Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Canım şimdiden böyle şeylere üzülmeye değmez..
Ben kızımda evde rahat rahat kendi yatağımda yatacaktım güya neler oldu neler...
Çocuk çok başka bir şey etraftaki insanların müdahaleleri devede kulak kalır o kadar çok değişik ihtimal var ki...
Allah mutlulukla kucağına almayı nasip etsin. Hakkımızda hayırlısı olsun

Aman işte insanın ruh hali karışık oluyor . Allah sağlıkla kucağımıza aldırsın kaç gün geçti adetin

Bende şükür kimse mudahalede bulunmadi.
Gayet mutlu huzurlu gitti hersey.
2.de insallah kendi evimde kendi duzenimde olmasina karar verdim .

Hayatındaki en doğru kararı vermişsin emin ol buna . Arkadaşlarım neler anlatıyorlar ya balla şaşırıyorum duyduklarım karşısında

2. Cocuk bence olmali anneler.
Dünyada yapayalniz kalmamali bir kardesi olmali dusuncesindeyim.
Bir tanidigimiz var. Anne baba erken yasta öldü. Kizlar ergenlik caginda yapayalniz kaldi. Akrabalardan fayda degil zarar gorduler.
Fakat birbirlerine oyle destek oldular ki şuan 2side hayatina yön vermis işlerini ellerine almis durumdalar.
Ve her sohbetimizde kardeş gerekliliginden ve dayanismasindan soz ederler.

Hayatındaki en doğru kararı vermişsin emin ol buna . Arkadaşlarım neler anlatıyorlar ya balla şaşırıyorum duyduklarım karşısında
Ya benim ailem ve eşimin ailesi o kadar ileri gitmezler. Ben orda cok rahat olacagimdan eminim.
Benim izinler ve esimin izinleri çakisiyor. Cocuk anasinifina baslicak. Yani zamanlama uymuyor hicbirseye.

Ya benim ailem ve eşimin ailesi o kadar ileri gitmezler. Ben orda cok rahat olacagimdan eminim.
Benim izinler ve esimin izinleri çakisiyor. Cocuk anasinifina baslicak. Yani zamanlama uymuyor hicbirseye.
Ben kimseden fikir sormuyorum ama kv tarafı maşallah hiç durmuyor . Hamile kalmamıştım daha taa geçen Kasım ayında kv dedi ki çoçuğunuz inşallah oğluma çeker sana çekmez sana çekerse yemek yemez dedi ay daha bir dolu cümle saçma sapan . Herşey yoluna girer bir şekilde pure ya hayatta onu öğrendim

Neyse sinirimi bozmayacağım akşama misafir geliyor yemeğe . 2 aile davet etmiştik şubeden taaa Perşembe günü söyledik diğer aileyi dün eşim aradı gelip gelemeyeceklerine dair . Bir sürü yer saymış bu hafta doluyuz şöyle böyle diye yalan olduğunu biliyoruz ne yazıkki . Ben davet ettim ya şimdi onlarında davet etmeleri gerekecekti en iyisi kısa yoldan sıyrılayım dedi kadın herhalde . Ama bence yapılan şey ayıp bizim mi onları arayıp geliyor musunuz diye sormamız lazımdı kendileri ya kusura bakmayı gelemeyeceğiz demeleri gerekti ama işte neyse . Dün doktorla konuştum kullandığım multivitamin içinde omega 3 vardı ama içime sinmiyor oranı düşük bence . Ben decavit alayım yanına da omega alayım dedim tmm dedi anlaştık . Akşam ocean plus 50 tablet 45 tl ye sipariş verdim

Arkadaşlar merhaba uzun süredir sizleri takip ediyorum.Bugün size danışmak istediğim bir konu var.Güneş kremi, besib takviyeleri vitamin vs. Oldukça pahalı ürünler.malesef geçen yıl 100 tl civarı olan kremler bu yıl min 160 tl ye çıkmış.Normalde buntarz ihtiyaçlarımı eczaneden alıyordum, sağlık önemli diye ama şu an cidden çok pahalı ve internette çok daha uygun.sizlerin bu şekilde dermokozmetik ürün ve vitamin destek ürünleri aldığınız güvenilir siteler varmı.ilk defa alacağım için açıkcası sizlerden fikir almak istedim sonuçta sağlık şakaya gelmez :) Mune arkadaşların site tavsiyesi vermesi problem olurmu eğer sıkıntı olacaksa bana özelden mesaj atabilirmisiniz arkadaşlar.

Hayırlı olsun Kaizen S sağlıkla kucagına alırsın inşallah benimde 2 kızım var aralarında 3 yaş var hiç geçinemiyorlar annem bakıyor ikisinede büyük olan anasınıfına gidiyor seneye büyük 1.sınıfa başlar küçükte kreşe gitsib diye düşünüyorum annem 6 yıldır bakıyor rahat bırakayım kadını

Annenin bakmasi süper birsey

bende yaptım aynı hatayı doğumu değilde lohusalıgımı 2 ay orda geçirdim resmen çeltik attım takvime kimse anlamadı annem sabret sabret diye diye 2 ay durdum eşimde şark için doğuya gitti ama yaranılmıyor kimseye en iyisi başta mesafeni koyacaksın herkes bilecek yerini haddini herşeye karışmaya hakkı olmadığını ama eşininde senine aynı fikirde olması lazım yoksa sen fena gelin oluyorsun ( benim gibi)

Eşim bana bazı konularda hak veriyor ama olay geçmiş oluyor artık çok geç oluyor yani . Gerekirse fena gelin olabilirim ama karakterimde hep o yönde oldu kendini ezdiren bir insan olamıyorum ne yapabilirim ki . Şimdi Haziran sonunda tatil dönüşü 2 gün memlekete gideceğiz o zaman yine aynı olaylar oraya çıkacak bu sefer ciddi şekilde ağırlığımı koyacağım yoksa bunun sonu yok 9 ay bunu mu konuşacağız allah aşkına

Hayatım, topiğin müdavimleri link olarak vermeden yazarsa sıkıntı olmaz, misal n11'den alışveriş yapıyorum gibi.
Topiğe sürekli yazanlar dışında reklam maksadıyla gelen olursa bildirin ama olur mu? Sizleri az çok bildiğimiz için reklam yapmadığınızı biliriz fakat durumdan yararlanıp araya reklam sıkıştırayım diyenlerde olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…