- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #33.621
Allah kabul etsin bende senin gibi düşünüyorum çok birikmiş paramız yok borçlarımızda yeni bitti bu ay son krediyi ödedim. Ama evimiz var arabamız var çok lüsk değil ama bizim işimizi görüyor onlarında bir bedeli olmalı diye düşünüyorum.Valla ben 800 lira ayirdim insallah.
700 verecektim ama 800 karar kildik. Ihtiyaci var cunku kisinin.
Allah kabul etsin insallah.
Eldeki ve borc miktarina gore fazla veriyoruz hatta.
benimde gram almam lazım arkadaşımın kızı içinAltina niyetlendik ya yukseliyor
haftasıyla uyumlu sanki 4-5 haftalık falandırMerhaba kızlar Beta HCG 1312 çıktı. kaç haftalık olabilir ki SAT 21 Nisan dı
Hic anlamam canim ama masallah .hayirli ugurlu olsun bebisMerhaba kızlar Beta HCG 1312 çıktı. kaç haftalık olabilir ki SAT 21 Nisan dı
benım adete gore 4hafta 4gunlukken 941cıkmıstıMerhaba kızlar Beta HCG 1312 çıktı. kaç haftalık olabilir ki SAT 21 Nisan dı
bizim de akraba gunu var sırf para cok olsun dıye ısrarla gırdım gezmıyorum ben, bana da gelmıyolar. eylulde baslıyor annem kasım ben ocak ama degısırız sorun olmaz. az zaten ev sahıbı harıc 1000liraKizlar bu yil da insallah güne girecegim.
500lük iyi olur veya altin olarak.
kesinlikle.. benim annem bursali çok fazla ağır,acili ve çok etli yemekleri bilmez ve yemezdim.Doğumdan sonra yardıma gelenin guzel yeöek yapması şahane bir durum
en guzeli, gidince cagirmamazlik olmuyor..402den 1 çeyrek altin daha aldim.
4 aile daha iftira cagiriyor.
Gitmek istemiyorum acikcasi. Bahanem hamileyim. Gercekten de zor oluyor hazirlik. Bende cagirmak zorunda kaliyorum cunku.
Ilk 3 ay bende oyleydim her firsatta kafami koyacak yastik ariyordum her 2 cocugumda da aynisni yasadim :)Ben iyiyim aslında midem filan tek sorun alerji ve yorgun bitkin olmadığım halde genelde uzanmak istiyorum
Öyle boş yatsam istiyorum ya birşeyler izlesem filan uykum da yok oluyorIlk 3 ay bende oyleydim her firsatta kafami koyacak yastik ariyordum her 2 cocugumda da aynisni yasadim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?