Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın valla yeni uyandım ay bugün arkadaşıma gideceğim o hamile diğer arkadaş Doğum yaptı emziriyor bir diğeri de hasta olmuş oruç tutmuyor şuan arada görüşelim dediler . Dün 13 tl markette harcadık kirazın kg 17 tl di ya kayısı 7 erik 10 dü az az almış eşim de şaşırmış geldi çok pahalı bu ne diyor

Ay püre tüm haftayı kapatman lazım resmen sürekli uğraşmak lazım ya
Aynen oyle. Valla halim yok.
9 olmadan koşarak yatağa gidiyorum. Okul da yoruyor. Aslinda anlayisli insanlar. Bayramdan sonra cagiririm gidersem de. Biliyorlar cunku.

Bugun oglisi evde birakacagiz bakicisina birakacagiz. Manti corbasi yaparim onun icin

Bugun benim pazar gunum. Haftasonu misafir agirlayacagim icin eksta alacaklarim var. 100 liara gider

Bugun benim pazar gunum. Haftasonu misafir agirlayacagim icin eksta alacaklarim var. 100 liara gider
Ben de taşıma konusunda sıkıntı yasamasam o kadar gider kesin..Diğer eksikleri eşimle marketten aldığım için az olmuş oldu.Gerci hiç hatırlamıyor bilmiyorum geçen yillarda meyve bu kadar pahalı miydi

Ya git istersen daha sonra sende onları başka zaman davet edersin. Geçen benim davet ettiğim bir aile gelmedi bozulduk gelen diğer aile de ayıpladılar . Birde şöyle oldu taa Perşembe haber verdik günlerden Pazartesi akşam oldu dönüpte gelemiyoruz demediler . Eşim aradı bir sürü bahane uydurmuş adam aslında karısının misafir ağırlamak istemediğine eminiz . Kimse ondan beklemedi bizi de davet etsin diye ama işte .

Ütü yapıp arkadaşıma gideceğim ama omegam kuryeye verilmiş keşke ben gitmeden gelse onu bekliyorum ya üf geçen gün alışveriş yaparken şubeden arkadaşa nöbetçi diye istediği listeyi aldık hala ödemedi parayı ödemeyecekte bence

gram çıktı yine haftaya kadar bekleyim artık 1 gram almam lazım hediyelik

Eve geldim.
Şimdiden buyuk odayi toparladim süpürdum.
Masaya tabaklarimi bardaklarimi cikardim.
Odanin kapisini kapattim . Kimse girmesin diye de uyardim

Bi banyo yapar sonra hazirlanir 7 gibi cikariz.
Birazdan pazar alisverisimi yapacagiz. Esim biraz erken gelecek.

Patlıcan közlettim, 1tl verdim
Yoğurtlayıp üzerine kıymalı sos yaparım.
Arkadaşa borç vermiştim onu getirdi biraz önce 1000tl
Ne yapsam bilmiyorum
Renkli renkli euro mu alsam ,arada çıkarır renklerine bakar, dokunurum

b
hahaha benim altınları çıkartıp kontrol ettiğim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…