Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Tesekkur ederim deneyeceğim

Alerjim azdı valla ama çok fena ilaç içemediğim için böyle daha kötü oldu kalbim karnımda atıyor sanki . Yemek yaptım eşimde kendi kendine tripte neyi varsa artık hamile olan o bu ben mi belirsiz yemekten sonra misafir gelir ohhh mis balkonda takılırlar bende gir çık gir çık kendimden geçerim

Yemekler hazır sayılır, cacık için salatalık doğradım,
Hurma yıkadım
Çayı da demledim söndürdüm
Dinlenmiş çayı seviyoruz
Ben de yarın fırın yemeği ve açma yapabilirdim aklıma getirdin pure hazel
Bugünden evi temizledim nasılsa, toz alırım, rüzgar iyice durmuş olursa salonun balkon kapısını silerim tekrar

Buralardayım canım iş güç.Sen nasılsın

Çok geçmiş olsun kuzuya, inşaalah cabuk toparlar. Seni cok taktir ediyorum tek başına iyi mücadele ediyorsun atasuna biz de bakabiliriz aslında, ben gozlugumden memnunum ama eşim istiyordu
Sağol canım bugün daha iyi.Bazen çok tıkanıyorum çok güçsüz hissediyorum kendimi en çokta yalnızlık boynumu büküyor.Sağlıkla atlatsak şu süreci.Cok dirençli bir insan değildim aslında ama şartlar gereği bakıyorsun bambaşka bir insan oluyorsun.

Süpürge yaptım sildim bir makına çamaşır yıkadım.Çay demleyip içeceğim inş. Yarında pazartesi salı için yemek yaparım lavaboları ovar toz alırım.

Bugün sabah erkenden kalktı çocuklar onlara kahvaltı hazırladım eşim evi süpürdü ben sildim mutfagı ben süpürüp sildm lavoboları ovdum çamaşır yıkandı eve kurutmalıga serdi eşim dolu yağdı ankaraya dışarı çıktık bisiklet sürdü kızlar bizde yürüdük eşimle kıyma patates salata malzemeleri aldık teyzemin kızlarına geldk iftara köfte patates salata yaptık pazardan evede domates kabak meyve falan aldık 45 pazarda harcadık 36 da kıymaya verdik şükür bugünümüze

Dolu mu yağdı ,bu mevsimde....
Hiç para harcamadım
Pazar işini eşim halletti, patates, sarmısak, Patlican, domates, salatalık, nektarin, biber almış,
Bu hafta da manava uğramam,
Yumurta da var,
Süt, yoğurt alırım,
Pazartesi misafirim olabilir, patlıcanları kozletip alinazik yapabilirim.
Yarın da harcamam olmaz sanıyorum ,100tl cepte kalır bu haftaki bütçeden
10 euro mu alsam fiziki, söyle yeni ve parlak görünse,

Gunaydin. Hosgeldin.
Grupca tanisiyoruz. Biraz kendinden bahseder misin

Gunaydin herkese.
Offf hic rahat uyuyamiyorum.
Sürekli tuvalete kalkiyorum gece.

Eşimin nefes almasina bile tahammulum kalmadi. Git baska yerde yat diyorum artik
ilkinde boyle degilfim. Bu gebeligim cok sarsti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…