- 11 Mart 2013
- 33.748
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.119
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #33.681
Siz alın ben mutlu olayım alamıyorum ben
Alırsın sen de yakın zamanda tekrardan, inanıyorum benSiz alın ben mutlu olayım alamıyorum ben
Ne zaman baslicaksin tekrar canimSiz alın ben mutlu olayım alamıyorum ben
Hayalim ağustos inşallah ya . Haziran maaşı ile tatile gidiyoruz yolda harcanır . Temmuz’da 700 tl tazminat kesilecek ayrıca 2000 tl filan kurban parası olur Temmuz öyle geçer . Ağustos’ta başlarım inşallah . Eylül’de kasko ödeniz . Ekim’de yine izne gidilir . 2020 şubatta mı başlayacağım neNe zaman baslicaksin tekrar canim
Bugun yemekte konusuldu. Kurban bayraminda iznimiz var. 3 gün yazlik yapacagiz 2 aile denildi. Netlestirmedik fakat plan dahilinde.Hayalim ağustos inşallah ya . Haziran maaşı ile tatile gidiyoruz yolda harcanır . Temmuz’da 700 tl tazminat kesilecek ayrıca 2000 tl filan kurban parası olur Temmuz öyle geçer . Ağustos’ta başlarım inşallah . Eylül’de kasko ödeniz . Ekim’de yine izne gidilir . 2020 şubatta mı başlayacağım nekredimiz bitmiş oluyor o ay
Karnın büyür evet ama bu zamanları değerlendir boşver hava alırsınız iyi olur . Sıcaktan filan şişiyor musun diğer gebeliğinden bilirsinBugun yemekte konusuldu. Kurban bayraminda iznimiz var. 3 gün yazlik yapacagiz 2 aile denildi. Netlestirmedik fakat plan dahilinde.
O zamana şiser karnim kocaman olur. Rahat edemem diye çekiniyorum ben
Şıskinlik oluyor. Ayaklarim vs.Karnın büyür evet ama bu zamanları değerlendir boşver hava alırsınız iyi olur . Sıcaktan filan şişiyor musun diğer gebeliğinden bilirsin
Olabilir evet o zaman birde tam sıcak zamanlarŞıskinlik oluyor. Ayaklarim vs.
Bir de ağirlasiyorum. Yanim da cocuk. Zor olur
Bende karışık kızartma tavuk suyuna şehriye çorbası ve cacık yapmayı düşünüyorumAksama zeytinyagli yapacagim. Yesil fasulye pilav salata. Esim pilav salata yer artik. Haftasonu misafir menusu yer.
Merhaba. HosgeldinMerhaba bende aranıza katılabilir miyim?Kumbara grubunun kurucusuyum burayı da takip ediyorum gerçekten birikim konusunda bayağı destek oluyor bu tür gruplar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?