- 3 Ekim 2018
- 654
- 1.341
- 63
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #33.561
Merhaba. Ben dermoeczenem’den sipariş veriyordum,orjinal ürünler daha uygun fiyatliydi. Ancak döviz artışı nedeniyle fiyatlar aşırı uçmuş cidden , ben şu anda y.dışındayım, burada 10$ olan aveeno güneş kremi , bahsettiğim sitede 135 liraArkadaşlar merhaba uzun süredir sizleri takip ediyorum.Bugün size danışmak istediğim bir konu var.Güneş kremi, besib takviyeleri vitamin vs. Oldukça pahalı ürünler.malesef geçen yıl 100 tl civarı olan kremler bu yıl min 160 tl ye çıkmış.Normalde buntarz ihtiyaçlarımı eczaneden alıyordum, sağlık önemli diye ama şu an cidden çok pahalı ve internette çok daha uygun.sizlerin bu şekilde dermokozmetik ürün ve vitamin destek ürünleri aldığınız güvenilir siteler varmı.ilk defa alacağım için açıkcası sizlerden fikir almak istedim sonuçta sağlık şakaya gelmez :) @Mune arkadaşların site tavsiyesi vermesi problem olurmu eğer sıkıntı olacaksa bana özelden mesaj atabilirmisiniz arkadaşlar.
Hayırlı olsun tebrikler canımYaa kızlar bana da sürpriz oldu ama içten içe hissediyordum adetim hiç gecikmez çünkü
sorumluluk beni çok korkutuyor açıkçası. Nasip kısmet diyelim yarın doktora gideceğim.
Teşekkürler aynen bende böyle düşünmüştüm :)Hayatım, topiğin müdavimleri link olarak vermeden yazarsa sıkıntı olmaz, misal n11'den alışveriş yapıyorum gibi.
Topiğe sürekli yazanlar dışında reklam maksadıyla gelen olursa bildirin ama olur mu? Sizleri az çok bildiğimiz için reklam yapmadığınızı biliriz fakat durumdan yararlanıp araya reklam sıkıştırayım diyenlerde olabilir.
Bizim şöyle bir sorun var ki kv asla yemek yapmıyor bir yemeği 3 gün yediriyor sabah akşam hemde temizlik yapmaz filan. Bizim evde de öyle birşey imkansız olacak ben bir yemeği akşam birde en fazla öğlen yerim başka yemem . Halılarım filan beyaz burası çok tozlu 2 güne bir temizlik şart . Annem gelecek oda gelir yanına annem yardım eder bana . Zaten normal Doğum olursa inşallah tabi 1 hafta kalmalarını rica edeceğim fazla istemiyorum . Kendi annem kalsa kv ye git denmez ne olur belirsiz vallatuce_tuce ilk kızımda kayınvalidemler biz de kalıp da evin düzenini tamamen ele geçirince epey rahatsız olmuştum ancak ikinci de evi direkt teslim ettim, bebekle takıldım. Emzirdim ve uyudum. Gittiklerinde de kendi düzenimi tekrar kurdum. Lohusalık zaten zor bir süreç. Sana tavsiyem sadece bebeğe odaklan ve mümkün olduğunca dinlenmeye çalış. Bırak geleni gideni ağırlama derdi ile başkaları uğraşsın.
40 ın çıkana kadar kalmaz umarım beni delirtmişlerdi resmen aklıma geldkçe sinir oluyorum kendime nasıl fırsat verdim yapmalarına diye annemi çok kıskanıyordu kv annem rahatsız oldu kalmadı evimdeBizim şöyle bir sorun var ki kv asla yemek yapmıyor bir yemeği 3 gün yediriyor sabah akşam hemde temizlik yapmaz filan. Bizim evde de öyle birşey imkansız olacak ben bir yemeği akşam birde en fazla öğlen yerim başka yemem . Halılarım filan beyaz burası çok tozlu 2 güne bir temizlik şart . Annem gelecek oda gelir yanına annem yardım eder bana . Zaten normal Doğum olursa inşallah tabi 1 hafta kalmalarını rica edeceğim fazla istemiyorum . Kendi annem kalsa kv ye git denmez ne olur belirsiz valla
Ben açıkça söyleyeceğim kusura bakmayın kendimi iyi hissediyorum diye . Ki kızının evinde 2 gün kalmamış kaçmış kız annesi gitti diye lohusalık depresyonu geçirdi40 ın çıkana kadar kalmaz umarım beni delirtmişlerdi resmen aklıma geldkçe sinir oluyorum kendime nasıl fırsat verdim yapmalarına diye annemi çok kıskanıyordu kv annem rahatsız oldu kalmadı evimde
O süreçte yardıma ihtiyacın olacak. 1 haftada herkesi göndermek pek iyi olmayabilir. Mümkünse annen kalsın. Bebek gece gündüz emecek, doğumdan sonra vücudun toparlanacak, düzgün beslenmeye ve dinlenmeye ihtiyacın olacak. Çok kalabalık değil de iş yapacak ve destek olacak insana ihtiyaç var bu süreçte.Bizim şöyle bir sorun var ki kv asla yemek yapmıyor bir yemeği 3 gün yediriyor sabah akşam hemde temizlik yapmaz filan. Bizim evde de öyle birşey imkansız olacak ben bir yemeği akşam birde en fazla öğlen yerim başka yemem . Halılarım filan beyaz burası çok tozlu 2 güne bir temizlik şart . Annem gelecek oda gelir yanına annem yardım eder bana . Zaten normal Doğum olursa inşallah tabi 1 hafta kalmalarını rica edeceğim fazla istemiyorum . Kendi annem kalsa kv ye git denmez ne olur belirsiz valla
benim ilk doguumda da kayınvalidem yardıma diye geldi 2000 km uzaklıktan, o zamanki evimiz de çok kucuktu dolayisiyla onlar gelince kendi annem gitti.. ramazan ayındaydık bir de, kalkıp bir tas çorba yapmadi..Bizim şöyle bir sorun var ki kv asla yemek yapmıyor bir yemeği 3 gün yediriyor sabah akşam hemde temizlik yapmaz filan. Bizim evde de öyle birşey imkansız olacak ben bir yemeği akşam birde en fazla öğlen yerim başka yemem . Halılarım filan beyaz burası çok tozlu 2 güne bir temizlik şart . Annem gelecek oda gelir yanına annem yardım eder bana . Zaten normal Doğum olursa inşallah tabi 1 hafta kalmalarını rica edeceğim fazla istemiyorum . Kendi annem kalsa kv ye git denmez ne olur belirsiz valla
hamile halde zor olmustur iftar daveti..Öldüm bittim anca bunu yazabiliyorum şuan
Hayatımda ilk defa başıma birşey geldi . Profilerolu her hafta yaparım neredeyse çok yeriz ustalaştım diyebilirim . Bugün ilk iş onu yaptım saat 14:00 te ve dalmışım kapattım zannettim meğer fırın açık kalmış ve hamurları kurutmuşum şoka girdim ya içime sinmedi . Yeniden yaptım ona da baktım yumurtam eksik kalacak marketten almaya çıktım . Hemen geldim saat 17:00 di yeniden yapıp fırına koydum oda her zamanki gibi güzel kabarmadı bugün tatlı beni bitirdi resmenhamile halde zor olmustur iftar daveti..
ben iki senedir istanbulda olmadigimda anladım, o iftar davetlerinde ne çok yormuşum kendimi.. bazı insanlar cidden anlayissiz oluyor .. ben ramazanda dogum yapacağım sene kayinvalidem abinleri iftara alin diye kocamı darliyordu.. ramazanın 16'sinda dogum yaptım .. :)
iyi dinlenmeler .. bir haftada ancak çıkar yorgunluğu
Kolay gelsin , beyaz halı kullanmak çok zor özellikle çocuklu evde.Hayatımda ilk defa başıma birşey geldi . Profilerolu her hafta yaparım neredeyse çok yeriz ustalaştım diyebilirim . Bugün ilk iş onu yaptım saat 14:00 te ve dalmışım kapattım zannettim meğer fırın açık kalmış ve hamurları kurutmuşum şoka girdim ya içime sinmedi . Yeniden yaptım ona da baktım yumurtam eksik kalacak marketten almaya çıktım . Hemen geldim saat 17:00 di yeniden yapıp fırına koydum oda her zamanki gibi güzel kabarmadı bugün tatlı beni bitirdi resmenayrıca iftardan sonra balkonda oturduk çocuklar ayaklarına terlik filan giymeden balkona gir çık gir çık beyaz halılar griye döndü kirlendi yine silinecek yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?