- 20 Temmuz 2015
- 1.873
- 5.181
- 358
- 30
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #33.441
Hoşgeldin eşlem.. borçlarımızı kısa zamanda ödersiniz inşallah.. Benim esim de polis batıdayız su anda bizde 2. Yi ben ücretsiz izindeyken olsun istedik doğal yollarla gelmek için benim ise başlamamı bekledi sıpa :)Ben de istanbulda yaşıyorum 4 yılık evliyim ikinci bebisi bekliyorum. Eşim polis ben öğrt. Bzim de esimin kardeşine borcumuz var. Eşim bakarken almış ev. Parası tam krediye gittiği için harçlık vermiş kardeşi. Ortak sayıyordu evini sattık başka aldık. 150 bin borcumuz var. O ev alırken çekeceği krediye ortak olacağız. Bir de anneme 60 civarı çeyrek borcumuz var. Acelesi olmayan ama neticede durumumuzu düzeltince hepsi sırayla ödenmesi gereken borçlar. Ben de bebeğimi kendim bakmak istedim. En güzel zamanları. Ikıncı de ben evdeyken olsun istedik. Tup bebek ikisi de. En azından bir yıl daha bebelerle ilgilenirim. Ve artık iki kız kardeş yalnız diller inşallah.
Probiyotik yoğurt mayası denesene. Hem çok lezzetli oluyor hem de sert kıvamlı.Kızlar ikidir yaptığım yoğurdum tutmuyor oysaki aylardır kendim yapiyorum cnm sıkıldı bu durumaakşama karnabahar kızartması yapiyorum dünden kalma mercimek köftem ve ekşili tursum var bugünde böyle geçer
Tuce kv kalmaya alışmış biri olarak olduğu gibi kabul et bebeğine odaklan ne olursa olsun geçici bir süreç o gidince de yaşadığın olumsuz şeyleri unut hayatına kaldığın yerden devam et.Eşim geçen gün diyor ki ne kadar şanslısın ya ne kadar güzel içinde bir canlı var diyorya bende korkuyorum biraz o Doğumdan sonra kv annem filan 10 gün kadar bizde kalacaklar kv beni sıkacak diye korkuyorum
İlk doğumu memlekette yaptım ikinciyi kendi evimde ilki kesinlikle bir hataymis şimdiki aklım olsa kesinlikle memlekette doğum yapmazdımBende nerede dogum yapacagim karar veremedim.
Annemlerde rahat edemeyebilirim .insanin kendi evi gibisi yok diyor herkes
Suveybe ya nereden bunları düşünüyorum anlam veremiyorumTuce kv kalmaya alışmış biri olarak olduğu gibi kabul et bebeğine odaklan ne olursa olsun geçici bir süreç o gidince de yaşadığın olumsuz şeyleri unut hayatına kaldığın yerden devam et.
Hamileyken insan daha çok büyütüyor kafasında sen bebeğine odaklan her zamanSuveybe ya nereden bunları düşünüyorum anlam veremiyorumgeçen gece sahura kalkmıştım tost yapıyordum eşime birden bu düşünceler beynime üşüştü . Miden yanmaya başladı yatağa zor girdim aradan 5 dk geçti çıkarttım rahatladım biraz . Sonra kendime söz verdim bunları düşünüp te bebeği üzmek istemiyorum
Cinsiyet belli oldumu canım kaç haftalık oldu bebişProbiyotik yoğurt mayası denesene. Hem çok lezzetli oluyor hem de sert kıvamlı.
Evet erkek. 18. Haftadayım ama cuma gece kötü oldum hastaneye yatışımı yaptılar. Başım dönmeye bulanık görmeye başladım ç. Bebek iyi sağlıklı ama bende test edilmesi gereken şeyler var. Nörolojik olabileceğini söylediler. Dün akşam üzeri izinle çıktım ancak hala yatıyor görünüyorum kötü olursan bekleme gel dediler. Sabah tekrar servise gidip yatacam kaldıkları yerden testlere devam edecekler.Cinsiyet belli oldumu canım kaç haftalık oldu bebiş
Aaaa çok geçmiş olsun sirkeEvet erkek. 18. Haftadayım ama cuma gece kötü oldum hastaneye yatışımı yaptılar. Başım dönmeye bulanık görmeye başladım ç. Bebek iyi sağlıklı ama bende test edilmesi gereken şeyler var. Nörolojik olabileceğini söylediler. Dün akşam üzeri izinle çıktım ancak hala yatıyor görünüyorum kötü olursan bekleme gel dediler. Sabah tekrar servise gidip yatacam kaldıkları yerden testlere devam edecekler.
Evet erkek. 18. Haftadayım ama cuma gece kötü oldum hastaneye yatışımı yaptılar. Başım dönmeye bulanık görmeye başladım ç. Bebek iyi sağlıklı ama bende test edilmesi gereken şeyler var. Nörolojik olabileceğini söylediler. Dün akşam üzeri izinle çıktım ancak hala yatıyor görünüyorum kötü olursan bekleme gel dediler. Sabah tekrar servise gidip yatacam kaldıkları yerden testlere devam edecekler.
Canım çok geçmiş olsun insallah geçici biseydirEvet erkek. 18. Haftadayım ama cuma gece kötü oldum hastaneye yatışımı yaptılar. Başım dönmeye bulanık görmeye başladım ç. Bebek iyi sağlıklı ama bende test edilmesi gereken şeyler var. Nörolojik olabileceğini söylediler. Dün akşam üzeri izinle çıktım ancak hala yatıyor görünüyorum kötü olursan bekleme gel dediler. Sabah tekrar servise gidip yatacam kaldıkları yerden testlere devam edecekler.
Bilmiyorum hiç canım. Hiç yer değişimi yapmadı. Bu yıl hep soğuk illeri yazmış iki bebeyle bu yıl çıkarsa gitmem ama bilmiyorum kiHosgeldin eslem.
Hayirli olsun. Icinde oturdugunuz eviniz var . Tayinci olursunuz ama sen gider misin bu durumda.
Ben esimle geziyorum şu anda.
Ama cocuklar icin bir sureden sonra gezmem artik. Memlekete gecerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?