- 1 Ekim 2013
- 8.469
- 20.522
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #33.381
olur olur hepsı olur Allahın ıznıyleEvet çok merak ediyoruz ne yapıyor görüntüsü nasıl diyegörmek istiyorum hissetmek istiyorum
Eşim geçen gün diyor ki ne kadar şanslısın ya ne kadar güzel içinde bir canlı var diyorolur olur hepsı olur Allahın ıznıyle
ben de sımdı gorumcem dogurdu ya bı an evvel gormek ıstıyorum ama vaktını doldursunda gelsın ınsAllah tabi daha 2ayımız var
ozellikle ben konusurken falan tepki verıyo ıcerden cevap verıyo gıbı Rabbım ne guzel yratmıs ya
tucee kesıcem seni haa nereleri dusunuyosun taaEşim geçen gün diyor ki ne kadar şanslısın ya ne kadar güzel içinde bir canlı var diyorya bende korkuyorum biraz o Doğumdan sonra kv annem filan 10 gün kadar bizde kalacaklar kv beni sıkacak diye korkuyorum
Bak sende düşünüyorsun işte ya ben ne yapayım. Zaten arabayı almaya gittik ya 2 gün kv benim burada Doğum yapacağımı duyunca kıpkırmızı oldu onun evine yapmam orada yatmam lazımmış çocuğun nüfusuna burası mı yazılacakmış öyle diyordu . Onun evinde Doğum yapsam açlıktan öldürür beni ya 3 gün aynı yemeği sabah akşam yediriyor . Buraya annem olmasan gelse evimi pislik götürür kendi evine 10 gün süpürge Tutmuyor ya yaşanır mı öyle allah aşkına . Bebekle ilgili saçma düşünceleri var . Kendi kızı lohusalık depresyonu geçirdi ama çok ağır geçirdi çok kötüydü intiharı düşündüğünü anlattı bana . Annesi o kv ile aynı apartmanda zaten diye kızına 2 gün bakmadı kaçtı evine geldi . Bunları duydum zoruma gidiyor kendi kızına bakmayan bana hiç bakmasın mümkünsetucee kesıcem seni haa nereleri dusunuyosun taabosver en guzel gunleriniz olacak hem bak oyle dusunme oyle zamanda buyukler cok lazım oluyor mutlaka yardımları dokunur
bu arada sana dıyorumda ben de sunu dusunuyorumbabamla annem ayrı 2.5yıl olacak ama babam barısma derdınde yani soyle arada annen napıyor küslük olmasın falan fılan dıyo boyle anlıyoruz bızde
tabi benım tavrım gayet net ve sert.
torunu bahane edıp zırt pırt gelmez bıze umarım cunku annem bzde olacak yatılı, babamda suıstımale musaıt bırısı
tabıkı gelıp gorecek ama annemi gormeye bahane olarak kullanır mutlaka
Yarim kg kadar kiyma (3kisiyiz.sayi fazlalasirsakiyma ayarlanabilir)İçini nasıl ayarlarlıyorsun? Kıyma ne kadar içinde baska neler var kaç tane çıkıyor gibi, tarif verir misin
Canım şaka maka az kaldı doğumuna. İsim belirlediniz mi merak ettim. Daha önce söylediysen unuttum kusura bakmatuce_tuce görümcem carsamba günü dogum yaptı tuce kızı oldu minnos sabaha kadar uyutmuyomus emziği oldugu halde bide hıc durmuyomus
valla biz de bi laf vardır "aldı mı beni vıyvıylar"
(korkmak anlamında kullanırız)
Peki istedipin an paraya çevirebiliyo musunBankadan bankaya bir de piyasanın durumuna gore değişiyor; 2 banka ile calışıyorum Fark 1,8-2-2,3tl oluyor genelde. Alacagım zaman ikisini karsılastırıp ona gore alıyorum.
zaten kızına oyle yaptıysa sana demesine bakma kacar ıs basa dusunceBak sende düşünüyorsun işte ya ben ne yapayım. Zaten arabayı almaya gittik ya 2 gün kv benim burada Doğum yapacağımı duyunca kıpkırmızı oldu onun evine yapmam orada yatmam lazımmış çocuğun nüfusuna burası mı yazılacakmış öyle diyordu . Onun evinde Doğum yapsam açlıktan öldürür beni ya 3 gün aynı yemeği sabah akşam yediriyor . Buraya annem olmasan gelse evimi pislik götürür kendi evine 10 gün süpürge Tutmuyor ya yaşanır mı öyle allah aşkına . Bebekle ilgili saçma düşünceleri var . Kendi kızı lohusalık depresyonu geçirdi ama çok ağır geçirdi çok kötüydü intiharı düşündüğünü anlattı bana . Annesi o kv ile aynı apartmanda zaten diye kızına 2 gün bakmadı kaçtı evine geldi . Bunları duydum zoruma gidiyor kendi kızına bakmayan bana hiç bakmasın mümkünse
Oğlunun çocuğu ya kaçamaz evlat ayrımı yapıyor çünküzaten kızına oyle yaptıysa sana demesine bakma kacar ıs basa dusunce
Kız senin kaynana da cocugu emzirmeye çalışacak potansiyeli görüyorum aman amaanOğlunun çocuğu ya kaçamaz evlat ayrımı yapıyor çünkü
Bereketli olsun.daha fazlasi olsun.Selam kızlar 3 tane ceyregimi aldım 410 tl gezme imkanım yoktu evimin yanındaki avm den aldım pirinç nohut balkon terliği çay bardağı tuvalet kağıdı 50 tl daha harcadım kaldı 600 tl oğluma oyuncak 25 tl zulamla aldım onu
Adı ile yaşasın maşallah Göktürk beyeA Alya_sura88 belirledik canım Göktürk oglusumun adı nasip olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?