Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hoşgeldin eşlem.. borçlarımızı kısa zamanda ödersiniz inşallah.. Benim esim de polis batıdayız su anda bizde 2. Yi ben ücretsiz izindeyken olsun istedik doğal yollarla gelmek için benim ise başlamamı bekledi sıpa :)

Kızlar ikidir yaptığım yoğurdum tutmuyor oysaki aylardır kendim yapiyorum cnm sıkıldı bu duruma akşama karnabahar kızartması yapiyorum dünden kalma mercimek köftem ve ekşili tursum var bugünde böyle geçer

Slm kızlar
Dün akşam belim tutuldu kitlendim kaldım kad gevsetici yutup yattım daha iyiyim ama ağrı devam ediyor anne hastalanınca herşey duruyor aksıyor iftara pizza ve fırında patates yapıyorum yemeklerden sıkıldık bugünde böyle olsun şam tatlısı yaptım birde

Probiyotik yoğurt mayası denesene. Hem çok lezzetli oluyor hem de sert kıvamlı.

Hiç para harcamadım
Dünden yemek var, dolma çıkardım buzluktan
Yeşillik ve marul yıkadım salata yaparım, Tatlı da var.
Yarın misafir var
Karnıyarık pilav, humus, çorba yaparım,
Bolca meyve var
El açması yufkadan lorlu tatlı pişiririm

Eşim geçen gün diyor ki ne kadar şanslısın ya ne kadar güzel içinde bir canlı var diyor ya bende korkuyorum biraz o Doğumdan sonra kv annem filan 10 gün kadar bizde kalacaklar kv beni sıkacak diye korkuyorum
Tuce kv kalmaya alışmış biri olarak olduğu gibi kabul et bebeğine odaklan ne olursa olsun geçici bir süreç o gidince de yaşadığın olumsuz şeyleri unut hayatına kaldığın yerden devam et.

Bende nerede dogum yapacagim karar veremedim.
Annemlerde rahat edemeyebilirim .insanin kendi evi gibisi yok diyor herkes
İlk doğumu memlekette yaptım ikinciyi kendi evimde ilki kesinlikle bir hataymis şimdiki aklım olsa kesinlikle memlekette doğum yapmazdım

Tuce kv kalmaya alışmış biri olarak olduğu gibi kabul et bebeğine odaklan ne olursa olsun geçici bir süreç o gidince de yaşadığın olumsuz şeyleri unut hayatına kaldığın yerden devam et.
Suveybe ya nereden bunları düşünüyorum anlam veremiyorum geçen gece sahura kalkmıştım tost yapıyordum eşime birden bu düşünceler beynime üşüştü . Miden yanmaya başladı yatağa zor girdim aradan 5 dk geçti çıkarttım rahatladım biraz . Sonra kendime söz verdim bunları düşünüp te bebeği üzmek istemiyorum

Hamileyken insan daha çok büyütüyor kafasında sen bebeğine odaklan her zaman

Ben doğumumu memlekette yapmıştım cok isterdim evimde olmayı ama nasip olmadı. Tayin zamanıydı bide 14 temmuz 2016 da doğum oldu. Sonra dedim iyi ki memleketteymişim yoksa eşimde yanimda olamayacaktı görevde olacaktı yani hayirlisi olsun insallah

Cinsiyet belli oldumu canım kaç haftalık oldu bebiş
Evet erkek. 18. Haftadayım ama cuma gece kötü oldum hastaneye yatışımı yaptılar. Başım dönmeye bulanık görmeye başladım ç. Bebek iyi sağlıklı ama bende test edilmesi gereken şeyler var. Nörolojik olabileceğini söylediler. Dün akşam üzeri izinle çıktım ancak hala yatıyor görünüyorum kötü olursan bekleme gel dediler. Sabah tekrar servise gidip yatacam kaldıkları yerden testlere devam edecekler.

Aaaa çok geçmiş olsun sirke

Cok gecmis olsun
Dualarim seninle allah yardimcin olsun

Canım çok geçmiş olsun insallah geçici biseydir

Hosgeldin eslem.
Hayirli olsun. Icinde oturdugunuz eviniz var . Tayinci olursunuz ama sen gider misin bu durumda.
Ben esimle geziyorum şu anda.
Ama cocuklar icin bir sureden sonra gezmem artik. Memlekete gecerim
Bilmiyorum hiç canım. Hiç yer değişimi yapmadı. Bu yıl hep soğuk illeri yazmış iki bebeyle bu yıl çıkarsa gitmem ama bilmiyorum ki . Ev önemli değil de gittiği yer huzurlu olursa giderim heralde. Zaten görev dönüşü karadenize memleketine yerleşmek istiyoruz kısmetse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…