Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bazi sorunlar iletisimsizlikten cikiyor ne yazik ki. En azindan siz anlasabilmissiniz, uzayadabilirdi. Biz de gelinimizin dogumunda annemle 40 gun abimlerde kalmistik. Annem evi cekip cevirdi. Ben de buyuk yegenime bakmistim, zaten asiri kiskaniyordu bebegi. Bir sorun yasamadik neyseki. O surecte insanin cidden yardima ihtiyaci oluyor. Bazilari da var ki gelip bir de yuk oluyorlar. O cook talihsiz bir durum

Günsydin.
Dün ögleden sonra uyudum. Aksam erken uyudum. Bugun boş günüm yataktayim. Doymuyorum uykulara

Aksama ne pişecek hicbir fikrim yok.
Para harcamak istemiyorum artik. 100 lirayi bozdurdugum gibi bitiyor. 20 lira kadar ederi sanki. Ne bicim bir düzen oldu böyle

Kizlar annemle konustum . Özel sektör cayır cayır eleman cikariyormus. Akrabalardan cikanlar var. Yerim saglam diyen kisiler bunlar.
Annem fitre zekat şu bu derken 2bin ayirmis vermis kuzenime yardim amacli.

Günaydın uyumak istiyorum ama olmuyor ki alerjim beni bitiriyor sürekli kaşıntı halindeyim genzim gözlerim burnum. Doktor böyle devam edersen seni hastahaneye yatıracağım dedieşimin korkusu gözlerinden belli dün misafirin yanında ne olur su iç biraz bak alerjin azacak diyip durdu . Bugün para harcamayalım bence Temizlik yapacağım çamaşır yıkayacağım dünden az az yemekler kaldı onları yiyip bitireceğiz .

kronikuykucu ağrıların oluyo mu cnm senin soracam unutuyorum hep .. Bende yürümeyen kasik ağrısı sürekli devam ediyo
son 15gundur had safada cok kasılıyor ayaklarım ust bacagım magnezyum verdi gunde 1kere onun da cok fayda ettıgı soylenemez.
ama kasık agrısım yok ck sukur sızlama oluyor onda da kafası asagıda dıyedır dedı doktor.
gıdınce doktoruna sor canım normalmı dıye

Sordum bebis biraz aşağıda dedi kalsiyum magnezyum verdi bana da bi faydası olmadi malesef

Gelininiz çok şanslıymış , ne güzel bu denli anlaşabilmeniz..
Evet iyi ki o zaman yardım istediğim noktaları açıkça dile getirmişim
Yoksa Güneydoğu Anadolu’nun o nefis lezzetlerinden mahrum kalacaktım :)))

Günaydın, Kaizen S hayırlı olsun bebişin, saglıklı kolay doğumlar dilerim.
tuce_tuce bence çok takıyorsun bu kayınvalide işini daha kaç ay var şimdiden bukadar hesaplama soyle boyle olacak diye, enerjini o yone verme yani. Bazen çok hesaplayınca da terse donuyor planlar, birşeyi 40kez dillendirirsen olur hesabı sen sorunsuz gececeğini dusun. Ayrıca hayatta insanın basına hersey gelir doğumda buyuk bir olay insan hayatında, şimdiden 2gun kalır yollarım deme, sonra buyuk konuştum dersin. Kimin kime ne zaman muhtaç olacağı belli olmaz. Bir de sana tavsiye o beyaz halıları değiştir; 2 gune halı silinir mi yau, evine sana yardıma gelen kimseden de 2gune halı silmesini bekleyemezsin. Bize kayıvalidem geldiğinde cam sileyim derdi izin vermezdik, onun geliş amacı o değil ki, kaç yaşında insanlar basit bi süpürge tamam ama ev temizliğine gerekirse biri bulunur bir sure.
Şuan bunlar için kendine ve bebeğe stres yaratmana hiç gerek yok, stres gebelikte çok riskli bir durum. Örn otizmin ana kaynağı gebelikteki stres hali. Yasadıgın donem güzel bir donem bunun tadını cıkartmalısın.

Doğumdan sonra yardıma gelenin guzel yeöek yapması şahane bir durum

Sordum bebis biraz aşağıda dedi kalsiyum magnezyum verdi bana da bi faydası olmadi malesef
bol bol magnezyum kalsıyum ıceren gıdalar tuketmek en faydalısı ama ben işte oyle tek basına süt yogurt pek tuketmıyorum aslında sevıyorum ama alıskanlıgım yk bı peynır ck yıyorum. hangı gıdalar oldugunu ogrenıp onları tuketmeye calısabılırsın
uykudan uyanıyorum ben ayaklarımın kasılmasına cok kotu bısey, ve butun gun acılmıyor

Bir parca koy tavugu çıkarttım, terbiyeli tavuk çorba yapacagım. Yanına da patlıcanlı bir yemek düşünüyorum ama yağda kızartılmayan bir yemek. Közleme tarzı da olabilir yada zeytinyağlı mı yapsam tarif verecek olan var mı

Durum pek icacici degil malesef, ozeldekilerin halini dusunemiyorum. Cook ciddi bir stress,kamudakiler de belki islerinden olmaz ama farkli etkilenir. Issizlik , enflasyonu korukleyecektir. Turkiyeye dondugumde fiyatlara inanamadim bir sure, simdi alistim galiba biraz. Umarim duzelir..

Bir de öyle halden anlamayan şımarik tasarruf nedir bilmeyen bir nesil geliyor ki. Bakalim anne baba olarak nSil ikna edecegiz

kızartmadan fırında karnıyarık kuzu muhteşem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…