Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selams yoruldum ya ben evi süpürdüm sildim toz aldım WC temizledim az birşey atıştırıp aile sağlığı merkezine gittim . Decavit aldım Doğuma kadar decavit ve ayrıca da omega takviyeli gideceğim . Evet bebeğin ilk 3 ay beyin gelişimi çok önemli ama sonra bitmiyor devam ediyor sonuçta omegayı asla bırakmak istemiyorum. Market gezdim 3 tane 40 tl harcadım geldim

İş yeri yoğun canım okuyorum sizi ama yazamadım

Akşamada şehriye çorbası ,karışık kızartma, salata , vişne kompostosu var . Baklava aldım marketten ya önceden hep kendim tatlı yapardım yerdik 2 gün . Ama artık ben hiç tatlı yemiyorım yaptığım tatlı ölçüleri hep eşime göre fazla geliyor baktım ki çöpe gidiyor olmuyor en iyisi eşim az az alırım yer diyorum. Zaten dondurma yiyoruz daha çok arada minik yaş pasta şerbetli tatlı filan .

Haftaya kurumda toplantı var 3gun çok yoğunuz.Kurumun iftarı var ona gideceğim akşam.50tl ücreti.Boynerde 600tl ye 200tl indirim var bende oğlana spor ayakkabı aldım birde orta boy güzel bir valiz ikisi 400e geldi 4taksıt.Atasun optıkten gözlük alacağım birde sandalet.Gozluk 79tl uye oldum 49tl ye gelecek.Masraflar çok.Hazıran sonu tatile çıkacağız 1orta boy valiz var onu oğlana doldururuz eşimle ikimizede bu olur derli toplu 2valiz gezeriz.

Herkese merhabalar
Alışveriş yaptım. Kabul fuzuliiiiiii. 450tl harcadım.
Arkadaşa yemek ısmarladım 70tl
Market 28tl
Akşam iftara davetliyiz.
Cumartesi 2 aile Pazar 1 aile iftara gelecekler
Cumartesi geçen gelen misafirle aynı menü var mantı, içli köfte ,börek,çorba salata tatlı .
Pazar gününe içli köfte yapmam lazım sini kebabı salata çorba tatlı ( Kargo geldi lol bebeklerin içinden bakalım hangisi çıkacak ben bile heyecanlandım )
Yarın Pazar’a markete gideriz . Harcama olur.

Selam pure tugce ve diger tatli hanimlar :)
Buraya en son sanirim 2 ay once yazmistim
Esimin ani bir kararla biyopsi oldugu gun
Sonucumuz olumsuz cikti
Ama cok yeni ve bolgesel
Sicrama vs yok
Bacaktaki yag bezesi buyuyup icerde biryerden kanserlesmeye baslamis
Iki kas arasi oldugu icin belli bir buyukluge gelene kadar farketmemisiz ,farkedemezmisiz
Ilk 15 gun cok yikiktim
Pet sonucu gelip yolumuz cizilene kadar ; o bensiz ne yaparlar diye dusundu , ben onsuz mahvolurum diye...
Cocuklari bile gozum gormedi
Biz birbirimizi cocuklardan bagimsiz seviyormusuz farkindaydim ama baska turlu kaniksadik
Sımsıkı baglandik kenetlendik demoralize olmadik
Suan sanki gripmis de ayakta atlatiyormus hissi var hepimizde.

Radyoterapi seanslari bitti
Ciddi bir yan etki olmadi
Isine gucune devam etti
Yedik ictik gezdik dolastik hatta seyahate bile gittik
Iyiyiz cok sukur
Temmuz gibi ameliyat olacak kitleyi alacaklar
Halledilenler listesine bir tik daha atilacak

Cekirdek citleyip cay icerken ulan kanser de olduk falan diye gırgır yaptık
Birikim yok bu ara bol bol harcama var
Velhasil hayat cok garip herseye alisiliyor hersey aşılıyor
Sevgi herseyin ustesinden geliyor
Sagliginizi ihmal etmeyin
Onemsiz seyler olmayacak isler aciyor insanin basina

Bayrama yazliga gidiyoruz
Tatil isine ameliyatimiz bitip iyilesince bakacagiz.
Bu yaz boyle gececek insallah
Para birikim hedefim tutmayabilir ama ceyregi tuttururum purecim :)))

Karisik ve uzun olabilir kusura bakmayin
Benim icin de degisik bir deneyim sundu hayat bana
:))

çok gecmis olsun...insallah ameliyatı da kolaylikla atlatir.. Allah şifalar ve sağlıklı günler versin.

Gecmiş olsun Allah acil şifa versin. Size bağışlasın. Hiç de karışık falan anlatmamışsın. :)

Allahım şifa versin inşallah. Hiç yaşanmamış gibi devam edin ameliyattan sonra insallah

Canımmmmm kocaman bir maşallah size eminim ameliyat sonrası her şey normal rütininize dönecektir. Mübarek günlerde rabbim eşine ve eşin nezdinde şifa bekleyenlere yardım etsin.

kizlar bankalar dövizi disariya gore daha mi ucuza bozuyor, sanki bana öyle geldi..
birikmis birkaç ödeme var,atlamisiz.. superonline icra uyarısı göndermiş kucucuk bir meblağ icin..
tr.ye gidene kadar halledebilmem lazim.

cok cok garip insanlar varmış bunu buraya geldigimden beri daha iyi anladım..
kucucuk çocuğu icin IphoneXs istiyor cok da yakinim olmayan birisi, ücretini havale edersen alabilirim deyince de edemem zor mor diyor. sanki biz buradayız diye para basıyoruz.
hayir ben bir seyi sipariş edecek olsam, onden parami hazirlar veririm, mantigi budur bence..
neyse sonunda yenilenmiş adi altında daha uyguna satılan, baska bir modele ikna oldular . 400$a yakin oradan alacağım var, birikime atarım inş.

Sizi iftara çağırmaları gereken yerde, birde siz davet etmeden gelmek istemeleri komik olmuş
Onlar bizi bir kere iftara çağırdılar gittik sonra onlar bize arada çaya geldiler kendi istekleri ile ardına ben iftara davet ettim şimdi de kendileri çaya gelmek istiyorlar . Bir hafta içinde bu 3. Bize gelişleri olacak

Yok yurtdışında olunca tuvaletlerde çeşmeden akıllı telefon akiyo saniyolar galiba. Iyi demişin valla canim bedava felan mi saniyolar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…