Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hepinize selamlar..
günaydınlar..
Ben de bir iki saat sonra sahur için kalkarım insallah
Benim bu yaz kardeşim evlenecek Allah izin verirse , şu elbiseyi resmen vurularak aldım ama sizce bunu sözde giyip , düğüne daha abiye bir şey mi almalıyım gelinin kız kardeşi olabilmek için

Eklentiler

• F730A0D3-0FCD-4AC0-AC78-8A5CA10450B3.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 127
Zaten nikah olacak bir de çok abartılı abiye modelleri sevmiyorum . Bu elbisenin kumaşı fotoğraftakinden daha güzel İpek gibi ve arkasında bir kurdelesi var.
Bir de hediyelik olarak kardeşlerinize ne aldınız yani benden anı olacak özel bir takı mı olmalı? yoksa ihtiyacı olduğunda satabileceği, güzel bir bilezik mi . İlk defa kardeşim evleniyor heyecanlıyım :)

bana abimde kardeşimde bilezik takmıştı takı takmayı seven biriyse bileklik olabilir yatırım yapcaksa kardeşin içinse bilezik olabilir.
Annem Babam 2 tane bilezik takmışlardı hepsini bozdurduk o zaman düşünemedim ama 2 sini birleştirip kullanabileceğim kalın güzel bir bilezik alıp takardım.

Çıktığımdan beri hep dinleniyprım. İsimler bizde yıllardır hazırdı. Kız olursa defne erkek olursa Kaan olur diyorduk.
Kaan çok güzel bir isim sirken bizde kız olursa masal erkek olursa doruk veye Kaan diyorduk . Eşim doruk diyor bende aslında

Tünaydın ay allahım benim minik bence fena bir çocuk ne zaman allahım aklıma kötü birşeyler gelse midem bulanmıyor güzel geçiyor acaba o iyi değil mi filan diye düşünsem sabahına midem bulanıyor ve çıkartıyorum . Sanki bana bir işaret gönderiyor gibi dün yine içime şüpheler doldu biraz önce çıkarttım tüm şüpheler uçtu saat 15:30 da doktora gideceğiz inşallah iyidir

gecmıs olsun arkadasım bebısın cınsıyetı de hayırlı olsun ogluma arkadas

Bana kız gibi geliyordu. Bir taraftan Sabah kusmaları hala devam ediyor. Geçtiğimiz hafta kurumda bir personele Bebek beklediğimi söyledim kadın şoka girdi :)) Karnıma bakıp bakıp nerde bu Bebek dedi durdu
ben 33.haftaya gırdım hastanede kasadaki kız gebelık varmı dedı bolda gıyınınce belli olmuyor

Kaan çok güzel bir isim sirken bizde kız olursa masal erkek olursa doruk veye Kaan diyorduk . Eşim doruk diyor bende aslında
Benim değil de eşimin takıntısı vardı Türkçe olsun Arapça Farsça kökenli olmasın diye. Doruk ismine ben önceden sıcak bakmazdım ama kadın dizisindeki karakterle doruk ismi bana çok sempatik gelmeye başladı.

Kardeşinin durumuna göre karar verin, eğer maddi durumu iyiyse düğün borcu ödemeyecek yada ev almayacaklarsa ve takıyı seviyorsa hatıra bir takı alın yok evleri yok düğün takılarını bozup ev alma planları varsa normal bir bilezik alın bence. Yada kardeşinize sorun, sonuçta kardeşbana ablam sormuştu ben takı takmayı sevmiyorum kenarda beklemesin abla normal bilezik al ki para işimize yarasın dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…