Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ne zaman baslicaksin tekrar canim
Hayalim ağustos inşallah ya . Haziran maaşı ile tatile gidiyoruz yolda harcanır . Temmuz’da 700 tl tazminat kesilecek ayrıca 2000 tl filan kurban parası olur Temmuz öyle geçer . Ağustos’ta başlarım inşallah . Eylül’de kasko ödeniz . Ekim’de yine izne gidilir . 2020 şubatta mı başlayacağım ne kredimiz bitmiş oluyor o ay

Geldimmm
Yedim yedim eğlendim

Oncesinde pazar yaptik.
Nihayet bezelye buldum. Kg 4 tl. 10 liralik 2.5kg aldim. Hemen ayiklayip 3 pisirimlik buzluga attim. Icleri dolu doluydu begendim.
Gelecek hafta bulursam 10 liralik alirim yine .6 pisirimlik bana yeter. Kışın çeşit olsun.

Çilek 10 liraydi almadim. 7den bulursam 3 kg alip recel yapacagim.
Domates vs ucuzdu .pazar iyiydi bu hafta

Bugun yemekte konusuldu. Kurban bayraminda iznimiz var. 3 gün yazlik yapacagiz 2 aile denildi. Netlestirmedik fakat plan dahilinde.
O zamana şiser karnim kocaman olur. Rahat edemem diye çekiniyorum ben

Bugun yemekte konusuldu. Kurban bayraminda iznimiz var. 3 gün yazlik yapacagiz 2 aile denildi. Netlestirmedik fakat plan dahilinde.
O zamana şiser karnim kocaman olur. Rahat edemem diye çekiniyorum ben
Karnın büyür evet ama bu zamanları değerlendir boşver hava alırsınız iyi olur . Sıcaktan filan şişiyor musun diğer gebeliğinden bilirsin

Günaydin kizlar.
Bugun nobetciyim.
Dersler hafifledi ama tum sinavlari okuyup e okula girmeliyim. Zorlu bir gun beni bekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…