Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Evet çok merak ediyoruz ne yapıyor görüntüsü nasıl diye görmek istiyorum hissetmek istiyorum
olur olur hepsı olur Allahın ıznıyle
ben de sımdı gorumcem dogurdu ya bı an evvel gormek ıstıyorum ama vaktını doldursunda gelsın ınsAllah tabi daha 2ayımız var
ozellikle ben konusurken falan tepki verıyo ıcerden cevap verıyo gıbı Rabbım ne guzel yratmıs ya

Eşim geçen gün diyor ki ne kadar şanslısın ya ne kadar güzel içinde bir canlı var diyor ya bende korkuyorum biraz o Doğumdan sonra kv annem filan 10 gün kadar bizde kalacaklar kv beni sıkacak diye korkuyorum

Eşim geçen gün diyor ki ne kadar şanslısın ya ne kadar güzel içinde bir canlı var diyor ya bende korkuyorum biraz o Doğumdan sonra kv annem filan 10 gün kadar bizde kalacaklar kv beni sıkacak diye korkuyorum
tucee kesıcem seni haa nereleri dusunuyosun taa bosver en guzel gunleriniz olacak hem bak oyle dusunme oyle zamanda buyukler cok lazım oluyor mutlaka yardımları dokunur
bu arada sana dıyorumda ben de sunu dusunuyorum babamla annem ayrı 2.5yıl olacak ama babam barısma derdınde yani soyle arada annen napıyor küslük olmasın falan fılan dıyo boyle anlıyoruz bızde
tabi benım tavrım gayet net ve sert.
torunu bahane edıp zırt pırt gelmez bıze umarım cunku annem bzde olacak yatılı, babamda suıstımale musaıt bırısı
tabıkı gelıp gorecek ama annemi gormeye bahane olarak kullanır mutlaka

Bak sende düşünüyorsun işte ya ben ne yapayım. Zaten arabayı almaya gittik ya 2 gün kv benim burada Doğum yapacağımı duyunca kıpkırmızı oldu onun evine yapmam orada yatmam lazımmış çocuğun nüfusuna burası mı yazılacakmış öyle diyordu . Onun evinde Doğum yapsam açlıktan öldürür beni ya 3 gün aynı yemeği sabah akşam yediriyor . Buraya annem olmasan gelse evimi pislik götürür kendi evine 10 gün süpürge Tutmuyor ya yaşanır mı öyle allah aşkına . Bebekle ilgili saçma düşünceleri var . Kendi kızı lohusalık depresyonu geçirdi ama çok ağır geçirdi çok kötüydü intiharı düşündüğünü anlattı bana . Annesi o kv ile aynı apartmanda zaten diye kızına 2 gün bakmadı kaçtı evine geldi . Bunları duydum zoruma gidiyor kendi kızına bakmayan bana hiç bakmasın mümkünse

İçini nasıl ayarlarlıyorsun? Kıyma ne kadar içinde baska neler var kaç tane çıkıyor gibi, tarif verir misin
Yarim kg kadar kiyma (3kisiyiz.sayi fazlalasirsakiyma ayarlanabilir)
3 kuru sogan
3 biber
3 domatess rondodan gecirip kiymaya koyuyorum. Salca tuz ve bahart ekliyorum. 1 cay bardagi kadar da siviyag ekliyorum.
Kuzu eti bizimki. Dana yiyemiyoruz.

Bu karisimdan etli pide seklinde 7tane kadar cikiyor.

Valla ben inşallah evimde Doğum yapacağım öyle oraya buraya gitmek istemiyorum. Canımı cidden yolda bulmadım . Burada hamile olup artist artist ben memleketimde Doğum yapacağım diye konuşup koşa koşa gidenler vardı . Geri dönüşte ben deliymişim gidilir miymiş canımı yolda mı buldum ikincisiyle evimde doğuracağım diye döndüler . Ki ben hep evim dediğimde hayalet görmüş gibi bakıyorlardı bana

Canım şaka maka az kaldı doğumuna. İsim belirlediniz mi merak ettim. Daha önce söylediysen unuttum kusura bakma

Tekrar slm kızlar
Avm ye gittim
Eşim psikoloğa gitti onu beklerken gezdim biraz . İlk defa yalnız görüşüyor. Giderken aana hiç bir şey anlatmayacam dedi. Ben seans sonrası anlatıyorum ona çünkü. Bende anlatma yeterki sorunları çöz dedim
Kendime kot 159.90tl
Eşime tshirt 29.90 ve 39.90tl
Evde temizlik var 150tl
Pazarda da 100tl harcarız gibi.

Insanın evi gibisi olmaz hiç bir yer
10 gibi kalktım eşim balkonu toparliyordu, rüzgardan yapraklar dökülmüş hep, suladı da Sağ olsun,
Sahur bulasiklarini yıkadım tezgah üstünü temizledim,
Bütün çiçekleri suladım topraklarına yumurta kabuğu gömdüm,
Diğer balkonun balkon kapısını yıkadım rüzgar hafifledi biraz,
Evi süpürdüm ,sildim , tuvaleti banyoları temizledim,
Yıkanacak kadar çamaşır yoktu bugün yıkamıyorum,
Toz almadım henüz,
Arkadaşları aradık iftar için başka yere davetlilermis.
Yarın maç var kimseyi cagirmayalim dedi eşim,
Öyle olsun dedim dere
Annesigili cagirsak aslında iyi olurdu, daha rahat olurdum...
Ne pişireceğim bilmiyorum
Eşime sipariş verdim sebze meyve alması için hiç sarmısak yok evde aradım hatırlattım

zaten kızına oyle yaptıysa sana demesine bakma kacar ıs basa dusunce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…