Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Çok yiyor eşim sonrasını düşünmüyor fırçalayıncada geçmiyor ki senin yüzünden yiyemiyorum diyor bide

Gecmez ayakli sarimsak gibi gezer
Anaam bana fenalik geldi
Annem bekarken kizardi ama cok sukur duasi tutmadi hep seven bir kocan olsun diye dua etmisti

Herkese günaydın
Dün yemek için bize ödetmediler bende bizim Eve davet ettim haftaya misaifirim var iki kızları var hemen internetten lol bebek aldım 103tl ödedim. Özelliklerine göre fiyatı değişiyor 5 sürprizli tanesi 51.5tl ye d&r dan aldım. İnş kargo misafirden önce gelir
Bugün yeşil fasulye pilav çorba takılırız

Günaydın Kızlar
Hamilelik Testi aldım 5 tl.
Direkt pozitif çıktı... Hissediyordum zaten, Allah cc büyük hayırlısı bakalım.
Aaaaa hayırlı uğurlu olsun bende 5 tl lik testle öğrenmiştim eşim aşırı ısrar etmişti alayım diye bende birşey olduğunu hissediyordum bebekler çoğalıyor topikte

Günaydın Kızlar
Hamilelik Testi aldım 5 tl.
Direkt pozitif çıktı... Hissediyordum zaten, Allah cc büyük hayırlısı bakalım.
ay hadı ınsAllah canım hayırlı ugurlu olsun ismen hep tanıyorum ama cocuk konusundaki dusunceni hatırlayamadım ıstıyomuydunuz baska cocugunuz varmı sabah sabah cok guzel bır haber

O sorumluluk duygusu beni de korkutuyordu hamilelikten en çok kaçanlardandım bence . Ama ne oldu bilmiyorum hamile kaldığımı öğrendiğim an yapacağım dedim herşey çok güzel olacak. Çok bilinçli bir anne baba olacağız dedim benim annem öyleydi çünkü . Hergün çay bardağında yoğurt mayalar öğlene bana yedirirdi sobalı evde yaşıyorduk alt katta Babannem annemin bir sürü sorumluluğu vardı . Her akşam bize meyve suyu sıkardı büyük bir bardak asla hazır birşey yemeden büyüdük. Bende yapacağım diyorum bazı düşüncelerimiz de eşimle paralel gidiyor hamile kaldığım zaman bunu daha iyi anladım çocuk yetiştirme konusunda . O yüzden mutluyum açıkcası . Ama kv nin vs saçma baskılarından korkuyorum ne yazıkki kendi ablasının kızı için bile çocuklara bakamıyor yediremiyor diye dedikodu yapıyorlar . Görümcem de dün aramış gel buraya Doğum yap diye baskı yapıyor ben canımı yolda bulmadım dedim ne zaman geleyim diyorum Doğumdan bir hafta önce diyor bana nasıl bir hayal aleminde yaşıyor anlamıyorum sinirden ağlattı beni dün .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…