- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #33.861
Boyle ciftler yaninda kavga edince cook fena oluo ya, neden eve birakmazlar sorunlarini hic anlamam. Yorucu bi gun olmus yorulmamissindir insallahÇok renkli 2 gün geçirdik ciddendün sabah 7 de kalktık kahvaltı yapıyoruz arkadaş aradı eşim diyor ki kahvaltı yapıyoruz oda aaa çay mı demlediniz diyor evet desek kahvaltıya geleceklerdi zaten gece bizden gittiler 8 e doğru geldiler bizi aldılar batmana gittik . Tabi 09:30 da hiç bir yer açılmamıştı galeriler filan çay içtik oyalandık avm 11 de açıldı bi araba vardı onun için aradılar batmanda adam araba şimdi Diyarbakırda dedi gelemezmiş. Beyler bizi avm de bırakıp Diyarbakır’a gittiler 2 saat filan . Bizde yemek yedik ben zaten oruç tutamıyorum arkadaşta yola gidiyoruz diye tutmadı . Kocasına çok sinirlendi bizi götürmedi diye çünkü arka tarafa arabanın sahibinin kardeşini mi ne almışlardı sığamazdık . Eşim beni zaten götürmek istemiyordu o kadar yolu git gel olacaktı . Geri dönüşte arabayı almamışlar çok kötüymüş . Kadın gittiler diye delirdi geri dönüşte arabada karı koca kavga ettiler biz arkada ay fenaydı . Akşam da bizi aradılar ki yıkamacı gelecek diye eşim de bugün için anlaştık 3-4 gibi gelecek . Akşam marketteydik biraz alışveriş yaptık kıyma , 2 tane balkona fesleğen, süt sebze su ekmek filan 70 tl ödedik
Acikogretimdi galiba degil mi? Kolay gelsinMrb kızlar sınavlarım vardı dün ve bugün ders çalıştık eşimle kızları annem götürmüştü. Düb akşam üzeri pazara gittik 50 orda harcadım 20 de markette eşim pide ve tavuk gögsü aldı.2 saat bile uyumadım biraz uyuycam sonra işlere başlarım.
Ben çok bozuldum açıkcası hiç konuşmadık eşimle . Kadının annesi çocuklarına bakmak için bunlarla yaşıyor annede evde olunca evde de kavga edemiyorlarmış kadın öyle dedi otururken . Arabada adam yoktu bir ara eşim bizi avm den almaya gelmişti kadın eşime dedi ki bu ne salak adamBoyle ciftler yaninda kavga edince cook fena oluo ya, neden eve birakmazlar sorunlarini hic anlamam. Yorucu bi gun olmus yorulmamissindir insallah
Darısı bize ya haziranın 15 inde yola çıkacağız inşallah tatil yapmayı yüzmeyi çok özledim. Tatilin tadını çıkartınBiz tatile erken basladik kizlar. Bu hafta izin aldik, antalyadayiz. Hava biraz soguk deniz icin ama dinlenmek cok guzel. Para harcamiyoruz simdilik tabi otelde olunca. Gelmeden once isyerinde cok sorunlu bir hafta gecirdim, moralim yerlerdeydi. Ama ders oldu bazi seyler bana, iyi tarafindan bakmaya calisiyorum. Okulumu ( yuksek ve doktora) bitirip baska yerleri zorlayacagim. Sevmedigin yerde calismak kabus gibi
Insan bazen bos bulunabiliyor ama bilmiyorum yaaa hos degil. Ben yapmamaya calisiyorum. Tamam kavga edemiyorsunuz ama bu sefer de ortami germis oluyorsunuzBen çok bozuldum açıkcası hiç konuşmadık eşimle . Kadının annesi çocuklarına bakmak için bunlarla yaşıyor annede evde olunca evde de kavga edemiyorlarmış kadın öyle dedi otururken . Arabada adam yoktu bir ara eşim bizi avm den almaya gelmişti kadın eşime dedi ki bu ne salak adaminsan eşine der mi böyle şey ya birde alt üst ilişkimiz var şubede en rütbeli personel bu adam . Karısının eşime böyle demesi hiç hoş olmadı bence . Eşime eve gelince dedim ki ya ben bozuldum sen hiç bozulmadın mı oda diyor ki yooo ben albayla çalışırken arabada karısı ile mini etek yüzünden kavga ettiler ben alışkınım diyor güldürdü beni gece geç yattık 4 te filan sabah 7 de kalktık ondan böyle yorulduk hiç alışkın değiliz böyle geç yatmaya en fazla 1 de uyuruz biz
Ay germek ne demek valla aşırıydı görmen lazımdıInsan bazen bos bulunabiliyor ama bilmiyorum yaaa hos degil. Ben yapmamaya calisiyorum. Tamam kavga edemiyorsunuz ama bu sefer de ortami germis oluyorsunuz.
Ama annesinin yaninda kendini tutabiliyor demekkiAy germek ne demek valla aşırıydı görmen lazımdıkadın diyor ki annem var hiç bir konuda kavga edemiyoruz . Markete gidiyoruz diye çıkarıp dışarıda kavga ediyorum diyor. Ki adam dengesiz ya insanı delirtir cidden kadın bazı konularda haklı
2 çocukları var birisi 12 yaşında diğeri sonradan oldu 1.5 yaşında yaşları ileri ya 40 yaşında kadınAma annesinin yaninda kendini tutabiliyor demekkisizin yaninizda da tutsun bir zahmet. Evet bazi insanlar cok zor mutlaka bir sebebi vardir ama bu kadar kavga etmek de iyi degil ki. Cocuklari var mi, yoksa ilerde cocuk olunca da kavga edemeyecekler. Yani etmezler umarim
Ciddi misin2 çocukları var birisi 12 yaşında diğeri sonradan oldu 1.5 yaşında yaşları ileri ya 40 yaşında kadın
Valla bakCiddi misinBen de hani tam oturmamis evliliktir fln sandim. Cocuklarin yaninda da surekli ediolar demekki, yazik ama yaa
Yorucu bir gün olmuş bugün bol Bol dinlen. Karı koca kavgaları insanı gerer sizinki bir de araba içinde hani ortamdan o an uzaklaşmazsın da. Sıkıntııı olmuş. Senin eşin uzman çavuştu değil mi? Benim bildiğim (teyzemlerden arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla) askeri ortamda ast üst ilişkisi çok kurallı oluyordu. Onlarda ailece görüşmeler yemekler subaylar arasında oluyordu astsubaylarla filan olmuyorduBen çok bozuldum açıkcası hiç konuşmadık eşimle . Kadının annesi çocuklarına bakmak için bunlarla yaşıyor annede evde olunca evde de kavga edemiyorlarmış kadın öyle dedi otururken . Arabada adam yoktu bir ara eşim bizi avm den almaya gelmişti kadın eşime dedi ki bu ne salak adaminsan eşine der mi böyle şey ya birde alt üst ilişkimiz var şubede en rütbeli personel bu adam . Karısının eşime böyle demesi hiç hoş olmadı bence . Eşime eve gelince dedim ki ya ben bozuldum sen hiç bozulmadın mı oda diyor ki yooo ben albayla çalışırken arabada karısı ile mini etek yüzünden kavga ettiler ben alışkınım diyor güldürdü beni gece geç yattık 4 te filan sabah 7 de kalktık ondan böyle yorulduk hiç alışkın değiliz böyle geç yatmaya en fazla 1 de uyuruz biz
Bizde hiç öyle olmuyor ya biz hep daha yükseklerle görüşüyoruz eşimin enerjisi ile alakalı bir durum galiba . Hep bizimle görüşmek istiyorlar . Eşim ilk göreve başladığı zaman bir albayın hizmetindeydi sonra albay çok başka bir göreve geçti hala eşimi arıyor tayin yazacağınız zaman Ankara’ya yaz alacağım seni yine diyor bende şaşırıyorum İnan . Ama tamamen insan ilişkileri ile alakalı bir durum bence . Sonra bir binbaşı ile çalıştık harekat kısım amiriydi onlarla da ailecek görüşüyorduk bize geliyorlardı afrindeyken eşi hep beni arardı . Eşi başka bir şehirdeydi çocukların eğitimi için . Eşimle göreve birlikte çıkarlardı eşime ne yiyecek koysam aynısını ona da koyardım birlikte yerlerdi . o görevden alındı suçlu muydu bilemeyiz allah bilir onu . Şimdi de bu aile ile görüşüyoruz adamla ben aynı memleketliyiz eşimde yaklaşık bizle aynı . İyiler hoşlar ama işte ne bileyim ya çok sık görüşmek istiyorlar hazırlıksız olsun istiyorlar . Benimde annem beni öyle yetiştirmedi . Birkaç uzman çavuş arkadaş var onlarla da ailecek görüşüyoruz ama onlar şuan hep yurt dışı görevindeler .Yorucu bir gün olmuş bugün bol Bol dinlen. Karı koca kavgaları insanı gerer sizinki bir de araba içinde hani ortamdan o an uzaklaşmazsın da. Sıkıntııı olmuş. Senin eşin uzman çavuştu değil mi? Benim bildiğim (teyzemlerden arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla) askeri ortamda ast üst ilişkisi çok kurallı oluyordu. Onlarda ailece görüşmeler yemekler subaylar arasında oluyordu astsubaylarla filan olmuyordu
Benim de 400 tl kaldı, ama bayram için 300tl artırmıştım fazladan,Dünü 0 harcama ile geçirdim.. ayın 15 ine kaldı 400 tl .. bayramda anneme gideceğim oğluma BAYRAMLIK dışında harcamam olmaz .. yetiririm inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?