- 11 Mart 2013
- 33.748
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.119
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #33.841
kardesıne hastane ıcın pıjama yada gecelik takımı alabılırsın mesela canım bana yengem sordu ya bebege ya sana bıse alım dedı, baya aradı o da ben de ben begendım aldım o parasını ödedi ıhtıyacım karsılanmıs olduMerhaba kizlar
Kardesim hamile 13. Haftaya geldi cok sukur durumu iyi
Ona istedigi taki+ bebege sepet istiyorum
Kozmetik ( pisik sampuan islak mendil pamuk tirnak makasi ilk aklima gelenler )
Yagmurluk
Muslin ortu
Onluk corap ve body ( farkli ay gruplari icin)
Battaniye
Yelek ordururum
Bir kac tk kiyafet
Baska ne ekleyeblrm?
Kisa donem icin degil uzun ihtiyaclar istedim
kardesıne hastane ıcın pıjama yada gecelik takımı alabılırsın mesela canım bana yengem sordu ya bebege ya sana bıse alım dedı, baya aradı o da ben de ben begendım aldım o parasını ödedi ıhtıyacım karsılanmıs oldu
Hayırlı olsun bebişiniz.Merhaba kizlar
Yagmurluk
Muslin ortu
Battaniye
Yelek ordururum
Bir kac tk kiyafet
Baska ne ekleyeblrm?
Hayırlı olsun bebişiniz.
Emzik emzik askısı biberon geldi aklıma
Suavinex in ürünlerini severek kullanıyorum ben.
3 ay civarı için uygun oyuncak olabilir
Diş kaşıyıcı müslin mendil olabilir
Bizde malesef boyle bir durum var, insanlarin esitlik isteme bicimi yuksek olanin asagiya inmesini isteme seklinde. Oysa iyi kazananin kazancini korumasi , dusuk olanin da yukselmeyi istemesi lazim. Neyse takilma bence, cunku cok saglikli bir dusunce sekli degil onlarinki..Ayrica bazen yorumlar goruyorum.
Iste 250 gram hedefim cokmus. Nasil olacakmis .bunun icin eve 10bin girmesi lazimmis vs vs. Yani simdi birseyler yazacagim ama olmaz. Sen birkac günde bir kenara koydugun 1tl 2 tl ile kendine hedef koyabiliyorsan birak da bizde koyalim iki çalisan olarak. Cok bos yorumlar bunlar ya
Esim ve ben iyi para kazaniyoruz. Benimki belki az ama eşimin geliri guzel . Çalisarak üniversite okuyup buralara geldik. Ama millet olarak bir çekememezlik var.aa evine bak arabasina bak giydigine bak. Bizim neden yokk
Yahu millet oralara nasil geliyor . Hangi aşamalardan geciyor neler yaşiyor.
Neyse yazip yazip siliyorum. Ağir olmasin.
Tefalin kazanlı ütüsü var bizde, çok güzelKizlar ütü onerilerinizi alabilir miyim.
Bugun deli etti bizi ütümüz.
Şöylw yormadan kirisiklilklari tam acan bi utu
Annemde de ondan var , iyi bence de . Bizde Philips azurun bi modeli var bence tefal kazanli daha iyiTefalin kazanlı ütüsü var bizde, çok güzel
Cnm altı kaymaz ince yazlık halılar var onlardan alabilirsin . Seni 2 yıldır ki okuyorum hep halı siliyorsun. Bari yazın rahat et yıkat koy kenara halıları kışın kullan.Bu halıya balkonda giyinilen terlikle basılırsa işte silmek zorunda kalırsın . Cadde üzeri ve kirli bir yerde oturuyorum grileşiyor halı ki dün misafir sağ olsun o terlikle evi full gezdi terliğin izi halıya çıkmış resmen nereye bastığı görünüyordu harita misali
Ağiz bezi 2 paket şöyle işlemeli olanlardanMerhaba kizlar
Yagmurluk
Muslin ortu
Battaniye
Yelek ordururum
Bir kac tk kiyafet
Baska ne ekleyeblrm?
Borc yok cok guxel.Hoşbulduk Püre, teşekkürler. Buraları ilk okuduğumda eşin yurtdışı görevindeydi. Tek başına o süreci çok güzel idare ettiğini düşünüyorım. eşimle 20 bin kadar kredi ödedik, borcumuz şuan yok çok şükür. Ama evimiz de yok. Düğündeki altınlarıma da dokunmadık hiç. İleride ev için kullanırız belki.Şimdi ki hedefim birikim yapıp araba almak eşimle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?