Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ne güzel, çok şanslısın,
16tl ye tavuk aldım
Yemek, çay, tatli, meyve derken yataklarını hazırladım, (kv,kp geldiler)
Odamıza geçtik,duş aldım uzanıyorum

Yok canim tek tek gidecegiz onlar da tek tek gelir.
Hicbir zaman 2 aile cagirmadim veya gitmedim

Yine de gidince çağirmak gerekiyor işte.
Insanlarda beklenti olusuyor

Benim de son haftalarimda ayniydi. Yatakta dönememek ve de sık tuvalete cikmak en kötüsüydü diyebilirim

Günaydin herkese.
Tavuklar gibi erkenden uyuyorum
Aksam eşimle işyeri davetine gidecegiz. Buna gidilir iste
Piyasalar yükseliste . Bist batti desek yeridir. Tl miz pul oldu.
Gunaydin :), Ben de dun esimin isyeri davetindeydim. Guzel oluyor tabi. Artik ekonomi haberi okuyamiyorum. Sen iyi devam ediyosun. Bizim bir miktar dolar birikimimiz var. Abd- cin durumu da cok fena, Ben altina gecme taraftariyim ama esim degistirmez sanmiyorum.

Dün bizimkiler rusyadan s400 aldik geri dönüs yok dedi. Abd 10 gün mühlet verdi geri dönün diye.
Benim gözümde tek sebep kesinlikle bu degil ama gündem şu anda bu. Dolar 6 liraya taht kurdu gibi. Fiyatlar uçtu zaten.
Yazin 3 liradan domates alip konserve yapariz galiba.

Dun sadece 3 lira kahveye verdim. Kaynanam bezelye almis, ayiklayip verdi saolsun. 5 yemeklik bezelye var. Bugun harcama yapmam sanirim. Sadece haftaya tatile gidiyoruz, eksik var mi simdi ona bakcam. Eger varsa aksam alisveris yapmam gerekebilir

Tek iyi tarafi en azindan yaz geldi, sebze meyve fiyatlarinin nispeten daha dusuk oldugu zamanlar. S- 400 bi ekonomik etki yaratacak bakalim ne olacak.

Bezelye bulamadim ben yaaa
Bitmedi mevsimi ama gelmedi bir turlu
Sadece 1 kez alabildim. Aa bezelye cikmis biraz zaman gecsin alayim dedim. Bir daha da gormedim

Bu sene az mi acaba bende bu hafta az az gormeye basladim 4 _ 6 liraydi almadim
Haftaya almaya baslarim

Günaydın arkadaşlar benim eşim sevmiyor koyarsam bir yada iki yemeklik koyarım bolca patlıcan kırmızı biber taze fasulye ve domates konservesi yapcam kısmet olursa bide çilek reçeli

Günaydın arkadaşlar benim eşim sevmiyor koyarsam bir yada iki yemeklik koyarım bolca patlıcan kırmızı biber taze fasulye ve domates konservesi yapcam kısmet olursa bide çilek reçeli
Benim dogumdan sonra annem gelirse yenir. Ve çesit oluyor. Kışın ne yiyecegimizi şasiriyoruz. Esim bamya fasulye bezelye yemez. 5 pisirimlik koysam iyi olur.
Çilek 10 12 arasi degisiyor. Düşmicek galiba

günaydın bende pazarda bezelye gördüm birtane tezgahta vardı 6 tl çok pahalıydı çilek 10 en ucuzu akşam eşimde söyledi S-400 muhabbetini dolar çıkar muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…