- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #33.781
guzel günlerde kullanin insallah.Bugün bebeğin bir kaç eksiğini aldık
Nem ve sıcaklık ölçer
Rahat başını koyabilmesi için ufak bir aparat
Emzik kutusu
Banyo süngeri
Hepsi 122 TL tuttu
of çok kotu olmuş, gecmis olsun..Gece gece başımıza buda geldi çok şükür2 de kalktılar çocukları 13 yaşında olan koltukta uyumuştu çişini koltuğa yapmış uyandırdılar götürdüler annesi msj yazmış koltuk yıkamacı yollayacağım Pazartesi müsaitsen diye bende önemli değil sildik gerek yok dedim. Deterjanlı sıcak temizlik suyu yaptım eşim sildi . Bende daha 10 saat önce sildiğim halıları yeniden sildim şimdi yeni yattık bu iş böyle olmayacak emin oldum artık
Bence göndersinler cis kokusu cikmaz kiiiiiGece gece başımıza buda geldi çok şükür2 de kalktılar çocukları 13 yaşında olan koltukta uyumuştu çişini koltuğa yapmış uyandırdılar götürdüler annesi msj yazmış koltuk yıkamacı yollayacağım Pazartesi müsaitsen diye bende önemli değil sildik gerek yok dedim. Deterjanlı sıcak temizlik suyu yaptım eşim sildi . Bende daha 10 saat önce sildiğim halıları yeniden sildim şimdi yeni yattık bu iş böyle olmayacak emin oldum artık
Akşama gelecek diyorlar yok dedik aman Yıldım vallaBence göndersinler cis kokusu cikmaz kiiiii
Kotu olmus canim gerçekten. Bence sizi çaya cagirirlarsa gitmeyin yoksa yine gelirler valla :))Akşama gelecek diyorlar yok dedik aman Yıldım valla
Kolay gelsin canımHerkese günaydınlar
Akşama misafirim var iki aile bakalım nasıl olacakmarket için liste yapacağım birazdan buzluktaki içli köfteyi yarın ki misafire çıkaracağım . Yetmeyecek çünkü
Evin görünen yerlerini süpüreceğim banyo tuvalet silerim toz alırım . İş çok kızlar
Teşekkürler canımmmmKolay gelsin canım
Ya varya dün diyorlar ki artık mekanımız burası diyorlar bizim balkon içinKotu olmus canim gerçekten. Bence sizi çaya cagirirlarsa gitmeyin yoksa yine gelirler valla :))
Kolay gelsin alya ya valla benim pertim çıktıTeşekkürler canımmmm
Teşekkürler tuçe de. Bu kadar gebe halinle iki güne bir temizlik halı silme falan bana çok geldi. İlk bebeğiniz bir de. Eşinin seni yormaması lazım. Misafir berekettir tabi ama sen yazdıkça ben yoruluyorum. Bir de kirlenen haliyle halının resmini atarmısın? Habire silinen halıyı merak ettim.Kolay gelsin alya ya valla benim pertim çıktı
Hamile olmamla temizliğin İnan hiç alakası yok . Birde rahat bir hamilelik geçiriyorum şuan hiç sorunum yok çok şükürTeşekkürler tuçe de. Bu kadar gebe halinle iki güne bir temizlik halı silme falan bana çok geldi. İlk bebeğiniz bir de. Eşinin seni yormaması lazım. Misafir berekettir tabi ama sen yazdıkça ben yoruluyorum. Bir de kirlenen haliyle halının resmini atarmısın? Habire silinen halıyı merak ettim.
tucecım bu konuda ben de sana katılmıyorum daha yenı bebiş tabiki rutin seylerini yaparsın zorlamadan supurme sılme utu vs falan ama halı sılme,cam bunlar hıc uygun seyler degıller helede kucukken,rahat hamılelık gecırıyorum dıye kendını bu kadar yorma evın çogu ısını ben de yapıyorum hatta kaldırma denılenı kaldırıyorum esımden gızlı ama halı silme cam mumkun degıl akıl vermek ıstemıyorum ama sadece tavsiye yıne de sen bılırsın tabiHamile olmamla temizliğin İnan hiç alakası yok . Birde rahat bir hamilelik geçiriyorum şuan hiç sorunum yok çok şüküreşimde anca kendine yetişiyor çok çalışıyor 3000 personelin maaşını tazminatını yapıyor . Sana sildiğim suyun resmini atarım burası aşırı havası kirli pis bir şehir hergün temizle evi yine bir vileda suyu ile temizlenmiyor 2 kova su gerekiyor
Ben çam silmem hiç birşey kaldırmam süpür sil ama vücudun seni yönlendiriyor hissediyorsun ne olduğunutucecım bu konuda ben de sana katılmıyorum daha yenı bebiş tabiki rutin seylerini yaparsın zorlamadan supurme sılme utu vs falan ama halı sılme,cam bunlar hıc uygun seyler degıller helede kucukken,rahat hamılelık gecırıyorum dıye kendını bu kadar yorma evın çogu ısını ben de yapıyorum hatta kaldırma denılenı kaldırıyorum esımden gızlı ama halı silme cam mumkun degıl akıl vermek ıstemıyorum ama sadece tavsiye yıne de sen bılırsın tabi
sen daha ıyısını bılırsın canım ben kendımce tavsiyede bulundum senden daha ck kımse dusunemez ıkınızı deBen çam silmem hiç birşey kaldırmam süpür sil ama vücudun seni yönlendiriyor hissediyorsun ne olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?