- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #33.481
Kac aylik hamilesin? Ikinci cocuk galibaHamilelik pantolonlarimi cikardim. 2 tane almistim zaten.
Elbiselerimi cikardim utuledim.
Karnim cikmaya basladi iyice.
2.Kac aylik hamilesin? Ikinci cocuk galiba
Insallah saglikla kucaginiza alirsiniz hepiniz2.
16 haftalik
bana abimde kardeşimde bilezik takmıştı takı takmayı seven biriyse bileklik olabilir yatırım yapcaksa kardeşin içinse bilezik olabilir.Zaten nikah olacak bir de çok abartılı abiye modelleri sevmiyorum . Bu elbisenin kumaşı fotoğraftakinden daha güzel İpek gibi ve arkasında bir kurdelesi var.
Bir de hediyelik olarak kardeşlerinize ne aldınız yani benden anı olacak özel bir takı mı olmalı? yoksa ihtiyacı olduğunda satabileceği, güzel bir bilezik mi . İlk defa kardeşim evleniyor heyecanlıyım :)
Kaan çok güzel bir isim sirken bizde kız olursa masal erkek olursa doruk veye Kaan diyorduk . Eşim doruk diyor bende aslındaÇıktığımdan beri hep dinleniyprım. İsimler bizde yıllardır hazırdı. Kız olursa defne erkek olursa Kaan olur diyorduk.
gecmıs olsun arkadasım bebısın cınsıyetı de hayırlı olsun ogluma arkadasEvet erkek. 18. Haftadayım ama cuma gece kötü oldum hastaneye yatışımı yaptılar. Başım dönmeye bulanık görmeye başladım ç. Bebek iyi sağlıklı ama bende test edilmesi gereken şeyler var. Nörolojik olabileceğini söylediler. Dün akşam üzeri izinle çıktım ancak hala yatıyor görünüyorum kötü olursan bekleme gel dediler. Sabah tekrar servise gidip yatacam kaldıkları yerden testlere devam edecekler.
ben 33.haftaya gırdım hastanede kasadaki kız gebelık varmı dedıBana kız gibi geliyordu. Bir taraftan Sabah kusmaları hala devam ediyor. Geçtiğimiz hafta kurumda bir personele Bebek beklediğimi söyledim kadın şoka girdi :)) Karnıma bakıp bakıp nerde bu Bebek dedi durdu
Benim değil de eşimin takıntısı vardı Türkçe olsun Arapça Farsça kökenli olmasın diye. Doruk ismine ben önceden sıcak bakmazdım ama kadın dizisindeki karakterle doruk ismi bana çok sempatik gelmeye başladı.Kaan çok güzel bir isim sirken bizde kız olursa masal erkek olursa doruk veye Kaan diyorduk . Eşim doruk diyor bende aslında
Kardeşinin durumuna göre karar verin, eğer maddi durumu iyiyse düğün borcu ödemeyecek yada ev almayacaklarsa ve takıyı seviyorsa hatıra bir takı alın yok evleri yok düğün takılarını bozup ev alma planları varsa normal bir bilezik alın bence. Yada kardeşinize sorun, sonuçta kardeşZaten nikah olacak bir de çok abartılı abiye modelleri sevmiyorum . Bu elbisenin kumaşı fotoğraftakinden daha güzel İpek gibi ve arkasında bir kurdelesi var.
Bir de hediyelik olarak kardeşlerinize ne aldınız yani benden anı olacak özel bir takı mı olmalı? yoksa ihtiyacı olduğunda satabileceği, güzel bir bilezik mi . İlk defa kardeşim evleniyor heyecanlıyım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?