Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Valla ben 800 lira ayirdim insallah.
700 verecektim ama 800 karar kildik. Ihtiyaci var cunku kisinin.
Allah kabul etsin insallah.
Eldeki ve borc miktarina gore fazla veriyoruz hatta.
Allah kabul etsin bende senin gibi düşünüyorum çok birikmiş paramız yok borçlarımızda yeni bitti bu ay son krediyi ödedim. Ama evimiz var arabamız var çok lüsk değil ama bizim işimizi görüyor onlarında bir bedeli olmalı diye düşünüyorum.

Bize zekat ve kurban düşmüyor borçlardan ötürü hesap ettik. Ancak gene de fitre vermek gerek, 120 lira kadar fitre sadakası verdim Allah kabul etsin elden gelen bu kadar.
Bugün harcama yapmicam dün de süt almıştım 25 tl.

Kizlar bu yil da insallah güne girecegim.
500lük iyi olur veya altin olarak.
bizim de akraba gunu var sırf para cok olsun dıye ısrarla gırdım gezmıyorum ben, bana da gelmıyolar. eylulde baslıyor annem kasım ben ocak ama degısırız sorun olmaz. az zaten ev sahıbı harıc 1000lira

Para olunca sonu kalmamak iyi.
Cunku tlnin degeri kalmiyor.
Şubatta sira bendeydi.
Tam altin sanirim 1450 gibi birseydi.
Şuan 1600 gibi.
Sondaki kisinin 150 lirasi eridi altin uzerinden hesaplayinca.
Dolar olarak da girilebilr. 50 dolar mesela 300 civari makul

402den 1 çeyrek altin daha aldim.

4 aile daha iftira cagiriyor.
Gitmek istemiyorum acikcasi. Bahanem hamileyim. Gercekten de zor oluyor hazirlik. Bende cagirmak zorunda kaliyorum cunku.
en guzeli, gidince cagirmamazlik olmuyor..
su donemde iftara misafir size eziyetten baska bir şey degil.. Allah kolayligini versin..

Zaten nasıl alınır ki 4 aile onlar gelse sizde varsınız en az 10 kişi çocuklar olur birde . Valla çok yorucu oluyor bence keşke hiç kimse kimseyi çağırmasa . Ben davet ettim 2 aile birisi bin bahane üretip gelmedi sırf beni davet etmemek için hamile filan da değil istese gelirdi. Bu haftayı saymayın 1 hafta kaldı bayrama

Ben ramazan aylarında misafiri kalabalık ftar sofralarını seviyorum .. bu seneye kadar alabildiğim kadar aldım misafir amaç geri gitmek değil zaten sevabına nail olmak .. bu sene gebelikten dolayı çok agrım var daha kimseyi cagiramadim

Ben iyiyim aslında midem filan tek sorun alerji ve yorgun bitkin olmadığım halde genelde uzanmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…