Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bütün herşeyi ödedikten sonra 2 bin harçlık kalmıştı elimizde normalde yeterdi ama doğumdan sonra da hastane ve ilaç masrafı çok oldu
Birde evde hala misafirimiz var önce kv geldi şimdide kendi anne babam haliyle daha çok harcanıyor
Kk kullanmaya şimdiden başladık hesap kesim tarihi ayın 10 unda birde eşim 700 TL lik kendi için alışveriş yapmış kk ile

Gece gece başımıza buda geldi çok şükür 2 de kalktılar çocukları 13 yaşında olan koltukta uyumuştu çişini koltuğa yapmış uyandırdılar götürdüler annesi msj yazmış koltuk yıkamacı yollayacağım Pazartesi müsaitsen diye bende önemli değil sildik gerek yok dedim. Deterjanlı sıcak temizlik suyu yaptım eşim sildi . Bende daha 10 saat önce sildiğim halıları yeniden sildim şimdi yeni yattık bu iş böyle olmayacak emin oldum artık

of çok kotu olmuş, gecmis olsun..
siz güler yüzlü, sıcak davraniyorsunuz herhalde, aksamdan sabaha kadar insan kardeşinin evinde bile rahat edemez.
benim de Boyle bir arkadasım var, kızımla yasit kizi var.. cocuklar oynasın diye; sabah erken saatte gelir, gece uyku vakti olana kadar kalır.
turk degil yabancı, turkiyede çok arkadaşı yok diye kalbini kirmiyorum ama insan bir noktadan sonra beynen de bitiyor,bedenen de..
cocuklar zaten 3-5 saat sonunda birbirinden bikip, evin icerisinde ne yapacaklarını sasiriyor.
sabaha kadar oturalim dediklerinde, kibarca; su saatten sonra oturamiyorum, uykum geliyor falan deseniz.. anlarlar inş kolay gelsin :)

Bence göndersinler cis kokusu cikmaz kiiiii

Herkese günaydınlar
Akşama misafirim var iki aile bakalım nasıl olacak market için liste yapacağım birazdan buzluktaki içli köfteyi yarın ki misafire çıkaracağım . Yetmeyecek çünkü
Evin görünen yerlerini süpüreceğim banyo tuvalet silerim toz alırım . İş çok kızlar

Kolay gelsin canım

Kolay gelsin alya ya valla benim pertim çıktı
Teşekkürler tuçe de. Bu kadar gebe halinle iki güne bir temizlik halı silme falan bana çok geldi. İlk bebeğiniz bir de. Eşinin seni yormaması lazım. Misafir berekettir tabi ama sen yazdıkça ben yoruluyorum. Bir de kirlenen haliyle halının resmini atarmısın? Habire silinen halıyı merak ettim.

Günaydın arkadaşlar.. ciceklientari ve tuce çok geçmiş olsun diyorum tekrar yasamazsınız umarım aynı durumları.. bizde oğlumla kahvaltı yaptık tuvalet banyo yıkadım evi supurucem de biraz daha vakit geçmesini bekliyorum .. bugün harcamam olmaz ..cüzdandaki bozukları kumbaraya attım çok bisey çıkmıyor ekmek parası olarak kullanıyoruz

Hamile olmamla temizliğin İnan hiç alakası yok . Birde rahat bir hamilelik geçiriyorum şuan hiç sorunum yok çok şükür eşimde anca kendine yetişiyor çok çalışıyor 3000 personelin maaşını tazminatını yapıyor . Sana sildiğim suyun resmini atarım burası aşırı havası kirli pis bir şehir hergün temizle evi yine bir vileda suyu ile temizlenmiyor 2 kova su gerekiyor

tucecım bu konuda ben de sana katılmıyorum daha yenı bebiş tabiki rutin seylerini yaparsın zorlamadan supurme sılme utu vs falan ama halı sılme,cam bunlar hıc uygun seyler degıller helede kucukken,rahat hamılelık gecırıyorum dıye kendını bu kadar yorma evın çogu ısını ben de yapıyorum hatta kaldırma denılenı kaldırıyorum esımden gızlı ama halı silme cam mumkun degıl akıl vermek ıstemıyorum ama sadece tavsiye yıne de sen bılırsın tabi

Ben çam silmem hiç birşey kaldırmam süpür sil ama vücudun seni yönlendiriyor hissediyorsun ne olduğunu

Tuce benden sana bir tavsiye. Bence sen halı örtüsü filan al. Tüm halıların açık renk, evin de köy odası gibi maşallah haftada en az iki kez misafir ağırlıyorsun. Hiç eksik olmuyor. Konumu da cadde üstü toza çok açık. Şimdi halı desenli olan çok güzel örtüler var, bebek olunca oturma odam için ben de almayı düşünüyorum. Kötü durmadığını biliyorum kullanan arkadaşlardan. Atar makinede yıkatır tekrar serersin. Bir de halı silmek aslında temizlik değildir, pisliğin daha derinlere inmesini sağlamaktır; bir nevi pisliğin yer değiştirmesidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…