Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben aslında daha önce birikime başlayacaktım ama bebeğim var biraz büyüsün istedim çünkü bayağı masraflı oluyor. Yeni yeni başlıyorum bakalım kumbara ile başladım.
Geç kalma zaten çocuk büyüdükçe masraflar azalmak yerine artıyor sürekli

Slm kızlar
Pure yoğun geçiyor günler birde ramazan nasıl sabah oluyor nasıl akşam oluyor anlamıyorum
Çocuklarla zaman su misali...
200 tl param var 200 tl de arkadaşıma borç vermiştim bir haftaya verir hemen bir çeyrek alıcam harcanmadan ek derstede bir çeyrek alırız
Esime 4 oturum sınav cıkmış ne kadar sınav ücretleri bilgim yok ama 500 olur herhalde toplamı pure sen daha iyi bilirsin.
Eee sizler nasılsınız pure tuce sirken ve diğer hamişler bebekler nasıl

Günaydınlar ..

Örnegin ben bugunku gelin evindeki kizlara ozendim.
Bilezik alayim diyorum
Şöyle takabilecegim şık birseyler

Ben de bir iki yıl önce onlara özenip yatırımı bileziğe yapmıştım hem de takarım diye.
Çocukken de annemin yeni gelin arkadaşları bize geldiğinde, bilezikler kollarında sallandıkça acayip hoşuma giderdi
Hatta 5-6 yaşlarında babama bana iki bilezik al şıngır şıngır etsin demişim

Şimdi kullanamıyorum ama
Bilezikleri kızıma ve gelinime takarım inş o günlere ulaşmak nasip olursa

Zeynolin hoşgeldin canım benim Valla biz iyiyiz bebekte iyi tek sorunum alerji atağı geçiriyor olmam öyle işte . Birikimin bereketli olsun artsın

Bugün kabus gibi bi gün yaa. Oğlum sabah 5e kadar uyumadi sahura kalkıp yumurta yedi hatta :) sabah 5 de uyuyup 8 de uyandi hala uyumadi yaa zombi gibiyiz ikimizde ama direniyo niye böyle yapti anlamadim

Allahtan bizim yok ya yoksa kesin bende öyle olurdum
Çok az nakit var birikime attığım icin nakit dursun kredi kartından alayım diye düşünüyorum ama gecen ay da asgari tutarı odedik o yuzden önümüzde ki ay da ödenecek tutmalıyım kendimi

Çok az nakit var birikime attığım icin nakit dursun kredi kartından alayım diye düşünüyorum ama gecen ay da asgari tutarı odedik o yuzden önümüzde ki ay da ödenecek tutmalıyım kendimi
Tut ki bu seferde kart coşacak

Kizlar cok fena hasta oldum ya is yerine parfum taktilar koku beni mahvetti burnum akiyor tikaniyor

Bu aksam uskudarda iftar yapacagiz bu hafta yine istanbuldayiz
Eski bir arkadasta gelecek

Pure ben dugunde almistim esimin ailesi de aldi kullanacagim bilezik kelepce fln var bence al kullanmasi cok zevkli ben meger altin seviyomusum dugunde ogrendim

Bimden rondo aldirdim tefalin ipli rondosu gelmis cok begendim butcem olsa 2. Hediye icin alirdim ama almadim
Ben kk kullanmadim pek 11 gun oldu bu ay yuksek rakamlar istemiyorum insallah basaracagim

Bugün 0 harcama eve geldim haftasonu sınavlarımız var eşimle kızlarımı annemle gönderdim abim gelip almış iftara kızartma yapcam kahvaltı tarzı olur. Evde su bitmiş çok su içiyoruz ailecek 6 damacana almıştı eşim daha 1 ay olmadı bitti

Bimden rondo aldirdim tefalin ipli rondosu gelmis cok begendim butcem olsa 2. Hediye icin alirdim ama almadim
Ben kk kullanmadim pek 11 gun oldu bu ay yuksek rakamlar istemiyorum insallah basaracagim
Evet ben brosurde gordum cok hosuma gitti.
Bende de migrosun var ya harika. Elim ayagim oldu mutfakta. Sogan dogramak icin ideal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…