Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Allah acil şifalar versin inş. Birsey çıkmaz.Tez vakitte güzel haberlerini bekliyoruz

Biz bugün acil olmayan eksikleri aldık pazara gitmem artık marketten aldık biber salatalık ıspanak eşimin canı baklava istemiş akşam tatlı dondurma pide derken birsürü şey alıp gelmiş toplam 250 ye yakın gitti sanırım 2 tepsi açma yaptım çok güzel olmuş çayın yanına yedik iftara biber dolması mercimek çorbası cacık yaptım

Bugun esimle kv ve gorumceler yuzunden hafif atistik. Kervana bende katildim
Kv ,görümceler feat. Gelin

Pure yaa kiyamam
Cok dusunme bebege yazik hic umursama
Bizde bu hsonu tam tersi cok iyiyiz
bir akraba- beni esimle tanistiran kadin cok kotu durumda. Herkese ayni seyi yapiyor ama yine de can sıkıyor. Kv ondan konu acti bende ne varsa döktüm ama Lafi da idare edicez aticak degiliz diye bagladim. Esini aniden Kaybetti yanliz cokta iyi bir esi varmis. Toparlanamadi. Sonrada arattim sansa kadin guzel konustu kv de rahatladi..
Bir kac sey daha oldu. Bu sefer sevgi doluyduk
Cok buyuk sorunlar hic yasamadik ama aklima takilanlarda olmuyor degil tabiki.
En cok hosuma giden de etrafindan anlatip beni cesaretlendirmek istemesiydi. Bir tanidiklari evlat edinmek uzere, digeri de tedavi olabilir ama maddi anlamda cok zorda vakti yok erkek istiyor kadin evlat edinmek istemiyor.
Bana hic bsy demedi asla demez ama boyle hevesini cesaretini arkamda durdugunu hissettiriyor

sirkencubin canımmmmmm çok dikkat et kendine vakit buldukça dinlen. Senden güzel haberler bekliyoruz. Oğluna isim bulabildiniz mi?
Çıktığımdan beri hep dinleniyprım. İsimler bizde yıllardır hazırdı. Kız olursa defne erkek olursa Kaan olur diyorduk.

sirkencubin cok gecmis olsun.
Sonuctan haberdar et.
Erkek olacagi icimden gecmisti bebisin
Bana kız gibi geliyordu. Bir taraftan Sabah kusmaları hala devam ediyor. Geçtiğimiz hafta kurumda bir personele Bebek beklediğimi söyledim kadın şoka girdi :)) Karnıma bakıp bakıp nerde bu Bebek dedi durdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…