Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selams yemekten sonra dondurma alalım diye çıktık yürüdük biraz çok iyi oldu gidip bir yerde yedik 22 tl ödedik eve geldik bu arada yarın akşam çaya o söylediğim aile gelecek ben davet etmedim bu arada

Çok fark etsez, altının ons fiyatı da dolara endeksli zaten. Varlıklarımı hesaplarken altın=dolar düşünüyorum ben. hangisini bozup harcaman daha zorsa onu al.
Banka hesabında mı fiziki altın mı bankada gram hesabım var ama 10 gram var işbankasnda tfx en az 32 gram istiyor onada yetmiyor elimdeki para

Çok geçmiş olsun kuzuya, inşaalah cabuk toparlar. Seni cok taktir ediyorum tek başına iyi mücadele ediyorsun atasuna biz de bakabiliriz aslında, ben gozlugumden memnunum ama eşim istiyordu

Banka hesabında mı fiziki altın mı bankada gram hesabım var ama 10 gram var işbankasnda tfx en az 32 gram istiyor onada yetmiyor elimdeki para
Evet gram altını bankadan alıyorum ben, likititesi daha yüksek. Tfx i eşim kullanıyor oradan dolar alıyoruz, dediğin gibi işlem kısıtı var piyasa 5gun 24saat acık ama 1500 dolar alınabiliyor en az. Altını maas bankslarımızdan yada enparadan alıyorum, mesela enparada 0,5 gr da alabiliyorsun çeyreke birikmiyorsa mesela paran, elde bekleniyor hemen altına donuşturebiliyorsun.

Günaydın akşama misafir var çaya browni yaparım kuruyemiş kuru meyve çay kahve bir kere de böyle misafir ağırlayayım bakalım nasıl bir hismiş iftarada bulgur pilavı ,domates çorbası , cacık , salata . Yumurtam bugüne yeter yarına yok ya of Ordu evinden alıyorduk oraya mı gidilecek eşim birazdan sanayiye gidecek arabanın yağı filtreleri değişecek . Yağı ve filtreleri geçen aylarda almıştık diğer araba için . Yağ buna oluyor filtreler sorunlu inşallah sanayideki abi değiştirecek güya ama ben buna İnanmıyorum bakalım 100 tl gider

Bebiş nasıl bugün doktora gidecektik ne güzel ama doktor izinliymiş randevum Pazartesi ye kaldı
bebıs nası olsun teyzesi fırdönmekle mesgul
cok guluyorum hareketlerine yaa cok muzip bi cocuk olacak bence anası kılıklı bizim de ayın 1inde randevumuz var ınsAllah her sey yolundadır canım heyecanlısındır sen de

Evet çok merak ediyoruz ne yapıyor görüntüsü nasıl diye görmek istiyorum hissetmek istiyorum

tuce_tuce görümcem carsamba günü dogum yaptı tuce kızı oldu minnos sabaha kadar uyutmuyomus emziği oldugu halde bide hıc durmuyomus
valla biz de bi laf vardır "aldı mı beni vıyvıylar"
(korkmak anlamında kullanırız)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…