- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #33.701
Var google playden indrdm ben ordan giriyorumKızlar bişey sorucam. bu sitenin ablikasyon uygulaması yok mu ? app stordan falan telefona indiremiyormuyuz? siz nasıl giriş yapıosunuz telefondan?
Ben iphone İOS ta bulamadım bizde yok sanırım :/Var google playden indrdm ben ordan giriyorum
Bilmiyorum ama vardır heraldeBen iphone İOS ta bulamadım bizde yok sanırım :/
apple da yok ama ben soyle kullanıyorum googledan gırıs yapıp kısa yol olarak telefon ekranıma kaydettım dırekt sıteye girebılıyorum tıklayıncaBen iphone İOS ta bulamadım bizde yok sanırım :/
apple da yok ama ben soyle kullanıyorum googledan gırıs yapıp kısa yol olarak telefon ekranıma kaydettım dırekt sıteye girebılıyorum tıklayınca
gecen nette bırı paylasmıstı sok yada bımdenmı almıs tam hatırlamıyorum gorunen kadar cok degıl yuzde 75i dolu falan dıyodu cnımKızlar, şoka ağda kalemi gelmiş,
Kullanan var mı,
Fikri olan var mı
Tavsiye etmem saçma bence bant al onun yerine canımKızlar, şoka ağda kalemi gelmiş,
Kullanan var mı,
Fikri olan var mı
HoşgeldinizHoşbuldukAynen inşallah hepimiz istediğimiz hedeflere ulaşabiliriz.
Yok evet ben normal google dan girebiliyorum ama play storda olabilir bizimkinde yokBen iphone İOS ta bulamadım bizde yok sanırım :/
HoşbuldukHoşgeldiniz
Ev sahibinin altınlarına bakmaktan kör oldum valla yaGelin evine bakiyoruz. Kizlardaki altinlar ne oyle. 5i biryerdeler filan
Burası çok zevklidir beni amaçlarıma ulaştırdı seviyorum zevkle okuyorum herkesiHı
Hoşbulduk
Aynen bende öyle. Okuyorum arada yazılanları. Bayağı moral oluyor.Burası çok zevklidir beni amaçlarıma ulaştırdı seviyorum zevkle okuyorum herkesisize de iyi gelecek Eminim kararlı olun isteyin devamlılık gösterin yeterli
Evet aynen öyle oluyor ben bu aralar biriktiremiyorum ama okudukça iyi hissettiriyor hevesleniyorumAynen bende öyle. Okuyorum arada yazılanları. Bayağı moral oluyor.Yazılanları okuya okuya birikime heveslendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?