- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #33.601
Günaydın kızlar fitre ne kadar veriyorsunuz?
gunaydın 23lira olarak belirlenmıs bu yıl ama ben her yıl 100lira olarak verıyorum esım ve benım ıcn. seneye kuzumda olacak ınsAllahGünaydın kızlar fitre ne kadar veriyorsunuz?
Diyanetin bir sistemi var Google ye yazınca çıkıyor orada yapabilirsin 40 ta biri kadarZekat hesabi yapabilen var mi.
Her 80 gr altina 1 gr mi veriliyordu
Zekat hesabi yapabilen var mi.
Her 80 gr altina 1 gr mi veriliyordu
Siz böyle şeylere önem verdiğiniz için söylüyorum, bebeğimiz karnınızda da olsa canlı olduğu için onun adına da verebilirsiniz isterseniz. Ben geçen sene hamileydim onun adına vermek çok hoşuma gitmişti mutlu olmuştum dagunaydın 23lira olarak belirlenmıs bu yıl ama ben her yıl 100lira olarak verıyorum esım ve benım ıcn. seneye kuzumda olacak ınsAllah
ben hamileykende vermiştim seninde elin bol mesajlarından okudugum kadarıyla bebeğin içinde verirsen daha iyi olur gibi geldigunaydın 23lira olarak belirlenmıs bu yıl ama ben her yıl 100lira olarak verıyorum esım ve benım ıcn. seneye kuzumda olacak ınsAllah
benimde borç verdiğim 1000 tl gelcek bayramdan önce onuda zekat olarak vermeyi düşünüyorum geçenlerde vermiştk ama bence ev ve araba içinde vermeliyim.Kizlar ek ders 3ünde yatar deniliyor bayram dolayisiyla.kbsler acilmis diyor mudr yardmlcilari .
Bu durumda 12 gun kaldi.
Elimde bu sure icinde yetecek nakit var.
K.kartina ihtiyacim olmaz.
1 çeyrek alacagim. 550 lira kalacak 12 gün yeter. Hersey var evde cok şükür.
cok tesekkur ederım mıktarı fazla tutmustum bebegımın hayrına da olsun ınsAllah ıcımden oyle gecırmıstımSiz böyle şeylere önem verdiğiniz için söylüyorum, bebeğimiz karnınızda da olsa canlı olduğu için onun adına da verebilirsiniz isterseniz. Ben geçen sene hamileydim onun adına vermek çok hoşuma gitmişti mutlu olmuştum da
tesekkur ederım canım ınsAllah bebegımınde nıyetıne olsun kalbımden gecırmıstm 23lira uzerınden ya ben her sene 100lira verıyorum ucumuz ıcn olsun ınsAllahben hamileykende vermiştim seninde elin bol mesajlarından okudugum kadarıyla bebeğin içinde verirsen daha iyi olur gibi geldi
Valla ben 800 lira ayirdim insallah.benimde borç verdiğim 1000 tl gelcek bayramdan önce onuda zekat olarak vermeyi düşünüyorum geçenlerde vermiştk ama bence ev ve araba içinde vermeliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?