- 11 Mart 2013
- 33.748
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.119
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #33.801
İyiyim ya çok Şükür birazda zayıf hamile kaldım belki ondan da rahat olabilirim . Kv dün diyor ki eşimi aramış ben senin yerinde olsam her sene doğururum hiç miden filan bulanmıyorsen daha ıyısını bılırsın canım ben kendımce tavsiyede bulundum senden daha ck kımse dusunemez ıkınızı de
O benimde aklımda sirken ya kaliteli kaymayan lar var bakınıyorum biraz. Sen onu boşver sen nasılsın Bebek nasılTuce benden sana bir tavsiye. Bence sen halı örtüsü filan al. Tüm halıların açık renk, evin de köy odası gibi maşallah haftada en az iki kez misafir ağırlıyorsun. Hiç eksik olmuyor. Konumu da cadde üstü toza çok açık. Şimdi halı desenli olan çok güzel örtüler var, bebek olunca oturma odam için ben de almayı düşünüyorum. Kötü durmadığını biliyorum kullanan arkadaşlardan. Atar makinede yıkatır tekrar serersin. Bir de halı silmek aslında temizlik değildir, pisliğin daha derinlere inmesini sağlamaktır; bir nevi pisliğin yer değiştirmesidir.
BEbek iyi ben de iyiyim sanırım. Bu ara biraz yoğun geçince sendeledim yoksa kendi çapımda ceylan gibi sekiyordumO benimde aklımda sirken ya kaliteli kaymayan lar var bakınıyorum biraz. Sen onu boşver sen nasılsın Bebek nasıl
Tühhh yaaaa tatil olaydı iyiydiBEbek iyi ben de iyiyim sanırım. Bu ara biraz yoğun geçince sendeledim yoksa kendi çapımda ceylan gibi sekiyordumdoktorlar durumumu biraz takip etme kararı aldılar. Bayramda tatile gidecektik onu da askıya aldık şimdilik. Artık millet denize girerken biz de Ankara sıcağında kavruluruz
Tatilsiz olmaz sanki eşimle Belki temmuz sonu otel tatili yapabiliriz iki yere kadar elemiştik müsaitlik durumuna göre karar veririz. Bu sene işte sağlam çalıştım, iki gün de olsa bir yere kaçmam lazım. Bana zaten çevreden yüklenen yok, aksine yardımcı olabilecek kişiler çok fazla. Ama ben artık kendimi daha dinlenmeye sakin olmaya odakladım.Tühhh yaaaa tatil olaydı iyiydiben birşey fark ettim benden de sana bir tavsiye gelsin o zaman artık kimseye ben iyiyim filan demeyeceğim sende deme . Benim tepeme çıktılar iyiyim dedikçe . Sende bak iyiydin rahatsızlandın. Kendi evimizi işimizi çevirelim yeterli bence . O yüzden çevreye iyiyim diye gezmeyeceğim . Doktor dinlen dedi diyeceğim
Eşimde bana yat dinlen filan diyor bana ben kendimi iyi hissediyorum ve buda garip bir his oluşturuyor . Biraz önce doktordan kontrol randevusu aldım Pazartesi gidip görmek istiyorum keşke biraz büyüse hissetsem hareket etse istiyorum sen hissediyor musunTatilsiz olmaz sanki eşimle Belki temmuz sonu otel tatili yapabiliriz iki yere kadar elemiştik müsaitlik durumuna göre karar veririz. Bu sene işte sağlam çalıştım, iki gün de olsa bir yere kaçmam lazım. Bana zaten çevreden yüklenen yok, aksine yardımcı olabilecek kişiler çok fazla. Ama ben artık kendimi daha dinlenmeye sakin olmaya odakladım.
Aslinda tabaga antrikot patates püresi ve mantar koysam iyi olur. Mantari bütün sekilde tereyag ve kasarla mikrodalgada yaparim. Pilavda ben de tereddutteyim.PUre geçen hafta benim davet menüm şu şekilde idi:
Yeşil mercimekli tarhana çorbası
Mantar soslu antrikot, patates püresi pirinç pilavı
zeytinyağlı barbunya
Yoğurtlu kabak salatası
Yaprak sarması
Salata
Sünger tatlısı.
Pilav yenmedi bile püre yeterli oldu insanlar 2 yk kadar pilavı anca aldı. Bence senin pilav da fazla olabilir. Yapacaksan da az yap.
Bencede püre pilavı boşver birkaç tane de biber közle tabakta çeri ve biber çok şık iştah acıcı duruyorAslinda tabaga antrikot patates püresi ve mantar koysam iyi olur. Mantari bütün sekilde tereyag ve kasarla mikrodalgada yaparim. Pilavda ben de tereddutteyim.
Hatta minik çeri domates kozlenmis koyayim. 2ser tane renk olur.
Darısı bize ya hissetsem rahat olacağımEvet ben bebeğin hareketlerini ortalama 10 gündür hissediyorum.
Gerçekten çok çok güzel bir his anlatılmaz yaşanır. Allah her isteyene en kısa zamanda tattırsın bu duyguyu.Darısı bize ya hissetsem rahat olacağım
Philips azur öneririm gayet güzel ütülüyorKizlar ütü onerilerinizi alabilir miyim.
Bugun deli etti bizi ütümüz.
Şöylw yormadan kirisiklilklari tam acan bi utu
Philips benim memnunumKizlar ütü onerilerinizi alabilir miyim.
Bugun deli etti bizi ütümüz.
Şöylw yormadan kirisiklilklari tam acan bi utu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?