengin zannediyolarevet kiralar yüksekmiş normal kiralar 450-600 arasındaymış aslında ama asker polis olunca 1000 den aşağı vermiyorlarmış arkadaşım yeni geldi komşular uygun oturuyormuş bize 2 katına kiraya verdiler demişti.
Ay çok geçmiş olsun aklımdaydın gözüm aradı seniAnnemle kısır yapcaz akşam canımız çok istedi cay demler yeriz arkadaşta oğlan hasta diye ona kek yapıyormuş onunla bir iyi olur
Sağol canım doktorda yazmış gargara birkaç kutu ilaç bugün oruç tutma dedim halsiz ayaga kalkacak hali yok illa tutcam diyor kaldırmadım sahura sabah kahvaltı hazırladım kızlarada yaptrdım iyi oldu inşallah toparlar haftasonu geldi torunları geliyor peşlerinden koşturmaktan yorgun düşüyorAy çok geçmiş olsun aklımdaydın gözüm aradı seni ❤ Kısır en sevdiğim yanına turşu bol sohbet misssoğlun gargara yapabilecek durumda mı bilmiyorum ama adaçayını demle ılıt güzelce sabah akşam öğlen gargara yaptır Boğaz’ınızı nasıl geçirdiğini göreceksin @ppenguennpenguen canım annen için dün yazacaktım ama araya kötü haber girdi atlamışım gargarayı
Bol sıvı bol meyve ile geçiyor zaten Boğaz çok geçmiş olsunSağol canım doktorda yazmış gargara birkaç kutu ilaç bugün oruç tutma dedim halsiz ayaga kalkacak hali yok illa tutcam diyor kaldırmadım sahura sabah kahvaltı hazırladım kızlarada yaptrdım iyi oldu inşallah toparlar haftasonu geldi torunları geliyor peşlerinden koşturmaktan yorgun düşüyor
Geçmiş olsun çabuk iyileşsin bütün hastalarOğlan gece ateslendı.Antibiyotık verdı doktor bogazları kötüymüş 5 aydır masallah hastalanmıyordu.İstanbula gittik hava değişimi oldu sanırım.Antibıyotık iki iğne karıştırıp vurdular acilde inş çabuk toparlar yavrum.Sabah doktora götürdüm 68tl hastaneye 60tl eczaneye karta geçtim.Annem tereyağ peynır ketçap mayonez ısmarladı onada onları alırım.Annem bahcesınden bezelye getirmiş 2pazar çantası ayıklayıp şoka attılar oğlanda yardım etmişCanı İskender istiyormuş ona İskender alacağım avm den. Birde atasun optıkten oğlanla kendime gözlük bakacağım çok indirim varms arkadaş almış 2tane.
Çok fark etsez, altının ons fiyatı da dolara endeksli zaten. Varlıklarımı hesaplarken altın=dolar düşünüyorum ben. hangisini bozup harcaman daha zorsa onu al.kızlar elimde 4000 kadar nakit var karar veremiyorum dolar mı alsam fiziki altın mı alsam.eğer altın alırsam ata dan yana mı kullansam şansımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?