- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #33.521
Çok yiyor eşim sonrasını düşünmüyor fırçalayıncada geçmiyor ki senin yüzünden yiyemiyorum diyor bideSarımsaksız bi mutfak hayal edemiyorum
Sarımsağı cig cig mi yiyo yoksa yemeklerde olunca o kadar da kokmaz yaÇok yiyor eşim sonrasını düşünmüyor fırçalayıncada geçmiyor ki senin yüzünden yiyemiyorum diyor bide
Çok yiyor eşim sonrasını düşünmüyor fırçalayıncada geçmiyor ki senin yüzünden yiyemiyorum diyor bide
Ben de adaletten geçen sene mezun oldum daha gidip diplomamı almadımAdalet 1.sınıf hep ezber düzenli çalışmak lazım onuda ben yapamıyorum son hafta işte sorulara özetlere bakıyorum
Istiyormuydun canim.Günaydın Kızlar
Hamilelik Testi aldım 5 tl.
Direkt pozitif çıktı... Hissediyordum zaten, Allah cc büyük hayırlısı bakalım.
Aaaaa hayırlı uğurlu olsun bende 5 tl lik testle öğrenmiştim eşim aşırı ısrar etmişti alayım diye bende birşey olduğunu hissediyordumGünaydın Kızlar
tebrik ederim, sağlıkla kucaginiza alirsiniz insallah..Günaydın Kızlar
Çok tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallahGünaydın Kızlar
ay hadı ınsAllah canım hayırlı ugurlu olsun ismen hep tanıyorum ama cocuk konusundaki dusunceni hatırlayamadım ıstıyomuydunuz baska cocugunuz varmı sabah sabah cok guzel bır haberGünaydın Kızlar
Baska cocuk var miYaa kızlar bana da sürpriz oldu ama içten içe hissediyordum adetim hiç gecikmez çünkü
sorumluluk beni çok korkutuyor açıkçası. Nasip kısmet diyelim yarın doktora gideceğim.
Baska cocuk var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?