- 25 Mart 2018
- 1.433
- 2.324
- 133
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #33.721
Ben aslında daha önce birikime başlayacaktım ama bebeğim var biraz büyüsün istedim çünkü bayağı masraflı oluyor. Yeni yeni başlıyorum bakalım kumbara ile başladım.Evet aynen öyle oluyor ben bu aralar biriktiremiyorum ama okudukça iyi hissettiriyor hevesleniyorum
Geç kalma zaten çocuk büyüdükçe masraflar azalmak yerine artıyor sürekliBen aslında daha önce birikime başlayacaktım ama bebeğim var biraz büyüsün istedim çünkü bayağı masraflı oluyor. Yeni yeni başlıyorum bakalım kumbara ile başladım.
Offf
Masraf hic bitmiyor.
Illa k.karti kullanilacak her ay.
Oğlana yazlik terlik ve ayakkabi.
Eşime terlik ve yazlik ayakkabi.
Allahtan ben almistim makul fiyata.
Bu aradaokyonus
Zeynolin44 ve etiketleyemedigim diger arkadaslar.
Nerelerdesiniz
Evet canim sıkınti mi olduSende burayı baya günlük olarak kullanıyosun
Rahatsız mı oldunuz ? Burada hergün herşeyi günlük şekilde konuşuyoruz bunu en çok yapanlardanım . Neden böyle birşey yazma ihtiyacı hissettiniz merak ettim ?Sende burayı baya günlük olarak kullanıyosun
Örnegin ben bugunku gelin evindeki kizlara ozendim.
Bilezik alayim diyorum
Şöyle takabilecegim şık birseyler
Zeynolin hoşgeldin canım benimSlm kızlar
Pure yoğun geçiyor günler birde ramazan nasıl sabah oluyor nasıl akşam oluyor anlamıyorum
Çocuklarla zaman su misali...
200 tl param var 200 tl de arkadaşıma borç vermiştim bir haftaya verir hemen bir çeyrek alıcam harcanmadan ek derstede bir çeyrek alırız
Esime 4 oturum sınav cıkmış ne kadar sınav ücretleri bilgim yok ama 500 olur herhalde toplamı pure sen daha iyi bilirsin.
Eee sizler nasılsınız pure tuce sirken ve diğer hamişler bebekler nasıl
Allahtan bizim yok ya yoksa kesin bende öyle olurdumKredi kartından harcamamak icin kendimi zor tutuyorum bende valla
Çok az nakit var birikime attığım icin nakit dursun kredi kartından alayım diye düşünüyorum ama gecen ay da asgari tutarı odedik o yuzden önümüzde ki ay da ödenecek tutmalıyım kendimiAllahtan bizim yok ya yoksa kesin bende öyle olurdum
Tut ki bu seferde kart coşacakÇok az nakit var birikime attığım icin nakit dursun kredi kartından alayım diye düşünüyorum ama gecen ay da asgari tutarı odedik o yuzden önümüzde ki ay da ödenecek tutmalıyım kendimi
Ağda bandı aldım canım,Tavsiye etmem saçma bence bant al onun yerine canım
Al tabi, yakışırÖrnegin ben bugunku gelin evindeki kizlara ozendim.
Bilezik alayim diyorum
Şöyle takabilecegim şık birseyler
Evet ben brosurde gordum cok hosuma gitti.Bimden rondo aldirdim tefalin ipli rondosu gelmis cok begendim butcem olsa 2. Hediye icin alirdim ama almadim
Ben kk kullanmadim pek 11 gun oldu bu ay yuksek rakamlar istemiyorum insallah basaracagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?