- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
- 88
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #33.581
Bazi sorunlar iletisimsizlikten cikiyor ne yazik ki. En azindan siz anlasabilmissiniz, uzayadabilirdi. Biz de gelinimizin dogumunda annemle 40 gun abimlerde kalmistik. Annem evi cekip cevirdi. Ben de buyuk yegenime bakmistim, zaten asiri kiskaniyordu bebegi. Bir sorun yasamadik neyseki. O surecte insanin cidden yardima ihtiyaci oluyor. Bazilari da var ki gelip bir de yuk oluyorlar. O cook talihsiz bir durumbenim ilk doguumda da kayınvalidem yardıma diye geldi 2000 km uzaklıktan, o zamanki evimiz de çok kucuktu dolayisiyla onlar gelince kendi annem gitti.. ramazan ayındaydık bir de, kalkıp bir tas çorba yapmadi..
kendi annem, kayinvalidesi geldi bizim kıza bakar diye düşünmüş, kayınvalidem : annesi bile gitti, demek ki bizim gelin iyi diye düşünmüş.. ac kaldık koca ramazanda :)
sonradan anladım ki, diger gelini ve onun annesi kayinvalidem mutfağa girmek istese, kadını sokmuyorlarmış.. bizi de öyle düşünerek kenara çekilmiş.. açık açık konusunca ortaya cikti hepsi...
konuşup karsilikli istekleri, beklentileri dile getirmekte fayda var, çünkü özellikle ameliyat olduysa ve ilk cocuksa daha da fazla yardıma gereksinim duyuluyor...
hayırlı ve saglikli dogumlar dilerim.. insallah hersey güzel gider..herkes anlayisli olur..
son 15gundur had safada cok kasılıyor ayaklarım ust bacagım magnezyum verdi gunde 1kere onun da cok fayda ettıgı soylenemez.kronikuykucu ağrıların oluyo mu cnm senin soracam unutuyorum hep .. Bende yürümeyen kasik ağrısı sürekli devam ediyo
Sordum bebis biraz aşağıda dedi kalsiyum magnezyum verdi bana da bi faydası olmadi malesefson 15gundur had safada cok kasılıyor ayaklarım ust bacagım magnezyum verdi gunde 1kere onun da cok fayda ettıgı soylenemez.
ama kasık agrısım yok ck sukur sızlama oluyor onda da kafası asagıda dıyedır dedı doktor.
gıdınce doktoruna sor canım normalmı dıye
Gelininiz çok şanslıymış , ne güzel bu denli anlaşabilmeniz..Bazi sorunlar iletisimsizlikten cikiyor ne yazik ki. En azindan siz anlasabilmissiniz, uzayadabilirdi. Biz de gelinimizin dogumunda annemle 40 gun abimlerde kalmistik. Annem evi cekip cevirdi. Ben de buyuk yegenime bakmistim, zaten asiri kiskaniyordu bebegi. Bir sorun yasamadik neyseki. O surecte insanin cidden yardima ihtiyaci oluyor. Bazilari da var ki gelip bir de yuk oluyorlar. O cook talihsiz bir durum
Magnezyum benim krampları çok azaltmıştıSordum bebis biraz aşağıda dedi kalsiyum magnezyum verdi bana da bi faydası olmadi malesef
Doğumdan sonra yardıma gelenin guzel yeöek yapması şahane bir durumGelininiz çok şanslıymış , ne güzel bu denli anlaşabilmeniz..
Evet iyi ki o zaman yardım istediğim noktaları açıkça dile getirmişim
Yoksa Güneydoğu Anadolu’nun o nefis lezzetlerinden mahrum kalacaktım :)))
bol bol magnezyum kalsıyum ıceren gıdalar tuketmek en faydalısı ama ben işte oyle tek basına süt yogurt pek tuketmıyorum aslında sevıyorum ama alıskanlıgım yk bı peynır ck yıyorum. hangı gıdalar oldugunu ogrenıp onları tuketmeye calısabılırsınSordum bebis biraz aşağıda dedi kalsiyum magnezyum verdi bana da bi faydası olmadi malesef
Durum pek icacici degil malesef, ozeldekilerin halini dusunemiyorum. Cook ciddi bir stress,kamudakiler de belki islerinden olmaz ama farkli etkilenir. Issizlik , enflasyonu korukleyecektir. Turkiyeye dondugumde fiyatlara inanamadim bir sure, simdi alistim galiba biraz. Umarim duzelir..Günsydin.
Dün ögleden sonra uyudum. Aksam erken uyudum. Bugun boş günüm yataktayim. Doymuyorum uykulara
Aksama ne pişecek hicbir fikrim yok.
Para harcamak istemiyorum artik. 100 lirayi bozdurdugum gibi bitiyor. 20 lira kadar ederi sanki. Ne bicim bir düzen oldu böyle
Kizlar annemle konustum . Özel sektör cayır cayır eleman cikariyormus. Akrabalardan cikanlar var. Yerim saglam diyen kisiler bunlar.
Annem fitre zekat şu bu derken 2bin ayirmis vermis kuzenime yardim amacli.
Bir de öyle halden anlamayan şımarik tasarruf nedir bilmeyen bir nesil geliyor ki. Bakalim anne baba olarak nSil ikna edecegizDurum pek icacici degil malesef, ozeldekilerin halini dusunemiyorum. Cook ciddi bir stress,kamudakiler de belki islerinden olmaz ama farkli etkilenir. Issizlik , enflasyonu korukleyecektir. Turkiyeye dondugumde fiyatlara inanamadim bir sure, simdi alistim galiba biraz. Umarim duzelir..
kızartmadan fırında karnıyarık kuzu muhteşem :)Bir parca koy tavugu çıkarttım, terbiyeli tavuk çorba yapacagım. Yanına da patlıcanlı bir yemek düşünüyorum ama yağda kızartılmayan bir yemek. Közleme tarzı da olabilir yada zeytinyağlı mı yapsamtarif verecek olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?