Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Halıyı hala merak ediyorum suyunu değil.
Allah kolaylık versin.

Slm kıZlar
Bir yorgunluk geldi oturuyorum öyle.
Vişne kompostosu yaptım inş beğenirler
İnce ıspanaklı kek üzeri muhallebi krema yaptım soğusun dolaba koyacağım.
Buzluktan sarma çıkardım pişirdim.
Mantı da buzluktan.
Mercimek çorba salata masa hazırlama iftariyelikler mantı sosu ve sarımsaklı yoğurt hazırlama kaldı.
Sabah toz aldım. Markete pazara gittim. Süpürge tutup banyo tuvalet silmem şart ama hala oturuyorum. Başım çatlıyor ağrıdan.

Arkadaşlar merhaba
2018 den beri Ekonomi/Finans topiklerini takip ediyorum. Yazdıklarınızı okumak hoşuma gidiyor, zaman buldukça. Özel sektörde satış danışmanlığı yapıyorum. Fırsat buldukça bende harcamalarımı yazmak istiyorum. Püre Hazel birikim hedefim; 60 gr

Merhaba hosgeldin aramiza.
Bende ilk 2017 nisan ayi gibi baslamistim. 2 yil gecmis aradan. Epey yol aldim. Bir yandan kötü borclar azaldi bir yandan ev kredimiz azaldi. Ayrica nakit biriktirdim araba aldik .uzerine biraz kredi cekerek. Araba kredimiz de bitti cok sukur.
Nasil para biriktiririm yazilarini okuyarak bu bolumu buldum ve daha fazla heveslendim.
Hedegini yaziyorum canim

Ayrica bazen yorumlar goruyorum.
Iste 250 gram hedefim cokmus. Nasil olacakmis .bunun icin eve 10bin girmesi lazimmis vs vs. Yani simdi birseyler yazacagim ama olmaz. Sen birkac günde bir kenara koydugun 1tl 2 tl ile kendine hedef koyabiliyorsan birak da bizde koyalim iki çalisan olarak. Cok bos yorumlar bunlar ya

Esim ve ben iyi para kazaniyoruz. Benimki belki az ama eşimin geliri guzel . Çalisarak üniversite okuyup buralara geldik. Ama millet olarak bir çekememezlik var.aa evine bak arabasina bak giydigine bak. Bizim neden yokk
Yahu millet oralara nasil geliyor . Hangi aşamalardan geciyor neler yaşiyor.

Neyse yazip yazip siliyorum. Ağir olmasin.

Kazanli almiyim canim ya. Kiraciyiz. Pratik hafif esyalarim olsun istiyorum.
Indirim kovalayacagim philipste artik.
Kvnin arcelik titanium .. gibi birseydi. O da hosuma gitmisti ama herkes philips diyor

Arçelik de iyidir ama 10 senedir philips kullanıyorum 7 sene de arçelik kullandım hesap et 3 sene üstüne koymuşum daha da gitsin inşallah:)
Bu arada gözümden kaçmış hedefine çok diyenler
Herkesin kendi kesesi canım her zaman dediğimiz gibi yaşayarak biriktirmek en önemlisi yoksa her şeyden kısarak atıyorum 7000in 5000ini atsa dünya birikir ama ben istediğimi yapamadıktan sonra çalıştığımızın anlamı yok.. herkese bol birikim diliyorum. Allah bereketini versin:)

Hoşbulduk Püre, teşekkürler. Buraları ilk okuduğumda eşin yurtdışı görevindeydi. Tek başına o süreci çok güzel idare ettiğini düşünüyorım. eşimle 20 bin kadar kredi ödedik, borcumuz şuan yok çok şükür. Ama evimiz de yok. Düğündeki altınlarıma da dokunmadık hiç. İleride ev için kullanırız belki.Şimdi ki hedefim birikim yapıp araba almak eşimle..

Kızlarrrr kil maskesi yaptım oturuyorum.
Süpürme silme banyo wc vs bitti.
Salata ve sarımsaklı yoğurt işi kaldı börekleri buzluktan direkt fırına vereceğim daha erken. Aslında çorba için de erkendi ama yaptım bekleyemeden. Masa hazırlarım birazdan da.

Kim kimin kazancına birikimine çok demiş ki kaçırdım valla. Ama ben faturaları az bulduğumu söylüyordum hep Çoğunluk kamuda çalışan maaşları belli olan insanlar, tutup da herhalde bir CEOcfo filan değildir.

Benim ütüm Arçelik çok memnunum

Eklentiler

• 5244227B-B944-41C0-8955-0D36E8837EF6.webp
    13 KB · Görüntüleme: 149
Halıyı hala merak ediyorum suyunu değil.
Allah kolaylık versin.
Bu halıya balkonda giyinilen terlikle basılırsa işte silmek zorunda kalırsın . Cadde üzeri ve kirli bir yerde oturuyorum grileşiyor halı ki dün misafir sağ olsun o terlikle evi full gezdi terliğin izi halıya çıkmış resmen nereye bastığı görünüyordu harita misali

Eklentiler

• 42B06BF2-D755-4E87-BC3C-951D10530301.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 170
  • 3E0E8508-4B8A-43E4-8386-679DE920F9DB.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 163
Merhaba kizlar
Kardesim hamile 13. Haftaya geldi cok sukur durumu iyi
Ona istedigi taki+ bebege sepet istiyorum
Kozmetik ( pisik sampuan islak mendil pamuk tirnak makasi ilk aklima gelenler )
Yagmurluk
Muslin ortu
Onluk corap ve body ( farkli ay gruplari icin)
Battaniye
Yelek ordururum
Bir kac tk kiyafet
Baska ne ekleyeblrm?
Kisa donem icin degil uzun ihtiyaclar istedim

E Esila09 bence kardeşin için de vücut kremi duş jeli gibi böyle seveceği şeylerden bir şeyler koyup küçük sepet yapabilirsin ona. Yani taze anneyi unutma bana arkadaşım öyle bakım malzemeleri ve bir emzirme özellikli kıyafet koyup bir sepet yapmıştı çok mutlu olmuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…