- 9 Temmuz 2012
- 2.625
- 5.065
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #33.361
Gram altında tarih olmaz, ben altın yatırımımın tamamını gram üzerinden yapıyorumpure hazel ben ceyrek ve türevleri almıyorum hiç fiziki gram altında da tarih varmı önemli
Banka hesabında mı fiziki altın mı bankada gram hesabım var ama 10 gram var işbankasnda tfx en az 32 gram istiyor onada yetmiyor elimdeki paraÇok fark etsez, altının ons fiyatı da dolara endeksli zaten. Varlıklarımı hesaplarken altın=dolar düşünüyorum ben. hangisini bozup harcaman daha zorsa onu al.
Alış-satış arası kaç tl peki ?Gram altında tarih olmaz, ben altın yatırımımın tamamını gram üzerinden yapıyorum
Çok geçmiş olsun kuzuya, inşaalah cabuk toparlar. Seni cok taktir ediyorum tek başına iyi mücadele ediyorsunOğlan gece ateslendı.Antibiyotık verdı doktor bogazları kötüymüş 5 aydır masallah hastalanmıyordu.İstanbula gittik hava değişimi oldu sanırım.Antibıyotık iki iğne karıştırıp vurdular acilde inş çabuk toparlar yavrum.Sabah doktora götürdüm 68tl hastaneye 60tl eczaneye karta geçtim.Annem tereyağ peynır ketçap mayonez ısmarladı onada onları alırım.Annem bahcesınden bezelye getirmiş 2pazar çantası ayıklayıp şoka attılar oğlanda yardım etmişCanı İskender istiyormuş ona İskender alacağım avm den. Birde atasun optıkten oğlanla kendime gözlük bakacağım çok indirim varms arkadaş almış 2tane.
Evet gram altını bankadan alıyorum ben, likititesi daha yüksek. Tfx i eşim kullanıyor oradan dolar alıyoruz, dediğin gibi işlem kısıtı var piyasa 5gun 24saat acık ama 1500 dolar alınabiliyor en az. Altını maas bankslarımızdan yada enparadan alıyorum, mesela enparada 0,5 gr da alabiliyorsun çeyreke birikmiyorsa mesela paran, elde bekleniyor hemen altına donuşturebiliyorsun.Banka hesabında mı fiziki altın mı bankada gram hesabım var ama 10 gram var işbankasnda tfx en az 32 gram istiyor onada yetmiyor elimdeki para
Bankadan bankaya bir de piyasanın durumuna gore değişiyor; 2 banka ile calışıyorum Fark 1,8-2-2,3tl oluyor genelde. Alacagım zaman ikisini karsılastırıp ona gore alıyorum.Alış-satış arası kaç tl peki ?
İçini nasıl ayarlarlıyorsun? Kıyma ne kadar içinde baska neler var kaç tane çıkıyor gibi, tarif verir misinKiyma cikardim.aksama firina gonderecegim lahmacun icin.
Şok markete termos canta geliyormus. Memleketten buzlu birseyler getirirken iyi olabilir
benım de 200 liram kaldı ayın 1ine kadar karta alıcam bıse alırsam artıkDün a 101 23 tl
Yakıt 100 tl
Muayene 15 tl
Süt 17 tl
Bugün neler için harcama yapcam bakalımayın 15ine kadar 650 tl param kaldı yetirebilcek miyim bakalım
Bebiş nasılbenım de 200 liram kaldı ayın 1ine kadar karta alıcam bıse alırsam artık
bebıs nası olsun teyzesi fırdönmekle mesgulBebiş nasılbugün doktora gidecektik ne güzel ama doktor izinliymiş randevum Pazartesi ye kaldı
Evet çok merak ediyoruz ne yapıyor görüntüsü nasıl diyebebıs nası olsun teyzesi fırdönmekle mesgul
cok guluyorum hareketlerine yaa cok muzip bi cocuk olacak bence anası kılıklıbizim de ayın 1inde randevumuz var ınsAllah her sey yolundadır canım heyecanlısındır sen de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?