- 30 Ocak 2014
- 4.517
- 6.350
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #33.541
O sorumluluk duygusu beni de korkutuyordu hamilelikten en çok kaçanlardandım bence . Ama ne oldu bilmiyorum hamile kaldığımı öğrendiğim an yapacağım dedim herşey çok güzel olacak. Çok bilinçli bir anne baba olacağız dedim benim annem öyleydi çünkü . Hergün çay bardağında yoğurt mayalar öğlene bana yedirirdi sobalı evde yaşıyorduk alt katta Babannem annemin bir sürü sorumluluğu vardı . Her akşam bize meyve suyu sıkardı büyük bir bardak asla hazır birşey yemeden büyüdük. Bende yapacağım diyorum bazı düşüncelerimiz de eşimle paralel gidiyor hamile kaldığım zaman bunu daha iyi anladım çocuk yetiştirme konusunda . O yüzden mutluyum açıkcası . Ama kv nin vs saçma baskılarından korkuyorum ne yazıkki kendi ablasının kızı için bile çocuklara bakamıyor yediremiyor diye dedikodu yapıyorlar . Görümcem de dün aramış gel buraya Doğum yap diye baskı yapıyor ben canımı yolda bulmadım dedim ne zaman geleyim diyorum Doğumdan bir hafta önce diyor bananasıl bir hayal aleminde yaşıyor anlamıyorum sinirden ağlattı beni dün .
Aman işte insanın ruh hali karışık oluyor . Allah sağlıkla kucağımıza aldırsın kaç gün geçti adetinCanım şimdiden böyle şeylere üzülmeye değmez..
Ben kızımda evde rahat rahat kendi yatağımda yatacaktım güya neler oldu neler...
Çocuk çok başka bir şey etraftaki insanların müdahaleleri devede kulak kalır o kadar çok değişik ihtimal var ki...
Allah mutlulukla kucağına almayı nasip etsin. Hakkımızda hayırlısı olsun
Bende şükür kimse mudahalede bulunmadi.
Gayet mutlu huzurlu gitti hersey.
2.de insallah kendi evimde kendi duzenimde olmasina karar verdim .
Ya benim ailem ve eşimin ailesi o kadar ileri gitmezler. Ben orda cok rahat olacagimdan eminim.Hayatındaki en doğru kararı vermişsin emin ol buna . Arkadaşlarım neler anlatıyorlar ya balla şaşırıyorum duyduklarım karşısında
Ben kimseden fikir sormuyorum ama kv tarafı maşallahYa benim ailem ve eşimin ailesi o kadar ileri gitmezler. Ben orda cok rahat olacagimdan eminim.
Benim izinler ve esimin izinleri çakisiyor. Cocuk anasinifina baslicak. Yani zamanlama uymuyor hicbirseye.
3 gün geçti ama çok net çıktı 2. çizgi kandan kaç haftalık çıkar herhalde yarınAman işte insanın ruh hali karışık oluyor . Allah sağlıkla kucağımıza aldırsın kaç gün geçti adetin
3 gün geçti ama çok net çıktı 2. çizgi kandan kaç haftalık çıkar herhalde yarın
Çiğ yiyor canm yazda geldi yeşil yapraklı çok seviyor öyle çok yediğinde kızların odasında uyuyorumSarımsağı cig cig mi yiyo yoksa yemeklerde olunca o kadar da kokmaz ya
Annenin bakmasi süper birseyHayırlı olsunKaizen S sağlıkla kucagına alırsın inşallah benimde 2 kızım var aralarında 3 yaş var hiç geçinemiyorlar annem bakıyor ikisinede büyük olan anasınıfına gidiyor seneye büyük 1.sınıfa başlar küçükte kreşe gitsib diye düşünüyorum annem 6 yıldır bakıyor rahat bırakayım kadını
gerçekten elim ayağım herşeyimi yapar yoksa çok zorlanırdım 2.çocuk konusunda annem olmasa asla cesaret edemezdim ankaradan gitmeden yapın bakarım yoksa gelemem gittiğiniz yere dediAnnenin bakmasi süper birsey
bende yaptım aynı hatayı doğumu değilde lohusalıgımı 2 ay orda geçirdim resmen çeltik attım takvime kimse anlamadı annem sabret sabret diye diye 2 ay durdum eşimde şark için doğuya gitti ama yaranılmıyor kimseye en iyisi başta mesafeni koyacaksın herkes bilecek yerini haddini herşeye karışmaya hakkı olmadığını ama eşininde senine aynı fikirde olması lazım yoksa sen fena gelin oluyorsun ( benim gibi)Ben kimseden fikir sormuyorum ama kv tarafı maşallahhiç durmuyor . Hamile kalmamıştım daha taa geçen Kasım ayında kv dedi ki çoçuğunuz inşallah oğluma çeker sana çekmez sana çekerse yemek yemez dedi ay daha bir dolu cümle saçma sapan . Herşey yoluna girer bir şekilde pure ya hayatta onu öğrendim
Eşim bana bazı konularda hak veriyor ama olay geçmiş oluyor artık çok geç oluyor yani . Gerekirse fena gelin olabilirim ama karakterimde hep o yönde oldu kendini ezdiren bir insan olamıyorum ne yapabilirim ki . Şimdi Haziran sonunda tatil dönüşü 2 gün memlekete gideceğiz o zaman yine aynı olaylar oraya çıkacak bu sefer ciddi şekilde ağırlığımı koyacağım yoksa bunun sonu yok 9 ay bunu mu konuşacağız allah aşkınabende yaptım aynı hatayı doğumu değilde lohusalıgımı 2 ay orda geçirdim resmen çeltik attım takvime kimse anlamadı annem sabret sabret diye diye 2 ay durdum eşimde şark için doğuya gitti ama yaranılmıyor kimseye en iyisi başta mesafeni koyacaksın herkes bilecek yerini haddini herşeye karışmaya hakkı olmadığını ama eşininde senine aynı fikirde olması lazım yoksa sen fena gelin oluyorsun ( benim gibi)
Hayatım, topiğin müdavimleri link olarak vermeden yazarsa sıkıntı olmaz, misal n11'den alışveriş yapıyorum gibi.Arkadaşlar merhaba uzun süredir sizleri takip ediyorum.Bugün size danışmak istediğim bir konu var.Güneş kremi, besib takviyeleri vitamin vs. Oldukça pahalı ürünler.malesef geçen yıl 100 tl civarı olan kremler bu yıl min 160 tl ye çıkmış.Normalde buntarz ihtiyaçlarımı eczaneden alıyordum, sağlık önemli diye ama şu an cidden çok pahalı ve internette çok daha uygun.sizlerin bu şekilde dermokozmetik ürün ve vitamin destek ürünleri aldığınız güvenilir siteler varmı.ilk defa alacağım için açıkcası sizlerden fikir almak istedim sonuçta sağlık şakaya gelmez :)Mune arkadaşların site tavsiyesi vermesi problem olurmu eğer sıkıntı olacaksa bana özelden mesaj atabilirmisiniz arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?