Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yok yurtdışında olunca tuvaletlerde çeşmeden akıllı telefon akiyo saniyolar galiba. Iyi demişin valla canim bedava felan mi saniyolar acaba
daha ucuz olduguna kanaat getirmişler de , 1100 $ deyince çok pahalı degil mi diyor, sanki ben satış yapiyorum kar koyacağım uzerine..bir kere alırım demis bulunduğum icin mecbur kaldim da , bir daha tövbe ..
bir de ben en son çıkan model telefonu orta öğretim cocuguna alacak kadar zenginsem. aradaki 300-500 lira farki da önemsemezdim sanki ...

Bende n11 den kasın indiriminde almıştım valizleri kızla orta boy ve kabin boy eşimle banada orta ve büyük boy iyide indirim yakalamıştım iyi oldu tatile giderken sırt çantaları valizler derken birsürü oluyor şimdi derli toplu olur.Ayakkabı sandalet çocuklara almam lazım kendimizin varda eksik bitmiyor

Rabbim şifa versin sevginizi artırsın çok sevindm morali iyi olursa daha çabuk atlatır

Cook gecmis olsun ,hic gormemis gibi olursunuz insallah. Ama durusunuz, yaklasiminiz cook guzel.Umarim bunun altindan guclu bir sekilde kalkarsiniz :)

Ay canım benim ya allah beterinden korusun böylece geçip gitsin inşallah . Birbirinizi çocuklardan bağımsız seviyor olmanız ne kadar güzel birşey Birikimi boşver sağlığınıza dikkat edin öpüyorum seni

Canım merhaba,
Çok ciddi deneyim yaşamışsın, yasiyorsun da,
Şifa versin rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah,
Yüzünüzdeki gülümseme, moraliniz hep artsın inş
Tez zamanda kavuşsun sağlığına

kizlar bankalar dövizi disariya gore daha mi ucuza bozuyor, sanki bana öyle geldi..
birikmis birkaç ödeme var,atlamisiz.. superonline icra uyarısı göndermiş kucucuk bir meblağ icin..
tr.ye gidene kadar halledebilmem lazim.
Saat 6 gibi döviz bürosunda euro satış 6.85
Alış 6.65 idi

Cok cok gecmis olsun canim.
Atlatmaniza cok sevindim
Rabbim tez zamanda sağligina kavustursun. Amin

cok gecmıs olsun arkadasım Rabbımden acıl aıfalar dılıyorum her serde bi hayr vardır birbirnizi ne kadar cok sevdıgınızı bı kez daha anlamıssınızdır keske boyle olmasaydı ama muhakkak bı hıkmeti vardır

Kabul edecek misin
Geldiler bile hala oturuyorlar çocukları uyudu . Arabalarını değiştirecekler şimdi yarın Batman’a gidelim sizide götürelim dediler eşim arabandan anlıyor birkaç araba bakacaklarmış gideceğiz . Yine terlikleri ile ve çocuklar terliksiz balkondalar beyaz çorapların altı simsiyah bizim beyaz halılar da yine aynen öyle oldu daha bugün temizlik yaptım güya

ayy bi ton iş çikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…