- 25 Aralık 2016
- 5.345
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #33.821
Halıyı hala merak ediyorum suyunu değil.Hamile olmamla temizliğin İnan hiç alakası yok . Birde rahat bir hamilelik geçiriyorum şuan hiç sorunum yok çok şüküreşimde anca kendine yetişiyor çok çalışıyor 3000 personelin maaşını tazminatını yapıyor . Sana sildiğim suyun resmini atarım burası aşırı havası kirli pis bir şehir hergün temizle evi yine bir vileda suyu ile temizlenmiyor 2 kova su gerekiyor
Merhaba hosgeldin aramiza.Arkadaşlar merhaba
2018 den beri Ekonomi/Finans topiklerini takip ediyorum. Yazdıklarınızı okumak hoşuma gidiyor, zaman buldukça. Özel sektörde satış danışmanlığı yapıyorum. Fırsat buldukça bende harcamalarımı yazmak istiyorum. Püre Hazel birikim hedefim; 60 gr
trendyollmilla dan aldım canım kırmızı ve bordo bir sürü seçenek vardı.Yaaa süper nereden aldın ? Ben de kırmızı abiye arıyorum
ben de phılıpsın kazanlı utusunu kullanıyorum purePhilips azur yazdim
Baska onerdiginiz model var mi
Kazanli almiyim canim ya. Kiraciyiz. Pratik hafif esyalarim olsun istiyorum.ben de phılıpsın kazanlı utusunu kullanıyorum pure
ıcınde kırec temızleme tableti var ama yenılemek gerekıyor pahalı kendı kendıne temızleyen tabletsız al eger kazanlı alıcaksan
tabanı olmadıgından kazanlı cok hafıf oluyor
Hoşbulduk Püre, teşekkürler. Buraları ilk okuduğumda eşin yurtdışı görevindeydi. Tek başına o süreci çok güzel idare ettiğini düşünüyorım. eşimle 20 bin kadar kredi ödedik, borcumuz şuan yok çok şükür. Ama evimiz de yok. Düğündeki altınlarıma da dokunmadık hiç. İleride ev için kullanırız belki.Şimdi ki hedefim birikim yapıp araba almak eşimle..Merhaba hosgeldin aramiza.
Bende ilk 2017 nisan ayi gibi baslamistim. 2 yil gecmis aradan. Epey yol aldim. Bir yandan kötü borclar azaldi bir yandan ev kredimiz azaldi. Ayrica nakit biriktirdim araba aldik .uzerine biraz kredi cekerek. Araba kredimiz de bitti cok sukur.
Nasil para biriktiririm yazilarini okuyarak bu bolumu buldum ve daha fazla heveslendim.
Hedegini yaziyorum canim
Bu halıya balkonda giyinilen terlikle basılırsa işte silmek zorunda kalırsın . Cadde üzeri ve kirli bir yerde oturuyorum grileşiyor halı ki dün misafir sağ olsun o terlikle evi full gezdi terliğin izi halıya çıkmış resmen nereye bastığı görünüyordu harita misaliHalıyı hala merak ediyorum suyunu değil.
Allah kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?