Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın kızlar,
Cumadan Ankara'ya gittik, Dün döndük. Oruç olunca pek dolaşamadık...
Kv de de ve eltimlerde iftar yaptık cuma ve cumartesi. Tatli-Dondurma-Benzin vs gibi ufak harcamalarımız oldu.
Eltim bir kez hamile kalmıştı ama düşük yaşamıştı, şimdi olmuyor, sanırım sıkıntı çıkmış. İnşallah onlara ve bebek isteyen herkese bekletmeden nasip etsin Allah cc.
@pure hazel göstermediyse kız oluyor genelde

Bende adet olmayı bekliyorum iyice stres yaptım..
Saçma sapan rüyalar gördüm en sonun da test alıcam ama sanırım oruçtan gecikti 2 gün.

kronikuykucu sirkencubin güzel isimler düşünmüşsünüz. adlarıyla büyüsünler inşallah.

mrb seninde final sınavların vardı sanki öyle hatırlıyorum vize notların nasıl?

benimde 7 dersim var çıkmış sorulara bakmaya başladım benimde pek iyi değil notlarım 33 ,52,53,60,82 falandiğer ikisini hatırlayamadım

Doktordan ve alışverişten geldik bebişi büyütmüşüz 2 cm ve 8 hafta 3 günlük olmuş herşey yolunda gidiyor çok şükür. Doğumu konuştuk doktorum girecek ona göre ödeme yapacağız tsk personeline indirimi var hastahanenin. Markette 70 tl filan harcamışızdır ya tam bilemiyorum. Yarın misafir gelecek 2 aile şubeden . Ailenin birinden daha haber yok . Eşim akşam arayacak yine ne bekliyorlar ya geliyoruz gelmiyoruz demek çok mu zor anlamıyorum çağırdığıma pişman ettiler ayıp valla ev sahibi ona göre ayarlayacak yemekleri ya 6 kişi ya 10 kişi olacağız belli değil sinir oldum

benimde 7 dersim var çıkmış sorulara bakmaya başladım benimde pek iyi değil notlarım 33 ,52,53,60,82 falandiğer ikisini hatırlayamadım
Kızlar hangi bölümleri okuyorsunuz

Geçen haftadan beri öde öde elde avuçta bir şey kalmadı...
Tatile 3600, Ev kredisine 2400, Okul Taksiti 1500, Kreş 570, İş arkadaşları için altın parası 120 tl,
Benzin Faturalar Market alışverişleri tutamadım bu ay hesabı.. Dişçiye 1500, Aidat 200
Birtek Kredi kartımız düşük gelmişti 335 fln dı. Bayramda Kredi kartını patlatırız artık.. Bu ay da birikim yok.
2 ayımız kaldı ev kredisi bir bitseydi. Epey rahatlayacağız.
Eşim araba değiştirme planlarına başladı birkaç haftadır hiç istemiyorum araba değişimi.

Kostebekpasta canım ben kamu yönetimi 4. sınıfım, bitiyor inşallah. Baya emek ve kayıt parası gitti 4 yıldır. Bunun yerine keşke örgün seramik-resim okusaydım diyorum şimdi. Güzel sanatlar fakültesine çok yakın iş yeri. Yeteneğim vardı çünkü.

Hakkında hayırlısı olsun cnm .. Bende resime çok yetenekliydim ama yönlendiren olmadi karambole geldik bu günlere

Bugun hastahaneye gittim holter vereceklerdi 10 gundur pil bekliyorum
Ne hikmetse kontrol suresi dolar dolmaz geldi
Benden ilave ucret istediler yeni kayit acicaklarmis
Ben odermiyim tabiki hayir
Ztn yasadigim sehrin saglik sektorunden nefret ediyorum
Bence istediklerine pisman oldular
Ne kdr uyanik zannediyorlar ya ne kdr ayip bsy hem cihazi temin etme hem de ilave 120 tl ucret iste sifirdan baslayacagiz 10 gun gecti de. Itiraz etmesem odeyecegim birde
Bugun kabul günümdu otobuste yanima oturan kadin les gibi sarimsak kokuyordu
Yahu 1 saat yola gidiceksin bir zahmet yeme
Ben normalde katlanamam Ramazan gunu kokudan basim agridi
En nefret ettigim sey sarimsak ve suslu tiplerden gelen parfumle baskilanmis ter kokusu
Aksam aksam ben susayim

Bende hiç sevmem sarımsak elimden gelse eve sokmam eşim çok yiyor o yüzden sanırım sarımsaktan sogudum sogan o kadar kötü kokmuyor yaz geldi otobüsler ter kokusundan geçilmez

Bende hiç sevmem sarımsak elimden gelse eve sokmam eşim çok yiyor o yüzden sanırım sarımsaktan sogudum sogan o kadar kötü kokmuyor yaz geldi otobüsler ter kokusundan geçilmez

Benim esim ve ailesi de benim gibi
Annem de saygili ben yokken yiyorlar ztn hafta ici izin vermiyorum oda calisiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…