- 10 Temmuz 2016
- 296
- 525
- 103
- 39
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #33.461
Evet canım biraz var ama kredi şeklinde yavaştan ödenir ben de ise başlayınca inşallah.Hoşgeldiniz borç biraz varmış ama ödenir inşallah sağlıklı olunduktan sonra ❤
Allah acil şifalar versin inş. Birsey çıkmaz.Tez vakitte güzel haberlerini bekliyoruzEvet erkek. 18. Haftadayım ama cuma gece kötü oldum hastaneye yatışımı yaptılar. Başım dönmeye bulanık görmeye başladım ç. Bebek iyi sağlıklı ama bende test edilmesi gereken şeyler var. Nörolojik olabileceğini söylediler. Dün akşam üzeri izinle çıktım ancak hala yatıyor görünüyorum kötü olursan bekleme gel dediler. Sabah tekrar servise gidip yatacam kaldıkları yerden testlere devam edecekler.
Inşallah önemsiz biseydir canım. Geçmiş olsun.Sağolun Kızlar. Bir kere olan bir şey olmadı birkaç kez daha olmuştu ama biz hep benim ani hızlı hareketlerime ve yoğunluğuma bağlıyorduk. Bu arada bir haftadır bebeğin hareketlerini de hissedebiliyorum :)
Allah analı babalı büyütsün canım gözünüz aydinSık emzirdiğim için o uyudukça uyumaya çalışıyorum sağolsun kv büyük oğlumla ilgileniyordu ev işi yemek hallediyordu o da yarın gidecek zorlanırım gibi. sağlık olsun
Bugun esimle kv ve gorumceler yuzunden hafif atistik. Kervana bende katildim
Kv ,görümceler feat. Gelin
Kafaya takilacak birsey degil aslinda.Hayırdırpure hazel
Çıktığımdan beri hep dinleniyprım. İsimler bizde yıllardır hazırdı. Kız olursa defne erkek olursa Kaan olur diyorduk.sirkencubin canımmmmmm çok dikkat et kendine vakit buldukça dinlen. Senden güzel haberler bekliyoruz. Oğluna isim bulabildiniz mi?
Bana kız gibi geliyordu. Bir taraftan Sabah kusmaları hala devam ediyor. Geçtiğimiz hafta kurumda bir personele Bebek beklediğimi söyledim kadın şoka girdi :)) Karnıma bakıp bakıp nerde bu Bebek dedi durdu
MasallahBende karnimda minicik kipirtilar hissediyorum 2 gundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?