- 12 Ocak 2018
- 3.621
- 10.614
- 158
- 50
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #33.641
Ne güzel, çok şanslısın,Bugün ki harcamam 1 simit aldım 1.50 tl .. :) kv epey biseyler göndermiş koy yumurtası süt yoğurt peynir zeytin et kıyma salça tereyağ koy tavuğu yeşillik yufka ekmek ceviz tarhana biber kurusu un .. sebze meyve dışında bisey almayız iki ay:)
Yok canim tek tek gidecegiz onlar da tek tek gelir.Zaten nasıl alınır ki 4 aile onlar gelse sizde varsınız en az 10 kişi çocuklar olur birde . Valla çok yorucu oluyor bence keşke hiç kimse kimseyi çağırmasa . Ben davet ettim 2 aile birisi bin bahane üretip gelmedi sırf beni davet etmemek için hamile filan da değil istese gelirdi. Bu haftayı saymayın 1 hafta kaldı bayrama
Yine de gidince çağirmak gerekiyor işte.Ben ramazan aylarında misafiri kalabalık ftar sofralarını seviyorum .. bu seneye kadar alabildiğim kadar aldım misafir amaç geri gitmek değil zaten sevabına nail olmak .. bu sene gebelikten dolayı çok agrım var daha kimseyi cagiramadim
Masallah epey gömdermisBugün ki harcamam 1 simit aldım 1.50 tl .. :) kv epey biseyler göndermiş koy yumurtası süt yoğurt peynir zeytin et kıyma salça tereyağ koy tavuğu yeşillik yufka ekmek ceviz tarhana biber kurusu un .. sebze meyve dışında bisey almayız iki ay:)
Benim de son haftalarimda ayniydi. Yatakta dönememek ve de sık tuvalete cikmak en kötüsüydü diyebilirimbenim de bu ara her turlu agrım depresti kızlar ya cok sukur masAllah dıyım cok rahat gectı hamılelıgım ama nefes darlıgı carpıntı cok olmaya basladı ayaklarım kasılıyor bıde rahatım yok hıc anlayacagınız
Gunaydin :), Ben de dun esimin isyeri davetindeydim. Guzel oluyor tabi. Artik ekonomi haberi okuyamiyorum. Sen iyi devam ediyosun. Bizim bir miktar dolar birikimimiz var. Abd- cin durumu da cok fena, Ben altina gecme taraftariyim ama esim degistirmez sanmiyorum.Günaydin herkese.
Tavuklar gibi erkenden uyuyorum
Aksam eşimle işyeri davetine gidecegiz. Buna gidilir iste
Piyasalar yükseliste . Bist batti desek yeridir. Tl miz pul oldu.
Dün bizimkiler rusyadan s400 aldik geri dönüs yok dedi. Abd 10 gün mühlet verdi geri dönün diye.Gunaydin :), Ben de dun esimin isyeri davetindeydim. Guzel oluyor tabi. Artik ekonomi haberi okuyamiyorum. Sen iyi devam ediyosun. Bizim bir miktar dolar birikimimiz var. Abd- cin durumu da cok fena, Ben altina gecme taraftariyim ama esim degistirmez sanmiyorum.
Tek iyi tarafi en azindan yaz geldi, sebze meyve fiyatlarinin nispeten daha dusuk oldugu zamanlar. S- 400 bi ekonomik etki yaratacak bakalim ne olacak.Dün bizimkiler rusyadan s400 aldik geri dönüs yok dedi. Abd 10 gün mühlet verdi geri dönün diye.
Benim gözümde tek sebep kesinlikle bu degil ama gündem şu anda bu. Dolar 6 liraya taht kurdu gibi. Fiyatlar uçtu zaten.
Yazin 3 liradan domates alip konserve yapariz galiba.
Bezelye bulamadim ben yaaa
Bitmedi mevsimi ama gelmedi bir turlu
Sadece 1 kez alabildim. Aa bezelye cikmis biraz zaman gecsin alayim dedim. Bir daha da gormedim
Benim dogumdan sonra annem gelirse yenir. Ve çesit oluyor. Kışın ne yiyecegimizi şasiriyoruz. Esim bamya fasulye bezelye yemez. 5 pisirimlik koysam iyi olur.Günaydın arkadaşlar benim eşim sevmiyor koyarsam bir yada iki yemeklik koyarım bolca patlıcan kırmızı biber taze fasulye ve domates konservesi yapcam kısmet olursa bide çilek reçeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?