- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #3.341
Aslında epey kıyafetin varmış canımMerhabalar arladaslar
Misafirlerim gitti. Cok güzel zaman gecirdik kac gundur.
Bi banyo yaptim gardirobumdaki kiyafetlerimi ayiklayip bir kismini makineye attim. Malum pazartesi is başi.
Aslinda kiyafet ve ayakkabi almamaya karar vermistim fakat şeytan uğrasiyor galiba sürekli bi alma istegi var
9 tane severek giydigim trikom var. Birkac tane de pek istekli giymedigim var.
4 şık etek. (2 tane daha alayim diyorum)
2 elbise.(pek severek giymiyorum
5 kumas pantolon. 3 keten 1 kadife 3 tane de kotum var.
7 tane gomlek.
1 şık kaban 1 yagmurluk 1 kot ceket. 2 yelek. 2 kumaş ceket ve hepsi de trend parcalar.
Birkac ay önce üc beş poset atmistim hoslanmadiklarimi.
Az önce kombinledim baktim gözden gecirdim hepsini tekrardan.
Haftasonu 2 etek alayim diyorum. Bir iki tane de gömlek üzerinden giymek için ince hirka yelek tarzi biseler mi alsam
Birde memnun kaldiginiz yüz kremi var mi. Kremler de tarihi dodu diye hep atmistim.
Pazar günu bi bakacagim.Aslında epey kıyafetin varmış canım
Biraz daha bekleyip sezon sonu indiriminden mi baksan acaba
Ben öyle yapmayı düşünüyorum bir kaç parça belirledim diğer ay ya da sevgililer günü indirimi olursa o zaman alırım düşüncesindeyim.
Gerçi ne kadar çok kıyafet olsa da bazen yenilikler istiyoruz dimi:)
Ben cildim için L'Oreal gençlik iksiri serisini kullanıyorum ve Garnier nemlendirici maske tek kullanımlık. Cilt tipine uyarsa bak istersen cok memnunum, tavsiye ederim.
Ben diadermine ürünleri kullanıyorum memnunumAslında epey kıyafetin varmış canım
Biraz daha bekleyip sezon sonu indiriminden mi baksan acaba
Ben öyle yapmayı düşünüyorum bir kaç parça belirledim diğer ay ya da sevgililer günü indirimi olursa o zaman alırım düşüncesindeyim.
Gerçi ne kadar çok kıyafet olsa da bazen yenilikler istiyoruz dimi:)
Ben cildim için L'Oreal gençlik iksiri serisini kullanıyorum ve Garnier nemlendirici maske tek kullanımlık. Cilt tipine uyarsa bak istersen cok memnunum, tavsiye ederim.
hayırlı olsun kaçıncı cocukçok şükür pozitif kuzum :)
Ek ders öğretmenin kurtarıcısı gerçektenNerelerdesiniz hu huu
Bugun pek kimse yok gibi.
Bu hafta pazara çikmam herhalde . Misafirlerim biseler getirmisti.Sadece kivircik ve mor lahana almam lazim. 30 lira cebime kalir.
Ders programimi ve ek ders sayimi cok merak ediyorum. Yapacagim birikim ek ders sayima bagli çünkü.
Yarin ne pisirecegim derdi başladi yine.
Yarin ütülerimi bitirecegim.
Bu arada altin ve dolar düşüyor.
İşbank ile konustum vadeli mevduat hakkinda bugun.
Annem gelmeyi düşünüyor yanima inşallah.
hayırlı olsun kaçıncı cocuk
hayırlı olsun kaçıncı cocuk
vakti gelmiş artik canım sağlıkla doğar insallahsağol tatlım ikinci olucak nasipse kızım 8 yasında :)
Nerelerdesiniz hu huu
Bugun pek kimse yok gibi.
Bu hafta pazara çikmam herhalde . Misafirlerim biseler getirmisti.Sadece kivircik ve mor lahana almam lazim. 30 lira cebime kalir.
Ders programimi ve ek ders sayimi cok merak ediyorum. Yapacagim birikim ek ders sayima bagli çünkü.
Yarin ne pisirecegim derdi başladi yine.
Yarin ütülerimi bitirecegim.
Bu arada altin ve dolar düşüyor.
İşbank ile konustum vadeli mevduat hakkinda bugun.
Annem gelmeyi düşünüyor yanima inşallah.
vakti gelmiş artik canım sağlıkla doğar insallah
bir kızım bir oğlum var 3. Hamileyim bugün kesemizi gördük şükür darısı başınasende varmı canım?
bir kızım bir oğlum var 3. Hamileyim bugün kesemizi gördük şükür darısı başına
kandan baktirdin mine güzel maşallah canım :) bana daha en az 2 hafta var görebilmek için :)
kandan baktirdin mi
dr git canım kan önemli iki güne bir tekrarliyorlar artışı takip ediyorlardaha kan vermedim canım testlerim pozitif sadece
400 tl miBen hep eczaneden aliyordum onlar da cok pahali. 400 veriyordum. Simdi asla almam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?