- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #33.421
HosgeldinSelam kizlar , Ben de bayadir yazdiklarinizi okudum, cok sicak bir ortaminiz var, katilmak isterim. Ankarada yasiyorum, esim de ben de memuruz, cocuk yok. Aslinda 2 bucuk yillik evliyiz ama 2 senedir yurtdisinda oldugumuz icin evi yeniyildan itibaren, yani donunce kurmaya basladik. Baya masrafli bir surecten geciyoruz anlayacaginiz. Diger topikler de saolsun, evi minimalist dosedim sayilir ama yine de cook para gitti. Bizim esimle hesaplarimiz ayri sayilir, birikimi ikimiz de yapiyoruz. Maas yatinca borc vs kalirsa birbirimize aktariyoruz. Harcamalari o yaptigi icin ben ona para yolluyorum su siralar ama taksitlerimiz bitmek uzere. Benim hedefim yil sonuna kadar 80gr altin, umarim hepbirlikte hedeflerimize ulasiriz :)
Kesinlikle cok haklisin, once alip sonra da kalabaligindan yoruluyoruz. Sadece kullanacagim seyleri almaya calistim o yuzden.Hosgeldin
Hayirli olsun.
6 yil once yaptigim en akillica şeydir evi cok gereksiz esyalarla döşememem.
Gercekten kiraci icin yük yani baska birsey degil.
Kiraci misiniz sizde
Birikim hedefini ilk sayfaya yaziyorum canim.
Aylik hedefin var mi. Ev araba egitim vs ne icin biriktiriyorsun
Cook tesekkur ederim, hepimizin ins.HoşgeldinVerano_porteno birikimlerin bereketli olsun
Hoşgeldin verano porteno. Nick ine bayıldım, Ne hoş bi parcadır buSelam kizlar , Ben de bayadir yazdiklarinizi okudum, cok sicak bir ortaminiz var, katilmak isterim. Ankarada yasiyorum, esim de ben de memuruz, cocuk yok. Aslinda 2 bucuk yillik evliyiz ama 2 senedir yurtdisinda oldugumuz icin evi yeniyildan itibaren, yani donunce kurmaya basladik. Baya masrafli bir surecten geciyoruz anlayacaginiz. Diger topikler de saolsun, evi minimalist dosedim sayilir ama yine de cook para gitti. Bizim esimle hesaplarimiz ayri sayilir, birikimi ikimiz de yapiyoruz. Maas yatinca borc vs kalirsa birbirimize aktariyoruz. Harcamalari o yaptigi icin ben ona para yolluyorum su siralar ama taksitlerimiz bitmek uzere. Benim hedefim yil sonuna kadar 80gr altin, umarim hepbirlikte hedeflerimize ulasiriz :)
HosbuldumHoşgeldin verano porteno. Nick ine bayıldım, Ne hoş bi parcadır buYurtdışında neredeydiniz , neden dondunuz demek istiyorum ayrı hesabı ben beceremiyorum ya ortak tutuyoruz biz borçta birikimde ortak.
Gittiği okulun yaz okulu var ancak bütün sene yoruldu. Bu nedenle tam zamanlı birşeye göndermek istemiyorum.elecda bu çiftlik gibi olan yaz okulu nasıl birsey nerede rica etsem detay verir misin? Aktivite yeni ortamlar sanat ve spor desteğini çok düşünüyorum ben de ama çok bunaltmakta istemiyorum. Gittiği okulun desteği yok mu hiç, yani buna yonelik dersler falan. Ben bu ay dolarcıyım dolar ve borsaya yüklendik.
Sen yap ikinciyi, uykusuz gecelerde bana arkadaş olursunTam da 2. olsa mı derken yapma elecdam etme
Hosgeldin eslem.Ben de istanbulda yaşıyorum 4 yılık evliyim ikinci bebisi bekliyorum. Eşim polis ben öğrt. Bzim de esimin kardeşine borcumuz var. Eşim bakarken almış ev. Parası tam krediye gittiği için harçlık vermiş kardeşi. Ortak sayıyordu evini sattık başka aldık. 150 bin borcumuz var. O ev alırken çekeceği krediye ortak olacağız. Bir de anneme 60 civarı çeyrek borcumuz var. Acelesi olmayan ama neticede durumumuzu düzeltince hepsi sırayla ödenmesi gereken borçlar. Ben de bebeğimi kendim bakmak istedim. En güzel zamanları. Ikıncı de ben evdeyken olsun istedik. Tup bebek ikisi de. En azından bir yıl daha bebelerle ilgilenirim. Ve artık iki kız kardeş yalnız diller inşallah.
Hoşgeldiniz borç biraz varmış ama ödenir inşallah sağlıklı olunduktan sonraBen de istanbulda yaşıyorum 4 yılık evliyim ikinci bebisi bekliyorum. Eşim polis ben öğrt. Bzim de esimin kardeşine borcumuz var. Eşim bakarken almış ev. Parası tam krediye gittiği için harçlık vermiş kardeşi. Ortak sayıyordu evini sattık başka aldık. 150 bin borcumuz var. O ev alırken çekeceği krediye ortak olacağız. Bir de anneme 60 civarı çeyrek borcumuz var. Acelesi olmayan ama neticede durumumuzu düzeltince hepsi sırayla ödenmesi gereken borçlar. Ben de bebeğimi kendim bakmak istedim. En güzel zamanları. Ikıncı de ben evdeyken olsun istedik. Tup bebek ikisi de. En azından bir yıl daha bebelerle ilgilenirim. Ve artık iki kız kardeş yalnız diller inşallah.
Yaaa süper nereden aldın ? Ben de kırmızı abiye arıyorumDüğün için kırmızı bir abiye aldım 70 tl ödedim .Bence güzel bir fiyata aldım, şu sezon çok pahalı düğünler yaklaşıyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?