- 9 Temmuz 2012
- 2.625
- 5.065
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #33.401
Tesekkur ederim deneyeceğimYarim kg kadar kiyma (3kisiyiz.sayi fazlalasirsakiyma ayarlanabilir)
3 kuru sogan
3 biber
3 domatess rondodan gecirip kiymaya koyuyorum. Salca tuz ve bahart ekliyorum. 1 cay bardagi kadar da siviyag ekliyorum.
Kuzu eti bizimki. Dana yiyemiyoruz.
Bu karisimdan etli pide seklinde 7tane kadar cikiyor.
Tabiki, yalnız piyasalar kapalı iken bozarsan alış satış marjı yuksek olur 5-6tl ye kadar cıkabilir. Çok banka kullandım pek farkı olacagını sanmam; Vakıf,enpara,ziraatPeki istedipin an paraya çevirebiliyo musun
Ve bankaları söyler misin sakıncası yoksa
Buralardayım canım iş güç.Sen nasılsınAy çok geçmiş olsun aklımdaydın gözüm aradı seni ❤ Kısır en sevdiğim yanına turşu bol sohbet misssoğlun gargara yapabilecek durumda mı bilmiyorum ama adaçayını demle ılıt güzelce sabah akşam öğlen gargara yaptır Boğaz’ınızı nasıl geçirdiğini göreceksin @ppenguennpenguen canım annen için dün yazacaktım ama araya kötü haber girdi atlamışım gargarayı
Sağol canım bugün daha iyi.Bazen çok tıkanıyorum çok güçsüz hissediyorum kendimi en çokta yalnızlık boynumu büküyor.Sağlıkla atlatsak şu süreci.Cok dirençli bir insan değildim aslında ama şartlar gereği bakıyorsun bambaşka bir insan oluyorsun.Çok geçmiş olsun kuzuya, inşaalah cabuk toparlar. Seni cok taktir ediyorum tek başına iyi mücadele ediyorsunatasuna biz de bakabiliriz aslında, ben gozlugumden memnunum ama eşim istiyordu
Teşekkür ederim benim maaş hesabı halkbank mobilden ona da bi bakarım alış-satışaTabiki, yalnız piyasalar kapalı iken bozarsan alış satış marjı yuksek olur 5-6tl ye kadar cıkabilir. Çok banka kullandım pek farkı olacagını sanmam; Vakıf,enpara,ziraat
İyilik canım ya bildiğin gibiBuralardayım canım iş güç.Sen nasılsın
Hoşgeldin ilki kaç yaşında:)Selam kızlar ben de bayadır sizi takip ediyorum ama yazmıyorum. Yatırım yapamıyorum ama içim gidiyo. Izindeyim ve ikinciye hamileyim yani önümüzdeki yıl da yatırım işi pek olmayacak. Ama sizin muhabbetleirniz sıcak geldiği için takip etmeye devam .
Ilki iki yaşını 3 ay geçti iznim bu ay sonu bitiyor. Zaten okulların kapanmaisna bir hafta kalıyor seminerleri de idare ederim. Eylülde de doğum kismetse. Sonra yine izinHoşgeldin ilki kaç yaşında:)
Benim oğlumda 2 yaşını 4 ay geçti:)Ilki iki yaşını 3 ay geçti iznim bu ay sonu bitiyor. Zaten okulların kapanmaisna bir hafta kalıyor seminerleri de idare ederim. Eylülde de doğum kismetse. Sonra yine izin
Gunaydin. Hosgeldin.Selam kızlar ben de bayadır sizi takip ediyorum ama yazmıyorum. Yatırım yapamıyorum ama içim gidiyo. Izindeyim ve ikinciye hamileyim yani önümüzdeki yıl da yatırım işi pek olmayacak. Ama sizin muhabbetleirniz sıcak geldiği için takip etmeye devam .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?