Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bbc newsde bir röportaj izledim.
Siera lone galiba tam yazamadim.siyahilerin yasadigi bi ulke.
Hayat kadinlariyla röportaj.
Ebola virüsünden annelerini kaybetmis çoğu kiz cocugu hayatini sokaklarda kazaniyor.
Gittigi adamla bir gun kaliyormus 0.57 dolara. 1 dolar bile degil.
En basit eye liner 5 dolar ruj 5 dolar.
Condom 25 dolar diyor.
Bulasici hastaliklar yaygin. Adamlarin cogunda acik yara ve virus var diyor.
Bizlere yardim edilsin dunyaya sesleniyorum diyor.
Offf ne dramlar yasaniyor

gunaydın 23lira olarak belirlenmıs bu yıl ama ben her yıl 100lira olarak verıyorum esım ve benım ıcn. seneye kuzumda olacak ınsAllah
Siz böyle şeylere önem verdiğiniz için söylüyorum, bebeğimiz karnınızda da olsa canlı olduğu için onun adına da verebilirsiniz isterseniz. Ben geçen sene hamileydim onun adına vermek çok hoşuma gitmişti mutlu olmuştum da

gunaydın 23lira olarak belirlenmıs bu yıl ama ben her yıl 100lira olarak verıyorum esım ve benım ıcn. seneye kuzumda olacak ınsAllah
ben hamileykende vermiştim seninde elin bol mesajlarından okudugum kadarıyla bebeğin içinde verirsen daha iyi olur gibi geldi

Kizlar ek ders 3ünde yatar deniliyor bayram dolayisiyla.kbsler acilmis diyor mudr yardmlcilari .
Bu durumda 12 gun kaldi.
Elimde bu sure icinde yetecek nakit var.
K.kartina ihtiyacim olmaz.
1 çeyrek alacagim. 550 lira kalacak 12 gün yeter. Hersey var evde cok şükür.

benimde borç verdiğim 1000 tl gelcek bayramdan önce onuda zekat olarak vermeyi düşünüyorum geçenlerde vermiştk ama bence ev ve araba içinde vermeliyim.

cok tesekkur ederım mıktarı fazla tutmustum bebegımın hayrına da olsun ınsAllah ıcımden oyle gecırmıstım sag saglım dogsun adagım da var Rabbım kabul ederse kesecegım

ben hamileykende vermiştim seninde elin bol mesajlarından okudugum kadarıyla bebeğin içinde verirsen daha iyi olur gibi geldi
tesekkur ederım canım ınsAllah bebegımınde nıyetıne olsun kalbımden gecırmıstm 23lira uzerınden ya ben her sene 100lira verıyorum ucumuz ıcn olsun ınsAllah
canım teyzeleri Allah razı olsun ılgılendıgınız ıçın

benimde borç verdiğim 1000 tl gelcek bayramdan önce onuda zekat olarak vermeyi düşünüyorum geçenlerde vermiştk ama bence ev ve araba içinde vermeliyim.
Valla ben 800 lira ayirdim insallah.
700 verecektim ama 800 karar kildik. Ihtiyaci var cunku kisinin.
Allah kabul etsin insallah.
Eldeki ve borc miktarina gore fazla veriyoruz hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…