- 11 Mart 2013
- 33.748
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.119
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #33.661
Ay püre tüm haftayı kapatman lazım resmen sürekli uğraşmak lazım yaYok canim tek tek gidecegiz onlar da tek tek gelir.
Hicbir zaman 2 aile cagirmadim veya gitmedim
Aynen oyle. Valla halim yok.Ay püre tüm haftayı kapatman lazım resmen sürekli uğraşmak lazım ya
Bugun benim pazar gunum. Haftasonu misafir agirlayacagim icin eksta alacaklarim var. 100 liara giderBende dün pazarda bir kilo kiraz 10 lira,erik 8,kayısı 10,yarım kilo yufka 4 lira,yarım kilo taze fasulye 6 lira verdim.Toplamda 38e günü kapattık eşimle.
Bugün doktora gidicem,kan ve idrar tahlili ne kadar tutarsa harcamam o olucak,bir de pide
Ben de taşıma konusunda sıkıntı yasamasam o kadar gider kesin..Diğer eksikleri eşimle marketten aldığım için az olmuş oldu.Gerci hiç hatırlamıyor bilmiyorum geçen yillarda meyve bu kadar pahalı miydiBugun benim pazar gunum. Haftasonu misafir agirlayacagim icin eksta alacaklarim var. 100 liara gider
Ya git istersen daha sonra sende onları başka zaman davet edersin. Geçen benim davet ettiğim bir aile gelmedi bozulduk gelen diğer aile de ayıpladılar . Birde şöyle oldu taa Perşembe haber verdik günlerden Pazartesi akşam oldu dönüpte gelemiyoruz demediler . Eşim aradı bir sürü bahane uydurmuş adam aslında karısının misafir ağırlamak istemediğine eminiz . Kimse ondan beklemedi bizi de davet etsin diye ama işte .Aynen oyle. Valla halim yok.
9 olmadan koşarak yatağa gidiyorum. Okul da yoruyor. Aslinda anlayisli insanlar. Bayramdan sonra cagiririm gidersem de. Biliyorlar cunku.
Bugun oglisi evde birakacagiz bakicisina birakacagiz. Manti corbasi yaparim onun icin
ufak bir tatil falan mı düşünüyor acabaEşim pazartesi sali kimseyi davet etme bizde gitmeyim dedi.
Bir sürpriz hissettim simdi
Yok yaaa. Adam iyice delirdiufak bir tatil falan mı düşünüyor acaba
ne güzel hem değişiklik olur hemde güzel vakit geçirirsinizYok yaaa. Adam iyice delirdi
Arkadaslar ve eslerle cağ kepap yemeye gidelim mi diyor şehir dışına gidilecekmis
hahaha benim altınları çıkartıp kontrol ettiğim gibiPatlıcan közlettim, 1tl verdim
Yoğurtlayıp üzerine kıymalı sos yaparım.
Arkadaşa borç vermiştim onu getirdi biraz önce 1000tl
Ne yapsam bilmiyorum
Renkli renkli euro mu alsam ,arada çıkarır renklerine bakar, dokunurum
b
hahaha benim altınları çıkartıp kontrol ettiğim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?